Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende çeyrek alıp kenra koymk isitodum ama bu kdr yuksekkende çeyrek alınıırmı sizce fikir verin bana kzılar sınır oldum ya 120-130ken almadıma binbin pişmanım

Sağ olun kızlar Allah(CC.) razı olsun tam olarak ne kadar düştü bilmiyorum çok düştü dedi morali çok bozuk meblağı söylerse daha fazla vicdan azabı çekerim diye söylemedi Bi kaç sene beklemek gerekiyormuş 4 yıldır araba için bekliyor düğün borcuydu vesayreydi denk gelmedi bir türlü şimdi onca bekleyeceğiz artı cepten kredi ödeyeceğiz yok yere :84::84::84::84: Hayırlısı artık . Lamem maşallah arkadaşının düzelmiş Cenabı Allahım bize ve aynı durumda olanlarada nasip eder inşallah .

valla kızlar ben birkaç bilezik ve çeyrekleirmi bozarken hediye bilezikleri 60 - 100 arası bir rakamdan sayıyorladı... çeyrekte 114 tü o zaman.. bu yüzden hediyelikleri bozmadım... kuzenleirmin düğünü vardı bu sene onlara taktım ve daha karlıyım...aklınızda bulunsun...

Aaaa aaa Allah korusun çok üzüldüm bu habere Allah acısın .

canım yükselir tabiki, içiniz rahat olsun.. ama iyi bir yatırımcıyla çalışın... ve sabredin...

Benim altınlarımı geçen sene almıştık tam iki katı şu anda altının gramı Owww yeaaa
altına yatırım iyi kazandırdı ama Allah altınla borçlananlara da kolaylık versin...

Son düzenleme:
Çeyrek altınların kalması bencede daha iyi bebek doğumuydu akraba düğünüydü hazırdan götürmek güzel olur bence biz balayından dönünce altınlarım ve çeyrek altınların hepsini bozdurduk borç kapattık (şimdiki aklım olsa 10 tane falan ayırırdım bir kenara ) . Bi iki parça takım kaldı onlarada bay bay diyeceğim yarın altın tekrar alırım demeyle alınmıyor kızlar eğer zor durumda değilseniz kalsın bir kenarda .

sağlık olsun be cnm inş.en kısa zamanda yerine koyarsınız

altını olanlar yaşadı kızlar:)şanslısınızzz
lamecim çok yakınım olanlar var kuzenler yeğenler falan onlar bana takmışlardı anne baba haricinde mecburuz işte neyse bakalım inş düşer ekimde düğün
altın borcu olan kayınpederim var bana oda.ki sanmıyorum yapacağını bu pahalılıkta

canım yükselir tabiki, içiniz rahat olsun.. ama iyi bir yatırımcıyla çalışın... ve sabredin...
Bakallım canım
Benim altınlarımı geçen sene almıştık tam iki katı şu anda altının gramı Owww yeaaa
altına yatırım iyi kazandırdı ama Allah altınla borçlananlara da kolaylık versin...
Amin .
bnmkiler yattığı yerde değerleniyo:))

sağlık olsun be cnm inş.en kısa zamanda yerine koyarsınız
Nerde canım be giden geri gelse geçti artık bu saatten sonra bebekti başka bişeydi kolay kolay geri gelmez . Ama genede umut dünyası

tanemcım hiç cannı sıkma rabbim sağlık sıhhat versin inşlalh herşey düzelirr...

senın mınığin ne durumda çok rhatsızlık verıomu sana sen onları anlat cnm bize

en değerli varlığa sahip olacaksınız canım bundan değerli parçamı olur:)) sıkma canınıı bak millet olsun diye milyarlarca para harcıyo,çok şükür sizinki yakında gelcek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…