Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar sütlaçlarım bu arada bana sıcakken yumurta koktu =( yumurtasız kızarmzmı acaba lamecım ????
yumurtayı cdedın gibi ekledim içine çırpa çırpa koydum hep .hiç pütür falanda olmadı aama koktu burnuma yumurta

afiyet olsun mbluu ...soğuyuncada koktumu yumurta ?

ben pek sevmiyom sütlaç...prinç ununla yapılanı daha çok seviyom...
adı neydi bilmiyom içinde prinç tanesi yok..

ayy balım bugun öğrencek bebişin kızmı erkekmı oldunu ayy ebnde heycan oldum rabbım hayırlı evlat nasip etsinde =) hayırlısıyla şimdi öğleden sona olmaz=) inşllh bebiş hevesimizi kırmaz =( göstertır kendını =)

ay çok uykum var karnım çok şiş sanırsınız butun dunyayı yemişim gibi =(

dün akşam annemlere gitti

bi önceki gece sahurdan sonra acile götürmüşler
kalbi çarpmış çok hızlı
serum falan yemiş
abim söleyince hemen gittik
iftraı orda yaptıkk ......

sütlacı ben bu akşam yapcam kısmetseee

afiyet olsun mbluu ...soğuyuncada koktumu yumurta ?

ben pek sevmiyom sütlaç...prinç ununla yapılanı daha çok seviyom...
adı neydi bilmiyom içinde prinç tanesi yok..
evet cnm bana koktu =( bana hep kokar genlde nasıl bı burun varsa guya zor koku alıoom ama yumrtyı duyuyom kociş frk etmez bile =(
ve dedın gibi sanırım bnde pirinç unu ile olanı sevıom =) bidaine pirinç unu ve yumurtasızz dneıycem 2 kaşık pirinç unu ile =) bklım bu sfrkı nasıl olcakk ay inş. güzl olur =) ama onu hemen denıyemem =)

hoşgeldiniz kızlar...

balımın randevusu 4,30 ta...
bencede erkek...

mblue.. canım ellerine sağlık... çok güzel görünüyorlar canım.
ben yumurta kokusunu almamıştım ama...
birde yumurtasız denersin canım.... yada sadece karışımı üzerinde gezdirirsin... oda olur sanırım...

patiğim, kelebeğim

dün gece ayağıma bi kramp girdiki geçmedi 15-20 dk sürmüştür..nasıl bağrıyorum ağlaya ağlaya,çok fenaydı

eşim ovuyor yok..dio hastaneye gidelim acildeki kimbilir ne doktoru ne anlar dedim..

sıcak suya koyduk öle geçti anca...3 yıl önce bi kere daha böle olmuştu...kalsiyum eksikliğim dibe vurdu sanırım :S

ben 3,20 biliyom ama

cnmmmmmmmmmm

geçmiş olsun cnmmmm

çok geçmiş olsun canımm

saol cnm

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin...

saol cnm

kelebek geçmiş olsun canım benim...
mblue süper görünüyorlar.güveçim yok benimben folyolu tabaklar oluyo ya tatlı koyuyolar rest.falan onlardan alıp yapıyorum:)en sıon yaptığım sütlaç çok cıvık olmuştubidaha yapmadım
balın bebeği kesinlikle ERKEK

cnmm acil şifalar diliyorumm çok geçmiş olsun. şimdi nasıll anneciğin

sütlacı sende dene bakalım nişstyı çok kçırma cnm koyu oluo .1kşk nişsta 1 kşk pirinç unuyla da sonç güzl olr gibime gelio bunu denıycem bidakine bklm

saol brck allah razı olsun

mblue şimdilik iyi bakalım yapayım nasıl olcak

canım çok geçmiş olsuuın... çok üzüldüm..

umarım şimdi daha iyidir..

balın randevusunu erteledilerya arkadaşlar.. söylemişti burda..

[

banada anacım aldı 5 tl =) güveçleri seviyorm ya bi yemek yapamadm içinde ama en kısa zmnda yapcam inş. =)

benmkıde çok koyu oldu cnmya ortasını tututramadık =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…