akşama kadar ekonomı dınlıyom
bu aralar alınması doğru deıl ve ceyreğın 300 tl olması bıle beklenıozamanında ıyıkı almışım 120 ıken baya almıştım cokkardayım:86:
böcümmm =) okdr dinlion ne haber vermıon bende alırdım. 300 olması beklenıosa gene almkta fayda var gibime geldiçıkarmı acaba daha alsam mı bilemedim böcmmm
efet araları var baya olsun genede onların oturdukları yerler çok güsel bee ben seviyorum çok bekarlık mahallemi semtimi...
tanemmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay hayırlısı bakalım fıstık bana erkek geliyor kız senin bakalım hayırlısı inşallah :))bizde iyiyiz hanımefendi...miniğim yarın şeyini göstercek bakalım ne çıkçak :))
300 müakşama kadar ekonomı dınlıyom
bu aralar alınması doğru deıl ve ceyreğın 300 tl olması bıle beklenıozamanında ıyıkı almışım 120 ıken baya almıştım cokkardayım:86:
Aldığın yere götür tatlım dökülmüş resmen yenisini verirler belki .ya 3 ay önce falan bol bir kot almıştım.varya kotun gitmeyen yeri kalmadı hep yırtıldı erindimi derler diktirdim gene gitmiş bi yer daha akşam aldığım yere gidicem bu şekilde verdiğim paraya yazık ya.likralı bi kottu.gelinde aldı aynısını onunkide öylebu zamana kadar hep ordan alıyodum hiç sorun yaşamamıştım kotcumdan yana
oyyy benim kızımda ded ded ded ded
ay ay ay ay ay babababababa dio hiç susmuyo
günaydın cnm
tam uyulcak hava zaten
ayy temmuz sıcaklarında ramazan nasıl gecıcek derdık
Rabbım her işin kolaylığnı verıo
bıde bazı ınsanlara sinir oluyorum
eskıden oruç tutmayanlar kaçardı gören olmasın dıye şimdık bız tutanlar kaçıyoruz
ne basıt ınsanlar var ne saygısızlar vargerçı onların kendılerıne saygısı yok o ayrı
tmm ınançmeselesı tutmazsın ama bıde saygı vardır demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?