Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

akşama kadar ekonomı dınlıyom

bu aralar alınması doğru deıl ve ceyreğın 300 tl olması bıle beklenıozamanında ıyıkı almışım 120 ıken baya almıştım cokkardayım:86:

böcümmm =) okdr dinlion ne haber vermıon bende alırdım. 300 olması beklenıosa gene almkta fayda var gibime geldi çıkarmı acaba daha alsam mı bilemedim böcmmm

böcümmm =) okdr dinlion ne haber vermıon bende alırdım. 300 olması beklenıosa gene almkta fayda var gibime geldi çıkarmı acaba daha alsam mı bilemedim böcmmm

sen bılın valla ama 300 de olmas gıbıme gelıo yaa
170 cok fazla o yuzden ben almıyorum ara verdım kenarda dursun param elbet düşer dıye umut edıom

efet araları var baya olsun genede onların oturdukları yerler çok güsel bee ben seviyorum çok bekarlık mahallemi semtimi...

tanemmmmmmmmmmmmmmmmm

bizde iyiyiz hanımefendi...miniğim yarın şeyini göstercek bakalım ne çıkçak :))
Ay hayırlısı bakalım fıstık bana erkek geliyor kız senin bakalım hayırlısı inşallah :))
akşama kadar ekonomı dınlıyom

bu aralar alınması doğru deıl ve ceyreğın 300 tl olması bıle beklenıozamanında ıyıkı almışım 120 ıken baya almıştım cokkardayım:86:
300 mü olurmu ki :))
Aldığın yere götür tatlım dökülmüş resmen yenisini verirler belki .

kızlar günaydın ama bana aymıyo bi türlü ya o kadar çok uykum var kiiğğğğ şimdi şöle evde olup gerine gerine uyumak vardı hımmm hımm

günaydın cnm
tam uyulcak hava zaten
ayy temmuz sıcaklarında ramazan nasıl gecıcek derdık
Rabbım her işin kolaylığnı verıo
bıde bazı ınsanlara sinir oluyorum
eskıden oruç tutmayanlar kaçardı gören olmasın dıye şimdık bız tutanlar kaçıyoruz
ne basıt ınsanlar var ne saygısızlar vargerçı onların kendılerıne saygısı yok o ayrı
tmm ınançmeselesı tutmazsın ama bıde saygı vardır demı

öyle canım... inancın ötesinde bizim kültürümüzde ramazanı ayrı bir yeri var... biz de bu sabah aynı şeyi konuştuk ama boşver daha çok sevap kaanıyoruz sayelerinde takma sen kafana

günaydın lame

melıke ölede genede sinirlenıyorum

ay bugun ıftar var ve hava cok kötü dışarda olcaktı sanırım içerı alırlar

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
benimde çok uykum var ayakta uyuyorum sanki
hava çok serin uyuyakalmışım acele hırkasız çıktım bide...
sabahın 8.inden beri eşimi arayıp uyandırmaya çalışıyorum duymuyo deliricem yaaa nasıl bi uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…