Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay biricik şimdi beni de benimkinin patronunun eşi aradı uyuyomu seninki ulaşamıyoruz diye ve arıyorum cevap yokk hala

belkide sessize almıştır ama sanmam.bi komşuları vefat etmiş cenazeye gidicekti uzak baya 1-2 saatlik yol 9 da kalkması lazımdı kendisi bilir

cnm sıkılıyo yaaiş var ama yapcak hal yk
sahurda bişi yıyemıyorum
2 kılo vermışımkalkıyom onlar bana ben onlara bakıyom su içip yatıyorm
ıftardada zaten ınsan hemen doyyo
ayy ınş.daha kılo vermem

günaydın hanımlarrr

sanrıım bugun herkes geç kalmış =( bende buçukta geldim daha 10 dkka oldu duymamışım saatleri =( gece sahurda uyuya kalmışım abla geldi sağolsun gene sahura çağırmya öle kalktım =) sabah kurtramadım ya 8:50de kalktık kociş anca duş traş işleirni halleti hemen geldik .bu ara hiç saatleri duymuyorum uykum çok ağırlaştı

Günaydın kızlarrrrrrrbu sabah bende işe geç kaldım uyanamadım anneciğimde uyuya kalmış.uykum varrrrrrr ne uyunur ha serin serin offffffff.

ay böcüm yemıosundur ondan verıosundur. sahurda yumurta falan haşla ye cnm ya böle giderse senden ramaznın sonunda ufacık bi hatun kalır ortada . bende ramaznda zayıflamıcam die uraşıom Annem ve kayınvaldem kızıolar ramzndada kg verırsem ömrumu yerler valla sanırsınkı kemıklerım sayılıo hiçte öle değil aslıındada işte anlaatamıoz. bolbol tatlı yıyom ben kg oldu gııb duruo =) 53 kg inş. ttlılardan kg almam
gece sahurda 1 dilim börek
1dilim ekmek
az peynır
domates salatalık maydonoz
1 haşlanmış yumurta
1 çatl güllaç
2 bardak çay

tek olsam sahurda 1 brdk çay 1 yumurtaa 1 dilim ekmk ttmmdır 2 kişi olunca yıyoz bırbırımıze bakabka =)

akrabamıza zile bastırdım onu duymuş.heralde tel sesi ninni gibi geliyo duymuyo.açtı teli sonunda sen nasıl bi insansın dedim
mblue bende tam arabayla beni almaya geliyolar arıyolar in die o saatte uyanıyorum bu aralar:=)ama kıyafetlerim hazır zaten 2 dk da çıkıyorum.
eşimede bitkisel bi uyku ilacı alıcam dur bakalım akşam çayına koyarım sızıp kalır bee amannn:):)

bu arada sütlaçları yaptım akşam =( birazcık koyu oldu ben nişstyı fazla kaçırdım sannırım.tadınında nasıl oldunu tok karna pek çözemedım akkşam durum değerlendırmesi yapıp yazarım tekrar. melikecim yapıcam diodun ya nişastayı dolu dolu koyma cnm baya sıvı kalsınn fırına atııncaa baya koyulaşıo

ben bu akşam tek sahur yaptım eşim tutamıcak bugün kalktım acaip uykum vardı yemeğe üşendim zaten
zeytin kaşar helva salam koydum bi tabağa çok az bişi yedim yattım hemen.eşim hazırlamadı dün gece
blue eline sağlık cnm

ayy tamam kuzucum ne kadar koysam iyi olur peki tam ölçüye kara verdin mi? güzel olmuştur eminimki
koyu olsa da sütlaç sütlaçtır hele fırındaysa her türlü yenir bence

bende bişi yiyemiyorum kızlar sahurdaaa... bu akşam tarhana çorbası yapıcam ben biberli yanına fırında makarna mı yapsam diyorum karra veremedim daha konuşuruk karar veririk bugün

ayy tamam kuzucum ne kadar koysam iyi olur peki tam ölçüye kara verdin mi? güzel olmuştur eminimki
koyu olsa da sütlaç sütlaçtır hele fırındaysa her türlü yenir bence

cnm 2 akşık koy ama silik silik =) dolu dolu olmasın ozaman tam olucanı düşünüyorum cnm

böcüm ya işthsızlık kötu vlla =) ben ıyı yıyom annemler senn yemedını görse topa tutar ben yıyom gene beğnmıolar yedımı =)

hoşgeldin kelebek sanada cnm

balın randevusu kaçta acaba? rüyamda hep mavi renkle uğraştım, içimden kız geçiyo ama rüyama göre erkekde olabilir:)) bakalım sağlıcakla gelsinde,insanda merak ediyo işte:))

cnm ramazan dışnda cok ıyı yerım ama gece kalk ye olayını tutmadı benım mıdem ee akşamda hemen doyuyorum
ramazan böle gececek sanırım:97:

bende rüyamda yengemın oğlu olduğunu gördum 3 isim koymuşlardı
bence kızı olcek:86:

mesaj butonum gelmedi yine bekle bekle ..yeniden açtım anca geldi

herkese hayırlı cumalar...

yeni gelenler hoşgelmiş, amin inşallah isteyen herkese nasip olsun bebiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…