eşimlerın orda meşhur aslında ama alamamıştı eşim alcem demıştı ben cok ıstemedım ama beğenıyorum oda beğendığımı bılıo
arada takmak hoş olur özel gunlerde falan
allah kımseyı zora sokmasın ama evım olursa hepsını satarım en son hasıra kalırsa onuda ınş.gerek kalmaz ama benım doğurmama daha 3 5 yıl var ben ztn kenara attıklarımla yardımcı olur alırz
böcük koptum yaa illa hasırımı alacam diosun
kızım zaten ev almaya kalksan eşine destek çok olursun zaten canım kenardaki pırlantaların yeter.kimbilir ne kadardır şimdi bozdursan
iş o raddeye gelsin hepsi hallolur bebem
alırsınız alırsınız tatlım sağlık olsun
ben istemedim de bizde adettir set takımı yerine hasır alınır öle alındı işte kaç kere taktım sanki sadece bilekliğini takıyom öle özel yerlerdede sevmim öle boynumda ve kulağımda ne bilim
abartması falan yok canım az katkı az katkıdır yeterki evin olsun ama bak altın uçuyor...
Böceğim rabbim sağlık versin helal rızık versin herşey olur.valla bende geniş bir ev istiyorum inşallah nasip olur.
alırsınız alırsınız tatlım sağlık olsun
ben istemedim de bizde adettir set takımı yerine hasır alınır öle alındı işte kaç kere taktım sanki sadece bilekliğini takıyom öle özel yerlerdede sevmim öle boynumda ve kulağımda ne bilim
Böceğim rabbim sağlık versin helal rızık versin herşey olur.valla bende geniş bir ev istiyorum inşallah nasip olur.
o adeti ben niye göremedim
günaydın herkeseee ....
hasırlar masırlar noliy balll
kayınvaliden mi alıyo yoksaa
gülsünün bebeği benm nan
ya onun inceleride güzel durmuyoki cnm.nan eşin hediye alacak sen bileziklerini ne bozduracan bi hasır için delimisin
Ayyyy bide benim k.peder ne kadan komik burma bilezik getirmiş kızım doğduğunda ona takcek kaynanam dedi ki geline tak diye bebeğe altınları takalım ayyy ilahi adam millet görse totosuyla gülerrrrr
o adeti ben niye göremedim
olsun sanada ev vermişler nevgülüm bak evimizi biz aldık .varımı yoğumu sattım da yanimmmm
ahhh ahhhh konuşturma beniiii daralıyom
benim için zor değil canım.hele rabbim nasip etsin geniş bir ev alalım.yada ikinci bebeğim gelsin hiiçç zor değil kapıyı kilitler çıkarım allahın izniyle.inşallah canım benim nasip olur sanada banada böcükede herkeşlere inşallahhhh
Senin aile binası ama çıkman biras zor olur dimi.çevremden öle biliyorum görüyorum çünkü tatsızlık olir
sorma hemide 103 kg.senin payına kaygana düştü hasır yerine canım
evet rabbim yapanın mekanını cennet eylesin.kayganamada sağlık versin.(arada beni kızdırıyo ama ne yapalım).olsun sanada ev vermişler nevgülüm bak evimizi biz aldık .varımı yoğumu sattım da yanimmmm
ahhh ahhhh konuşturma beniiii daralıyom
BU KONUŞMALARın sonu kayganalara varcek gibi :)) kayınpedere çullanan yok hiç niyese
hee bide bana diyodun mal varlığına göremi kızını verecen..bak gördünmü sen bile çekmişsinn
nevgülüm kaygana 103 varmı e maşallahh kısss kızdırma üstüne bi yürüse ezer seni...
Yeni eve kayganamsız gitmem diyosun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?