ben çok acıktım bugün çok halsizim ve de çok sinirliyimmdelirtiyo bu insanlar beni ...
canım acayip tantuni istiyo bide nevgül abla dün senin dediğin şu fasülye kavurmasından anacığıma söledim akşam yapıcak bana bu hafta orda kalıyorum bu arada
yemek fotolarına bakıp duruyorum mazoşist miyim neyim
amannnnn böcük aartık kendimi yıpratmıcam temizlik içinnn
yapıyomda kimse taç takmıyo olduğu kadar şimdi kışa doğru yaparım öle napim kızım gelince doymak istiyom ona
ne kadar yapsam kocem bıktım şu temizliğinden der durur halbuki kendide temiz titizdir yaranılmıyo bacımmmmmm erkek milletiiii
ne beklıyorsun cnından kıymetlımı sı
ben çok acıktım bugün çok halsizim ve de çok sinirliyimmdelirtiyo bu insanlar beni ...
canım acayip tantuni istiyo bide nevgül abla dün senin dediğin şu fasülye kavurmasından anacığıma söledim akşam yapıcak bana bu hafta orda kalıyorum bu arada
umarım eşinden dolayı orda kalmıyosundur(
lamem kaçırdın hasırı....
ooooo ikizmiii..hadi bakalım işllhhh....kelebek garusunun kızı benim kızımla elti olunca kıskanır bu garu..kızını fişekler
afiyet olsunda canım neden sen bu hafta annenlerdesin eşinle bir problemin yoktur inşallah.valla bende dün iftarda yedim yedim hem aayy çok yedim diyorum hemde kocem çiğ köfte aldıydı onu lavaşın içine marul koyup sarıp srıp lööpp lööp götürüyorum eşim böleeBakıyo.
ben iftarda da yanlızdım iki gündür alışkın değlim hep ağlaya ağlaya iftar ettim zoruma gitti çok
CANIM ÇİĞ KÖFTE İSTEDİ ETSİZ BOL YEŞİLLİK VE LAVAŞ İLE OOOF OFFF ABLA NETTİN SEN
melikertan canım benimmmm evini özlemiyomusun canım yatek tabi bende kalamamda yanına birisini çağır anneni falan
ayy melike sen beni öldürecen.
ne beklıyorsun cnından kıymetlımı sı
lamem kaçırdın hasırı....
hee sormaa....
ooooo ikizmiii..hadi bakalım işllhhh....kelebek garusunun kızı benim kızımla elti olunca kıskanır bu garu..kızını fişekler
yok canım ondan değil çok düzensiz çalışıyolar ramazanda sahurda falan geliyo bende korkuyorum evde tek başıma o yüzden anneme gidim dedim özlemiştim de çok... Kocayla da aramız limoni o ayrı tabi ama...
kızın anası zengin beee
oğlum olursada patiğin kızını alırım onlar daha zengünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?