Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ama olurmu onlar çekmiş niye nevgül çekmesin.ama bilmiyorlarki nevgül allahtan gelen herşeye başım gözüm üstüne diyor.rabbim herşeyin kolayını verir bana inşallah.ben ona sığınıyorum gerisi boş.

işte bu en güzeli nevgülcüümm
Rabbim sıkıntı verirse ferahlığını da gösterir inşallah..

güneşim
sana yazmayı unuttum:1:eşin madem sevıyo sende netten bak masa düzenlerıne
pratık ve hoşşeyler var

allah ıslah etsin onları nevgül hakikaten fesatlarmış.bide sen çocuğuna baktırıyorsun onlara...tut bi kadın onların ağız kokusunu çekeceğine...belki masraflı olacak ama yapacak bişi yok...zaten kaygananında emeklisi var hem enese hem kayganaya bakar onun maaşıyla..

ya ben öyle düşünüyodum brck ama gelde kocaya anlat.hala onlara muhtaç gibi davranıyo çileden çıkıyorum.bak aklıma geldi koca dedinde.10 dk sonra ararım dedi kaç on dk geçti.akşamda zaten sinir etti beni.

ama olurmu onlar çekmiş niye nevgül çekmesin.ama bilmiyorlarki nevgül allahtan gelen herşeye başım gözüm üstüne diyor.rabbim herşeyin kolayını verir bana inşallah.ben ona sığınıyorum gerisi boş.

kesinlikle... sadece Allaha havale ettiğin zaman öyle güzel yoluna giriyor ki işler... İnşallah sende de böyle olacak :nazar:

olsun nevgulum hiç sıkma canını rabbım kolaylığını verır inşallahh.Yaşlı insana bakmak sevaptır .halik bilmezse malik bilir sen kayınvaldene iyi bak cnmm.hiç onlara muhtaç etme .kayınvalden nasıl biri bilmiyorum cnm ama kötüde olsa Allah rızası için en iyi şekilde bak elinden gelnı yp cnm onun sevabı yeter sana

bunlar biz eşimle evlenmeden 3-4 sene kayınpeder yatalaktı ona bakıyolardı.şimdide diyolar biz kayınpedere baktık nevgülde kaynanaya baksın.geçen bir tanesi eşime açık açık demiş ben ne çektiysem senin eşinde çeksin.onların dertleri bu.eşimde demiş ona sen ne fesatsın seni allaha havale ediyorum.sanki benim kayınpederimde evlenmeden gelip bakacaktım ona.böyle gerizekalılar.

anem cocuk gıbıler baksalar nolur sen çalışan ınsansın
genede Rabbım kımseyı kımseye muhtç etmesın
neyse tatlım boşver zaten demışsın Allahtan glır herşey üstesınden gelırsın
:70:

olsun nevgulum hiç sıkma canını rabbım kolaylığını verır inşallahh.yaşlı insana bakmak sevaptır .halik bilmezse malik bilir sen kayınvaldene iyi bak cnmm.hiç onlara muhtaç etme .kayınvalden nasıl biri bilmiyorum cnm ama kötüde olsa allah rızası için en iyi şekilde bak elinden gelnı yp cnm onun sevabı yeter sana

inşallah elimden geleni yapaıcam.

güneşim
sana yazmayı unuttum:1:eşin madem sevıyo sende netten bak masa düzenlerıne
pratık ve hoşşeyler var
amannn ne masa düzeni laa amannn masaya koyuyorum tabağımı kaşığımı çatalımı bardağımı tamam işte :1:zati çalışyıroum hergün bide masaya çiçeklermi goyacam örtü bile sermiyorum ben mutfak masama yemek yerken...
ya ben öyle düşünüyodum brck ama gelde kocaya anlat.hala onlara muhtaç gibi davranıyo çileden çıkıyorum.bak aklıma geldi koca dedinde.10 dk sonra ararım dedi kaç on dk geçti.akşamda zaten sinir etti beni.
eşinle konuş cnm ciddi cidddi bakan sensin o değil kusura bakmasın kimseye muhtaç diilsiniz çalışıyosunuz şükür

nevgüll bu denli sabrının bi gün mükavatını alırsın emin ol
seni çok çok yakdir ettimm

rabbim bu yyolda yar ve yardımcın olsunnn ...

amannn ne masa düzeni laa amannn masaya koyuyorum tabağımı kaşığımı çatalımı bardağımı tamam işte :1:zati çalışyıroum hergün bide masaya çiçeklermi goyacam örtü bile sermiyorum ben mutfak masama yemek yerken...

senden garu olmas:1:
ya benım vaktım oluo genelde suplamı bılem koyarım:21: sevıyom masa düzenını
ne örtüde mı sermıon
ohh bıde mutfakta ye hemen kaldır senın iş

senden garu olmas:1:
ya benım vaktım oluo genelde suplamı bılem koyarım:21: sevıyom masa düzenını
ne örtüde mı sermıon
ohh bıde mutfakta ye hemen kaldır senın iş

servis tabağı çorba kasesi yemek tabağı çatal kaşık bıçak zaten günlük kullandığım şeyler cnm sonuçta onları güzelce kuruyorum daha ne yapıcam ki?
peçeteyide koyuyorum sizin düzenden kastınız daha ne bee..suple koyuyomuş seee:57:
evet masama örtü normaldede sermiyorum ben runnerim var masanın üzerinde deri :63:
yiyip kalkmayıp napıcam törenmi düzenlicem kız :1:ben örtü sermiyorum çünkü bahçeye silkelemek yasak bende lavaboyada atmıyorum çöpede o yüzdende sermiyorummm

Son düzenleme:
Back
X