Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mblue geçmiş olsıun cnmm...
bende maydonozu çok seviyorum ama bu aralar yiyemiyorum hamile olursam düşük tehlikem olurr maydonoz iyi diil diolar...
eşimde sahurda biber kavurması yap domatesli dedim...ikisini bi anda atmış domatesle iri iri kalmışlar kendide beğenmedi bide ben kızdım :1:

nan brck buldunda bunuyan haa benim koca yimek neyim yapmazzz kıymetini bil kocanın
ben anlamam der yemekten başka işler yaparda cıkkkk yimek neym yapmkazzz

Kızlar sıktıysam sizi kusura bakmayın olurmu.
kız olur mu öle şey biz burda niye varız laylay lom yapmaya deil dertleşmeye gülmeye konuşmaya herşey için varız tatlımmm
şükür halam gelmeden öğlen ettım:1::1::1:

böcükkk benim az önce halam geldiiii offff karnım belim kopuyo yavvvvv

servis tabağı çorba kasesi yemek tabağı çatal kaşık bıçak zaten günlük kullandığım şeyler cnm sonuçta onları güzelce kuruyorum daha ne yapıcam ki?
peçeteyide koyuyorum sizin düzenden kastınız daha ne bee..suple koyuyomuş seee:57:
evet masama örtü normaldede sermiyorum ben runnerim var masanın üzerinde deri :63:
yiyip kalkmayıp napıcam törenmi düzenlicem kız :1:ben örtü sermiyorum çünkü bahçeye silkelemek yasak bende lavaboyada atmıyorum çöpede o yüzdende sermiyorummm

:1::1:
aman cnm bunlar işte daha nolsun mum neyım yakan eşim cıcek faln getırır koyar
o sever artı
bazen özenle yemeklerı tabağa koyar falan düzenı sevıo ama 5 dk dayanmıyo o düzen:1:

ee işte sende özenıyon bı cıcek bı mum yap arada:76:

birsen benim eşimde yapmaz kızzz böle ufak tefek şeyler işte kesme doğrama salata falan böle kolay şeyler okadar

birsen benim eşimde yapmaz kızzz böle ufak tefek şeyler işte kesme doğrama salata falan böle kolay şeyler okadar

anammmmm yok yok mutfağa dair heç bişe yapmaz sen süper yimekler yapıyon aşkım kalabalığa ne gerek var der hıııhh aklınca beni kandırır

sorma 11 aylık oğlum bile onlardan daha akıllı ve mantıklı.:1:

maşallah
güneşim
sana yazmayı unuttum:1:eşin madem sevıyo sende netten bak masa düzenlerıne
pratık ve hoşşeyler var

işte bakarkennn burayıda buldum zaten hihihhi yoksa sizlerle bulusamzdım hihuu:) sonhafta yemege mısfr alcm k.v costurcm ınss kafaya koydum hihihih:)
amannn ne masa düzeni laa amannn masaya koyuyorum tabağımı kaşığımı çatalımı bardağımı tamam işte :1:zati çalışyıroum hergün bide masaya çiçeklermi goyacam örtü bile sermiyorum ben mutfak masama yemek yerken...

Eşinle konuş cnm ciddi cidddi bakan sensin o değil kusura bakmasın kimseye muhtaç diilsiniz çalışıyosunuz şükür

sende benım gibisin:)

b işey sordukkk beeee kimse tınlamadı aha bende gidiyom bi daha gelmicemmm :58::58:

ne sordum ben kacırdım

deterjanım bitti

ben omo kullanıyorummm pek memnum değilim sanki lekeleri ii çıkarmıyo
var mı tavsiyenizzz

ahanda cvp veriyim kelebenke
kız bende şu bimde sıvı deterjan vardıya omonun onu almıştım yeni bitti şükür heç güüzel deilmiş bende karar aşamasındayım ama sıvı det iyi deil bence leke çıkarmıyo annemde öle diyo o pervoldende memnun değilmiş leke çıkarma konusunda pervolll yünlüler için iyi diyo anacımmm

Kızlar eşim aradı şimdi beni.öyle önemli bişey değilmiş.kapalı ameliyat yapılacakmış.pazar hastanede yatacakmış pazartesi ameliytat olup salı taburcu olacakmış.

Tabi eşim hemen bana birisinin yanında kalması lazım nasıl yaparız izin alabilirmisin falan diyo.alırım ben sorun değil nasılsa çekmem gerekiyomuş çekerim ben dedim.niye kızdın şimdi diyo sende bana çektiriyosun diyo lafa bak ya.ee enese kim bakacak diyorum enesi baktıracak birini bulurum diyo.sanki bi bebekten değilde fino köpeğinden bahsediyoruz.dedim sen zaten enes doğdu doğalı baktıracak birini buldun.zaten akşamdan sinirliyim ona şuan sinir küpü oldum.

bublecim.. hoşgeldin.... özledik valla yine..
ee nasılsın, herşey yolundamı??

hoşbuldun canımm..bende sizleri özlüyorum hemde çook.iyiyim canım çok şükür,bir yaramazlık yok.önümüzdeki ay sınavlarım var onlara çalışmaya başladım dün akşam ama kafam almıyor yaa,uyku bastırıyor hemen.sınavlara kaldı 22 gün,58 tane ünite çalışmam lazım:84:

ahanda cvp veriyim kelebenke
kız bende şu bimde sıvı deterjan vardıya omonun onu almıştım yeni bitti şükür heç güüzel deilmiş bende karar aşamasındayım ama sıvı det iyi deil bence leke çıkarmıyo annemde öle diyo o pervoldende memnun değilmiş leke çıkarma konusunda pervolll yünlüler için iyi diyo anacımmm

bendee omo toz deterjan kullanıyorm ama ekstradn leke cıkarıcı kosla kullnyrdm memnun kalmdm hıclekelerı cıkrmıyor reklamdakı gıbı dııl yanı sonra arıel sıvı leke cıakrıcı onerdı bırısı ondn bıraz daha memnun kaldım gibi
pervolde renklıler ıcın kullanıyorm

Kızlar eşim aradı şimdi beni.öyle önemli bişey değilmiş.kapalı ameliyat yapılacakmış.pazar hastanede yatacakmış pazartesi ameliytat olup salı taburcu olacakmış.

Tabi eşim hemen bana birisinin yanında kalması lazım nasıl yaparız izin alabilirmisin falan diyo.alırım ben sorun değil nasılsa çekmem gerekiyomuş çekerim ben dedim.niye kızdın şimdi diyo sende bana çektiriyosun diyo lafa bak ya.ee enese kim bakacak diyorum enesi baktıracak birini bulurum diyo.sanki bi bebekten değilde fino köpeğinden bahsediyoruz.dedim sen zaten enes doğdu doğalı baktıracak birini buldun.zaten akşamdan sinirliyim ona şuan sinir küpü oldum.

sakin ol tatlım sinirlenme napcan insan olsalarda seni de görüyolar iş ev koşturmaca yardımcı olsalar nolur sanki yaaaaa?
ayyyyy kız şu arada bile komik laflar ediyonya helal yani finooymuş hayyyyyyyy
napsın adamacağızda anası bakmasa olmazzzz ...öfff ne diyim karışık

bendee omo toz deterjan kullanıyorm ama ekstradn leke cıkarıcı kosla kullnyrdm memnun kalmdm hıclekelerı cıkrmıyor reklamdakı gıbı dııl yanı sonra arıel sıvı leke cıakrıcı onerdı bırısı ondn bıraz daha memnun kaldım gibi
pervolde renklıler ıcın kullanıyorm

kullanmadığım leke çıkarıcı kalmadı malum kızım var ama hepsi fiyasko valla
pervol pembe ve siyahtan bende memnunum

Son düzenleme:
kızlar eşim aradı şimdi beni.öyle önemli bişey değilmiş.kapalı ameliyat yapılacakmış.pazar hastanede yatacakmış pazartesi ameliytat olup salı taburcu olacakmış.

boşvr bencede sinirlenmeee sen yaptıgınınn karsılıgını gorursnn elınden gelenı yap madem öle

canm yaa üzmeyin birbirinizi :(((
hastanede yanında kalmak için mi izin alacaksın iştenn..
ee hakkaten enes ne olcakk ahh bebişler çalışan anne olunca çok zor oluo yaa

kullanmadığım leke çıkarıcı kalmadı malum kızım var ama hepsi fiyasko valla
pervol pembe ve siyahtan bende memnunum

valla bnmde yavrucumn butn kıyftlerı lekelıı pervol kullndm ama dıkkt etmedım onu ole makınanın gozune koyyrdm renklerı korusn dıye :) bakaym bend ebi olmzsa ondn alaym tekrar

Kızdırıyo beni sonra niye kızıyosun diyo.yok yok akşam konuşacam eşşek gibi adamakıllı bir bakıcı buluyoruz enesi ona teslim ediyoruz.

canm yaa üzmeyin birbirinizi :(((
hastanede yanında kalmak için mi izin alacaksın iştenn..
Ee hakkaten enes ne olcakk ahh bebişler çalışan anne olunca çok zor oluo yaa

evet hastanede kalmak için izin alacam.ya sıkıntı bir değilki.enes doğdu doğalı bırak akrabaları falan adamakıllı verelim parasını baktıralım çocuğu diyorum yok.bir oyanda bir bu yanda çocuğum.2 haftyadır diyorum iftardan sonra azcık dışarı çıkalımda bizde çocukta şöyle ailece bir hava alalım şu gün bugün deyip atlatıyo.ama akşam ablasına tv almak için eniştesiyle gayet güzel seve seve gitti.sonra gel dizi çekelim yooookkkk yaaa.:57::57: Dedim kusura bakma ben sana iki haftadır bir ricada bulunuyorum kılını bile kıpırdatmıyorsun.ne KADAR ekmek o kadar köfte.

şimdide ee annemin yanında birisi kalacakta ee sen izin alabilirmisin.gelde sinir olma arkadaş yaa.

Son düzenleme:
Back
X