Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet hastanede kalmak için izin alacam.ya sıkıntı bir değilki.enes doğdu doğalı bırak akrabaları falan adamakıllı verelim parasını baktıralım çocuğu diyorum yok.bir oyanda bir bu yanda çocuğum.2 haftyadır diyorum iftardan sonra azcık dışarı çıkalımda bizde çocukta şöyle ailece bir hava alalım şu gün bugün deyip atlatıyo.ama akşam ablasına tv almak için eniştesiyle gayet güzel seve seve gitti.sonra gel dizi çekelim yooookkkk yaaa.:57::57: Dedim kusura bakma ben sana iki haftadır bir ricada bulunuyorum kılını bile kıpırdatmıyorsun.ne ekmek o kadar köfte.

şimdide ee annemin yanında birisi kalacakta ee sen izin alabilirmisin.gelde sinir olma arkadaş yaa.

canm benm kesinlikle haklısınn
konuş eşinle bebişe bi bakıcı bulun kayınvaliden de kısa zamanda toparlar inş..

valla bnmde yavrucumn butn kıyftlerı lekelıı pervol kullndm ama dıkkt etmedım onu ole makınanın gozune koyyrdm renklerı korusn dıye :) bakaym bend ebi olmzsa ondn alaym tekrar

güneşçim zati pervolü renklilerde kullanıyom lekelerde deil diyom ya herşey kullandım lekelere kesin sonuç bulamadım

hoşbuldun canımm..bende sizleri özlüyorum hemde çook.iyiyim canım çok şükür,bir yaramazlık yok.önümüzdeki ay sınavlarım var onlara çalışmaya başladım dün akşam ama kafam almıyor yaa,uyku bastırıyor hemen.sınavlara kaldı 22 gün,58 tane ünite çalışmam lazım:84:

canım yaa.. ev, iş, koca, çocuk.. üstine birde ders..allah yardımcın olsun canım yaa....

kızlar bende omuyu kullandım hiç memnun kalmadım.. daha önce kullandığım alo ve rinso daha iyidi valla..
bu seferde persil aldık.. daha denemedik amaa...

balll bugün gelmedi hiç sanırsam haberi olan var mı peki işler mi yoğun gelmedii

kızlar akşam ne yapacaksınızz????
benim canım fırında tavuk istiyo ama yağlı biraz içinde hiç bişi olmıcak...pilav yapım yanına ortayada salata yiter demi.yetişirmi acaba...

benim canım fırında tavuk istiyo ama yağlı biraz içinde hiç bişi olmıcak...pilav yapım yanına ortayada salata yiter demi.yetişirmi acaba...

böcük güzel olir tabi kıs öle normal günde bende dikkat ederimde hani çiçek falan yok yapmıyom

bız cıcekız zaten aman
maşallah

işte bakarkennn burayıda buldum zaten hihihhi yoksa sizlerle bulusamzdım hihuu:) sonhafta yemege mısfr alcm k.v costurcm ınss kafaya koydum hihihih:)

sende benım gibisin:)

ne sordum ben kacırdım

hayde bakem kolay gelsın
k.valıden gelın görsün masa görsün yemek görsun

kendıme menemen yapmak ıstıyorum hıc yapmadım daha:67:
yarın içinde bugunden kabak yapcam
gecen 4 tane almışım fazla geldı 2 sı çürümeden yapam
bıde kurabıyeyı yapcem

nevgül Allah yardımcın olsun cnm
sanırım paşana bı bakıcı bulsanız daha ıyı olur:55:
bakıcı demışken meloş geldı aklıma:61:

bal daha gelmemış:53:

şimdi ben eve gittiğim gibi önce tavukları fırına atarım sonra pirinci ıslarım salatamı hazırlar sofrayı kurarım zaman kalırsada camların önünü siler evleri havalandırırım.kurabiyeye zamanım yetmez ama hamurunu yoğururum en azından.fırında tavuk olacak çünkü.yemekten sonrada ütü yaparım umarım.

şimdi ben eve gittiğim gibi önce tavukları fırına atarım sonra pirinci ıslarım salatamı hazırlar sofrayı kurarım zaman kalırsada camların önünü siler evleri havalandırırım.kurabiyeye zamanım yetmez ama hamurunu yoğururum en azından.fırında tavuk olacak çünkü.yemekten sonrada ütü yaparım umarım.

fırında tavuk mu atlat bakalım nasıl yapcannn vrck hanımmmmm

eneee bunları bi akşama nasıl sığdırcnnn :) senden garu olur

ben dün ütümü yaptım.sağolsun görümcem iftara davet etti yemek derdim olmadı.

ben kaç akşamdır dışarıda yiyom davet ediliyoz falan dün akşamda arkadaşa gittim iftara.
bu akşamda yine davetliyiz ohhhh gerçi davetli olmasamda anacığım pişiriyo mamaları
ama h.sonu benim maraton başlar yemek pişirme maratonu ve hiç kimseyi davet edemedik çağırırım artık birilerini iftara kocem durmaz zati çağırır.

şu maklubeyi bi anlatın kıslarrr
kelebekçim bolca yağlayıp tuzlayıp fırın poşedine koyucam cnmm...belki az bi pulbiber atarım...soslu sevmiyorum çok fazla ben fırında böyle cnm çekti :56:
soslı ağır gelir zati şimdi

Back
X