Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günde iki kere mukaveleye gidiyor akşama teraviye gidiyor ramazanın ilk gününlerinde gidelim dedim teraviye gidicem dedi o günden beri demiyoruz gidelim diye o da çağırmıyo

günde iki kere mukaveleye gidiyor akşama teraviye gidiyor ramazanın ilk gününlerinde gidelim dedim teraviye gidicem dedi o günden beri demiyoruz gidelim diye o da çağırmıyo

bende benmkındn her aksam cocug almaya gıdyrm oda hıc cagrmadı biiziii:):)

bende benmkındn her aksam cocug almaya gıdyrm oda hıc cagrmadı biiziii:):)

anammmmm ne biçim kadın kız demiyomu yavrum gelin burda yiyin bu saattem sonra napıcan yemek zor olur yorgun argın çocukta varrrr
ramazan olmasa neyse yok yokk insanlik ölmüşşşş

anammmmm ne biçim kadın kız demiyomu yavrum gelin burda yiyin bu saattem sonra napıcan yemek zor olur yorgun argın çocukta varrrr

yok aramz iyi deıl son zamanlrda ama demez hıc eskıdn arada derdı yınee:):):) hatta kapınn aralıgndn uzatyr cocugu yada bana öle gelıyr bazn ailemdn baska sehrde oldgm ıcın cok uzlyrm mutsz oluyrm

yok yok snein gibi gelinim olsun 105555 borcum olsun :)

ben iyisimi tüp bebek yaptırıyım.. artık kaç tane tutarsa paylaşırsınız
koptum

beni pek heveslendirdin reglim pazartesi ama hastalancak gibiyim kısmet bakalımm

balım ben başladımda tutmadı bu ay:)

kıyamam ben sana şekerparemmm

canım valla aynen buydu mesajın.. bende sevinmiştim senin adına.. beraber düşünüyoruz ne güzel diye:))

007 lamebonddd

balım ben başladımda tutmadı bu ay:)

sağlık olsun cnmm...tarla sizde tohum sizde...

kız karşılıklı diilmi binalarınıs kısss nie öle oldu

amin balım.....
çok gecikmee...

geldim cnmmmmmmm
ne çok çene çalınmış geçmişe gidemicem sanırım :))

ver gazı coştur lazı

kızlar cocostar kurabiye yapan varmı belkide bu akşam onu yaparım...
eşimde iftara davetliymiş bi yere bu akşam tekimtek başımada ne tavuk nede pilav yapabilirim...
işyerinden yemek alim en iyisi bakim dolapta ne var

maşllh ammada çok çene çalmışsınız garular =)

brck cnm bende merk edıom cocostar kurbıyeyıde ilkönce kremşntılııyı yapıcam
tahınlı kurbıyede güzel olyor =) bıdakıne fındıklı etcem

akşm bende evde tekım
yayla çorbam var
bide haşlanmış tavuk suyuyla duruone edebilirim die düşünüom az byt ekmkte var çerkezmi ypasam =) ama ceviz kırmak lazım okdr uraşmm ne etsem ki fikir verin baana yarında dayımın kızına ıftra gitçez çorbamı etsem cmrtesi içieriz

organik bizim orda nerde var bilmiyorum cnm annemlerin orayada geçmedimmm

mblue kız suyuna ekmeği ban ban ye tavuk suyu güzel olur:)
yapalım kokostarı canımmm
şimdi papatya kurabiye gördüm çok şekerler yaaa Papatya Kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…