Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

banamı diyon kıss
evt
napıysın
ay tarifine hayrn kaldm sn daha basit anlttın:):) karıstırmıcaz yanı ha burdakı tarfte karstr yazıyr yafsss ::):)

ye yeee cok vitaaaağğğminliii

cıx yemem
et vağğ
amannnn böle yapıcama pilavın üstüne koyar yerim yani

Size ben perde pilavı yapamda pilav görün pilavvvvvvv

heyy be kaçılın bırsen gelıyo

ay tarifine hayrn kaldm sn daha basit anlttın:):) karıstırmıcaz yanı ha burdakı tarfte karstr yazıyr yafsss ::):)

ye yeee cok vitaaaağğğminliii
:))) ne demek canmcmm
iyiyim nevgül sen nasılsın
baldan haber varmı cinsiyet belli oldumu
nevgül sen biliyorsun konserve yapıcam şeftali yaptınmı hiç
hoşgeldiinn canmm
ayy konserveden hiç anlamıom ben anca kurutma buzluk biliom :)))
çok şeker yaa

hoşgeldiinn canmm ahh adacıımm ahh (( dicek laf kalmadı lanet olsuunn artıııkkk

ulaa bılmıom dedım yaa
kıymalı etlı yemeklerle aram yok
DABİ DABİ amannn karıştırıp yerim bezelyeli pilav işte beee bende ne dionuz diom seninki biraz tembel makbulesi canım

duyhas hoşgeldin cnmmmm
ada hoşgeldinnn cnmmm sendemi bilmiyosun makbuleyiii

Son düzenleme:
hoşbuldummmmm lamecimmmm

kızlar şu söylediğiniz krem şantili kurabiyeyi yapacağım bu akşama sanırım evli olan kızkardeşim gelecek bana bakalım tarif beğenilecek mi....

ADACIMMMM hoşgeldin şekerim heee az kaldı yavruma kavuşcammmm senin tatilde sakin geçiyo gitmiyon mu biyerlere tatlımmm

böcükkk beğenemedin mi nann çocukda yaparım kariyerde yimekte heytttttt

cnm hoşbulduk ama ben sabah beri burdayım sen hoşgeldinnn lammeee seni ne kadan sevirem bi bilsennnn evli olmasan seni abime alırdımmmm

canım bende sabahtan beri burdayım ama pek yazamadım:)))
ama yinede hoşbulduk..

canım yaa bende seni çoooook seviyorum... keşke erken tanışsaydık bee... bursada yaşamayı isterdim valla:)))

ama gelin görümce olunca böyle anlaşamazdık

hoşbuldummmmm lamecimmmm

kızlar şu söylediğiniz krem şantili kurabiyeyi yapacağım bu akşama sanırım evli olan kızkardeşim gelecek bana bakalım tarif beğenilecek mi....

tarifi ben beğendim adacıımm hele senin marifetli ellerinden çıkınca nasıl olur tahmin bile edemiyorumm

birsenim ben tatile gittim geldim bile......biraz erken gittik biz temmuzun 4'de ondan unutuldu tabi :))))))
caspercım hadi bakayım yapam sonucu paylaşırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…