- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evtbanamı diyon kıss
ay tarifine hayrn kaldm sn daha basit anlttın:):) karıstırmıcaz yanı ha burdakı tarfte karstr yazıyr yafsss ::):)
ye yeee cok vitaaaağğğminliii
amannnn böle yapıcama pilavın üstüne koyar yerim yani
Size ben perde pilavı yapamda pilav görün pilavvvvvvv
Eşşek kocem arıyor telefonda davut güloğlunun ne oldi sana ne oldi böyle şarkısını söylüyo.Ne yapıyosun diyo ne yapayım deidm sinirim bozuk bozuk oturuyorum.ne oldu kim bozdu sinirini hangi lavuk üzdü seni diyo.baş harfi ö mü diyo.
duygucum hoşgeldin... desene alıştın ev kadını olmayaa...
organiğim, kelebeğim. sizlerde hoşgeldinzi kızlar:)
:))) ne demek canmcmmay tarifine hayrn kaldm sn daha basit anlttın:):) karıstırmıcaz yanı ha burdakı tarfte karstr yazıyr yafsss ::):)
ye yeee cok vitaaaağğğminliii
hoşgeldiinn canmmiyiyim nevgül sen nasılsın
baldan haber varmı cinsiyet belli oldumu
nevgül sen biliyorsun konserve yapıcam şeftali yaptınmı hiç
çok şeker yaaEşşek kocem arıyor telefonda davut güloğlunun ne oldi sana ne oldi böyle şarkısını söylüyo.Ne yapıyosun diyo ne yapayım deidm sinirim bozuk bozuk oturuyorum.ne oldu kim bozdu sinirini hangi lavuk üzdü seni diyo.baş harfi ö mü diyo.
muhabbetiniz bol olsun yavrular....
hadi bakalım haftayı bitirmeye az kaldı.....birsenciğimin yavrusuna kavuşmasına da az kalmış....hayırlısı
maklubeler pişmiş mi yoksa tarifler alınacak yeni mi yapılacak anlamadım ama,lezzetli bir tarife benziyor......
şehitlerimize söyleyecek söz kalmadı artık.....Rabbim mekanlarını cennet etsin,bunu yapanlar neye dayanarak bu kadar can alıyor onuda bilmiyorum ama Allah'ım onları da ıslah etsin......Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bitsin artık bu anlamsız çatışma
bitsin artık ağlayan anaların gözyaşları....
bitsin Allah rızası için bitsin.....
kusura bakmayın kızlar içinizi karaltmak istemedim ama dünden beri çok doluyum,kabullenemiyorum bu yapılanları,tv.de izleniyor bitiyor.....
ya eşini,yavrusunu,babasını kaybedenler......onların ömür boyu sürüyor....Sabır versin Rabbim....
böcükkkkkkkk annemdeyim
annem babam tatile gittiler,kızkardeşim evdeydi onun yanına gelmiştim dün gece,kocem de gececi nasıl olsa :))))))
hala buradayım işte,bir yarım saat sonra çıkacağım gerçi,annemlerin elektrik faturası gelmiş onu yatırıp kendi evime geçeceğim......
DABİ DABİulaa bılmıom dedım yaa
kıymalı etlı yemeklerle aram yok
amannn karıştırıp yerim bezelyeli pilav işte beee bende ne dionuz diomBİZ ÖYLE YAPMIYORUZ...
patates, havuç, kızartılıyo bezelye haşlanıyo bunlar pişip hazırlanınca pilav yapılıyo pirinçten normal ondan sonra bir tencere olur borcam olur bunun en altına et üzerine pirinç sonra sırasıyla isteğe göre pirin malzeme öle gidiyo işte en son ters çevriliyo o kadar öteki türlü pilavın kıvamını tutturmak zor olur gibi benimki kolay maklube demekki
nevgüllllll büdüşün bir hafta sonra 1 yaşına mı basacak şekerim....allah'ım hayırlı yaşlar nasip etsin....
cnm hoşbulduk ama ben sabah beri burdayım sen hoşgeldinnnlammeee seni ne kadan sevirem bi bilsennnn evli olmasan seni abime alırdımmmm
cnm hoşbulduk ama ben sabah beri burdayım sen hoşgeldinnnlammeee seni ne kadan sevirem bi bilsennnn evli olmasan seni abime alırdımmmm
brck aman uğraşma yaa et buldun mu koy pılavın üstüne tmm
evin işi hiç bitmiyooooo ben birazcık pc başından kalkayım devam işlere
hoşbuldummmmmlamecimmmm
kızlar şu söylediğiniz krem şantili kurabiyeyi yapacağım bu akşama sanırım evli olan kızkardeşim gelecek bana bakalım tarif beğenilecek mi....
bende oğluşum olursa lamenin kızını alcamm
aaaaaaa öylemiymişıııı ııııııııhhhhhhhhhhh böcükten garuu ooolllmazzz böcükten garu olmaaazz
ben iyisimi tüp bebek yaptırıyım.. artık kaç tane tutarsa paylaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?