Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunesım......hoşgeldin arkadaşım
tanışmadık biz,ben ada 1 yıl 4 aylık evliyim
bebeğim henüz yok,3-5 ay içinde çalışmalara başlıyacağım sanırım
öğretmenim ve şimci tatildeyim....

canım senin kıza talipler çokkk
senin kızın olur gibi geliyor banada

valla ben ve eşim kızlara bayılıyoruz zaten... inş. günün birinde hamile olursam kızımız olmasını çok istiyoruz..
tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun... gerisi mühim değil...

casperım.. balın kızı kıymetli tabi:))

hoşbulduk cnm evet tanısamadık ama bend aldım muhabbtlerın içineee:):)
bende 3 senelık evlıyım oglum var ömür taha 14 aylık bir zamanlr haziran annesiydım yani:):) buraya terfii ettim:)umarım sende en kısa zamnda anne adayı olursun hayrlısıyla :)

teknik ressamım ama tatılde deılmmm cok ihityacım var :):)

canım nasıl 3-5 ay içinde başlıycan çalışmalara yaaaa...geçen gün regl oldum çok üzgünüm diye yazmdınmı?? benmi yanlış hatırlıyoruum tatlım

hoşbulduk cnm evet tanısamadık ama bend aldım muhabbtlerın içineee:):)
bende 3 senelık evlıyım oglum var ömür taha 14 aylık bir zamanlr haziran annesiydım yani:):) buraya terfii ettim:)umarım sende en kısa zamnda anne adayı olursun hayrlısıyla :)

teknik ressamım ama tatılde deılmmm cok ihityacım var :):)

selam gelemiyorum muhasebeci burda...kızım hakkında konuşulmuş tam ilgilenemedimm sonra sorcem size :))

adaaaaaa sen daha çalışmalara başlamadınmı annem yaaa...geçen bebe tulumu almıştın organik ben başladın sanıyodum...ayy sizi heveslendirememişim yazık bana....

balımmmm hoşgeldinn:))
hee kızının kıymetinden bahsediyordukta:)

yok canım üzülmek değil o
yani biz her ay regl haberi veriyoruz ne vakit anne adayı olduğumuzu haberleyeceğiz gibi bir şey yazmıştım sanırsam
acaba yanlış cümle mi kurdum orda.......
ben kısmetse seneye eylül gibi doğurayım diyorum o sebeple ocak ta hamiş kalayım :)))))

başak burcu olsun istiyorsun yani:):)

canımmmmmmmmm
nasılsın bakalım,çalışmalar ne alemde,senden ve benden haber veremeyecek miyiz biz yahu bu topiğe.....
ben de cumartesi regl oldum.....artık başka baharlara diyorum koceye gülüyor pis pis :)))))

canım valla aynen buydu mesajın.. bende sevinmiştim senin adına.. beraber düşünüyoruz ne güzel diye:))

birsenim ben tatile gittim geldim bile......biraz erken gittik biz temmuzun 4'de ondan unutuldu tabi :))))))
caspercım hadi bakayım yapam sonucu paylaşırım.....

yok kıs hani tatl uzunya yaparsın bi tatil daha dediydim belki
kurabiyeyi yap valla süper oluyo

balll h.geldin tatlımmmmm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…