- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kabakla patlıcanı kızart
semizotundan salata yap
biberden ve taze fasülyeden güzel zeytinyağlı olur :lepi:
istersen kabak yada biberden birini yemek gibi dolma yapabilirsin
bunlar güzel telaşlar kısss olsun :))kız yazdım ya sabahtan öle çok aksilik var ki heyecana zaman yok
evet bazı testtürlü bayanlarr dikkat etmiyo bense sinir oluyorum bi bayan testtürlüyse asla tülbent tarzı seyle bakkala bile cıkmamalı yada kalınn çorapla terlik yada açık ayakakbı giyilmesinden nefret ediyorum islamiyetde dahi müslüman temiz ve hoş görünmeli die belirtilmiş konunun özü bnde bazı testtrlü bayanların giyimini beğenmiyorum :) evet gelsinn menülerr bnde taze fasulye ve makrna yapmayı düşünüyorum pilav daha iyi gder ama dün yedik
bende misafirlerime tavuk sote yapıcam yanına pilav mı yapsam makarna mı bilemedim
karpuz falan keseriz başka ne yapsam ki ya
heyecanı başbaşa kalınca görürsün tüm telaşlar atlatılmış başbaşa kalmışsınız öyle bi rahtlıcaksın ki :))) en güzeli o...telaşsız bi hayat
:)))
hepsini birden kullanmaym canmm
kocacıma msj attm bakalm ne isticekcokacimcoook
kesinlikle canmm..
salata yaparsın bide tatlmm
ben patlıcan salatası yapmak istiyorumm
hani közlenip yapılıyo ya ondann
pilav daha ii olur canmm
bide patlıcan salata yap :))))
heyecanı başbaşa kalınca görürsün tüm telaşlar atlatılmış başbaşa kalmışsınız öyle bi rahtlıcaksın ki :))) en güzeli o...telaşsız bi hayat
ivittt ivit doğru seçenekkk yaklaşş öpücemm casperimbostan patlıcanı almısıdm özellikle köz salata yapmk için hatta balayında ki patlıcann sunumu çok güzeldi ondan yaprım şöyleki bostan patlıcanı közlnir kabukları soyulmadan içi açılır iç malzemesi konulurr ağzı açık şekilde servis yapılır
canın ne zaman isterse o zaman yaparsın şekercim Şeniz
ay şincik bütün ocak batar onu yapmiim :kedi:
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?