Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

semız otunu cok sefıyom
yoğurtla süper
ama koçişe alerjı yapıo
bı kere yaptım bılemedık tabı
anam heryerı kabarcık oldu su topladı
kendım ıcın yapıom sadece

evet bazı testtürlü bayanlarr dikkat etmiyo bense sinir oluyorum bi bayan testtürlüyse asla tülbent tarzı seyle bakkala bile cıkmamalı yada kalınn çorapla terlik yada açık ayakakbı giyilmesinden nefret ediyorum islamiyetde dahi müslüman temiz ve hoş görünmeli die belirtilmiş konunun özü bnde bazı testtrlü bayanların giyimini beğenmiyorum :) evet gelsinn menülerr bnde taze fasulye ve makrna yapmayı düşünüyorum pilav daha iyi gder ama dün yedik

bende misafirlerime tavuk sote yapıcam yanına pilav mı yapsam makarna mı bilemedim
karpuz falan keseriz başka ne yapsam ki ya

kesinlikle canmm..
salata yaparsın bide tatlmm
ben patlıcan salatası yapmak istiyorumm
hani közlenip yapılıyo ya ondann

bende misafirlerime tavuk sote yapıcam yanına pilav mı yapsam makarna mı bilemedim
karpuz falan keseriz başka ne yapsam ki ya

pilav daha ii olur canmm
bide patlıcan salata yap :))))

heyecanı başbaşa kalınca görürsün tüm telaşlar atlatılmış başbaşa kalmışsınız öyle bi rahtlıcaksın ki :))) en güzeli o...telaşsız bi hayat

ivittt ivit doğru seçenekkk yaklaşş öpücemm casperim bostan patlıcanı almısıdm özellikle köz salata yapmk için hatta balayında ki patlıcann sunumu çok güzeldi ondan yaprım şöyleki bostan patlıcanı közlnir kabukları soyulmadan içi açılır iç malzemesi konulurr ağzı açık şekilde servis yapılır

allahım ne çok iş vardı bugün yaa,katılamadım muhabbete.birşey kaçırdımmı kızlar,geçmiş çok uzun yaa okuyamayacağım şimdi...

TAVUKLU SEMıZOTU SALATASI

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

ızgara tava diye satılan tavukları soğan sarımsak biraz kimyon salça ve tuz ile baharatlayıp bir süre bekletin. Yağsız tavada önce onları kızartın. Küçük bir demet semizotunun yarısını ve 4-5 dal rokayı yıkayıp büyük parçalar halinde salata tabağına alın. 1 tane domates doğrayın. Bunları limonlayıp tuzlayın. Üzerine de sıcakken parçalara ayırdığınız tavukları serpiştirin.Hepsi bu :)))

:)))
hepsini birden kullanmaym canmm
kocacıma msj attm bakalm ne isticekcokacimcoook

canın ne zaman isterse o zaman yaparsın şekercim Şeniz

kesinlikle canmm..
salata yaparsın bide tatlmm
ben patlıcan salatası yapmak istiyorumm
hani közlenip yapılıyo ya ondann

pilav daha ii olur canmm
bide patlıcan salata yap :))))

ay şincik bütün ocak batar onu yapmiim :kedi:

heyecanı başbaşa kalınca görürsün tüm telaşlar atlatılmış başbaşa kalmışsınız öyle bi rahtlıcaksın ki :))) en güzeli o...telaşsız bi hayat

ay evet yaa insan evlendikten sonra uyandığında bi tuhaf oluyo
ee bugün ne koşturmaca var bugün nereye yetişmek lazım nereden ne teslim alınacak falan oluyosun böle akannehir
o kadar alışmışsın ki koşturmaya
sonra bi bakıyorsun hepsi bitmiş oooh kafan rahat keyifni çıkar :asigim:

böcükten dinleyin siz bu mevzuyu :)))
bir kere anlatmıştı gülmekten bayıldım neredeyse
oturduk önce hasılatı saydık demişti kaydirigubbakcemile3

yaklaştımm canmm delikafadulden
dur bakm canmm bende deneyimm o şekilde yapmayı :))))

biz o hasılatı sayma işini nikahtan çıkıp kayınvalidemin evine geldiğimizde yapmıştık
eşimin dayısı oturdu başımıza saydı ne var ne yoksa koca da bi kağıda yazdı
kaldırdık kayınvalideme verdik balayına gidecektik çünkü o gece
balayından geldikten sonra eşim götürdü hepsini sattı :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…