Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende misafirlerime tavuk sote yapıcam yanına pilav mı yapsam makarna mı bilemedim
karpuz falan keseriz başka ne yapsam ki ya
yine mi misafirin geliyoo.. akannehir

akşam kimsecikler yoktu o topiğe baktım ilk okuduğum o oldu,bi tane daha okudum sonra dedim bura nası lbi yer çıktım :)))

banlanırmıyım yorum yapsam bilmiyorum ama çok saçma...insanların hayal gücü zengin :))

olsun üzülme cnm
Allah sağlık sıhat versinnn

saol pasaklımm
ayy bnde fırında közlücem canm ocakta yapmam :))))

cnm teflon tavda ocakta da közleniyo kapağınıda kapa ocak batmıyı..

bal ne kadan meraklsın kız
ekşınlara alıştın herhall:jeyyar:

ınanmadım adacım
zorla mı
amannn cnm sıkıılıoda bakıom arada oralara
bı tanede mantıklı cumlesı yokD

balım sen dün benden kabak mücverin tarifini istemiştin yazayım sana kuzum,
3-4 orta boy kabak
5-6 adet taze soğan
yarım demet maydanoz
yarım demet dereotu - eğer arzu edersen taze nanede katabilirsin 7-8 dal kadar yada kuru nanede olabilir
2 adet yumurta
4 çorba kaşığı un(un miktarı kıvamına göre değişebilir çünkü kimi kabak çok su salıyor)
karabiber,tuz,arzu edersen toz kırmızı biberde katabilirsin

Kabakların kabuklarını soyup rendeliyoruz, elimizle sıkarak fazla suyunu çıkarıyoruz.soğan, maydonoz,dereotunu ince ince doğruyoruz.Doğradığımız sebzeleri karıştırıp, üzerine yumurtaları kırıyoruz, baharatlarıda ekleyerek karıştırıyoruz.Azar azar unu ekleyerek iyice karıştırıyoruz.her kabak aynı oranda su bırakmadığı için un oranı değişebilir tekrar hatırlatayım.hazırladığımız malzeme çok sıvı olmayacak hafif akışkan olacak,yani kaşıkla alıp tavaya salarken zorlanmayacağın şekilde,bunu elde edene kadar un ekleyebilirsin.tavadaki yağımız yeterince kızınca mücver karışımını kaşık yardımıyla tavaya alıp iki tarafınıda kızartıyoruz.Sarmısaklı yoğurt ilede servis yapabilirsin canım
afiyet olsunnn...

kız böcük komikmiş ya ondan merak ettim ee başroldede sen olunca
süper olur dedim hadi beee anlat aaaaaaa

ayy dur ball
anlatırım ayol
sinirlendım ya o anı bıle unuttum
hatrlarsm anlatcam söz
ama önce suna bı laf verem

aaa fırında közlemekte iyi fikir balın dediği gibi teflon tavada közlemekte iyi fikir
ya közmatik var aslında ama annemlerde lazım olursa alırım dedim kaldı öyle

cutem sorma ya benim bi arkadaşla kocası geliyo ama arkadaşım beni çıldırttı yani pek rahat
kocası etsiz yemek oldu mu sofraya oturmazmışta
diyorum ki tavuk sote yapıyım mı yok ben sote yemek istemiyorum bugün pirzola yap
ya diyorum evde var tavuk göğüs hazır sotelik falan neyse çıldırttı beni az kaldı git evinde ye ne istiyosan diycem birazdan akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…