öylelerinden uzak durmak yerine belki faydamız olamazmı kızlar?? ne biliyim o kızcağıza yazık,adam zor yontulur ama belkide topluma kazandırılır..bilmem ben kıyamadım o kızcağıza
Ben yasadiklarimin hicbirini unutmam.!Ama evet yeri gelir susarim.!Canimi yakan seyler olur ama yinede susarim,tükenirim.Buna izinde veririm aslinda.Salakligimdan mi?Hayir..Ben kimseye "GıT" de demem,diyemem.O kisi vazgecilmez oldugundan mi? Hayir...Ona o kadar deger veririm ki,hergün yaptiklarindan utansin diye...Ama birgün öyle bir giderim ki.KAYBEDECEGIM HICBIRSEY OLMAZ.
balcım öylelerini yontmak okdr zordur ki hatta imkansızdır,maalesef kdncağız o adamla evlenmekte hata etmiş..
öyleleri ile görüşünce maalesef çok hoş durumlar yaşanmıyor..buda bana bir hayat dersi olmuştu bir zman yaşadığım bir olaydan biliyorum...öylelerini eğitmek yerine kendi hallerine bırakmak en güzeli yalnız kalırlar akıllanırlarmı hayır,kendileri gibi öyle çok var ki etrafta....
Ben yasadiklarimin hicbirini unutmam.!Ama evet yeri gelir susarim.!Canimi yakan seyler olur ama yinede susarim,tükenirim.Buna izinde veririm aslinda.Salakligimdan mi?Hayir..Ben kimseye "GİT" de demem,diyemem.O kisi vazgecilmez oldugundan mi? Hayir...Ona o kadar deger veririm ki,hergün yaptiklarindan utansin diye...Ama birgün öyle bir giderim ki.KAYBEDECEGIM HICBIRSEY OLMAZ.
Ben yasadiklarimin hicbirini unutmam.!Ama evet yeri gelir susarim.!Canimi yakan seyler olur ama yinede susarim,tükenirim.Buna izinde veririm aslinda.Salakligimdan mi?Hayir..Ben kimseye "GİT" de demem,diyemem.O kisi vazgecilmez oldugundan mi? Hayir...Ona o kadar deger veririm ki,hergün yaptiklarindan utansin diye...Ama birgün öyle bir giderim ki.KAYBEDECEGIM HICBIRSEY OLMAZ.
balcım öylelerini yontmak okdr zordur ki hatta imkansızdır,maalesef kdncağız o adamla evlenmekte hata etmiş.. öyleleri ile görüşünce maalesef çok hoş durumlar yaşanmıyor..buda bana bir hayat dersi olmuştu bir zman yaşadığım bir olaydan biliyorum...öylelerini eğitmek yerine kendi hallerine bırakmak en güzeli yalnız kalırlar akıllanırlarmı hayır,kendileri gibi öyle çok var ki etrafta....
haklısın cute biz niye uğraşalım bizene derim bende ama diyemiyorum ne biliyim hassasım heralde o kızla yavrusu olmasa belki işin içinde derdim ama onların suçu günahı ne herkez arkasını dönerse nerde kalır bizim vicdanımız..
haklısın cute biz niye uğraşalım bizene derim bende ama diyemiyorum ne biliyim hassasım heralde o kızla yavrusu olmasa belki işin içinde derdim ama onların suçu günahı ne herkez arkasını dönerse nerde kalır bizim vicdanımız..
cnm şimdi sana bir örnek vermek isterdim bu konuyla ilgili ama maalesef çok özel oluyo bnm için,hem hiçte hatırlamak istemiyorum...Allah eşine sabır versin ne diyelim..
canım benim.. burdayım ama seri bir şekilde takip edemiyorum sizi... patroncuk bizden kestikleriyle yarın yurtdışına gitcek, tatile.. ve işleri toparlamaya çalışıyoruz.. maaşlardı. vergilerdi, faturalar ve ödemeler.... bu yüzden de yoğunum biraz... kusuruma bakmayın...
heracım gelmiş.. hoşgelmiş.. bende göremedim resmini ama hayırlı olsun.. herşeyin güzel geçmesine sevindim... migrenin tutmuş galibaa.. aman boşver, benimde sesim kaçıp gitmişti o günlerdeekaydirigubbakcemile3 nasıl evt diycem o kısık sesle diye baya düşünüştüm valla...