Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

teşekkür ederim kızlarrrrrr mutlu mutlu oldummm ooo içden sıck dilkleriniz için :)
ya kızlar akşama yemk olrk ne yaptınız yada yapmayı planlıyorsunzzz bnm aklıme bişi gelmioda sizden kopya çekeyim

Son düzenleme:
anaaa heraya bak sen ne tatlısın kıss:)) allah mesut bahtiyar etsin.yüzün hep böyle gülsün inşallah.eşinle nice güzel seneleriniz olsun.hayırlı olsun canım

ayyy teşekkür edrim nurdancımmm ne güzel yazmışşsın sne oylee yine egommm maksimum seviyelerdeeeee :) aminnnn inşallh hepimizz evleirmizde mutluk huzrla otrmayı nasip etsin inşallh

çokk az kalmışşşşşşş çok güzel duygularrrr gercekden ama ayn ı zmanda stresli ve yorucu herşey istedğin gibi olur inşallh :)

casper yerinde olsam eşimi böyle adamlarla görüştürmezdim..hoş bnmkide böyleleriyle hiçte arkadaş olmaz istesemde...bence görüştürmemeye özen göster..insanın psikolojisini bozar böyleleri..

tatlm eşim de çok sık görüşmüyo ama arada bize çağırıyo falan
arkadaşımı biliyorum odun ama kıza değişiklik olur en azından diye düşünerek..

caspercyy bncedeee bu tiplerin acilen toparlanıppp bi marongozaa görnmesi gerekiyo azıcık yontulsalarrrr belkiii bi kıvılcım olusur beyınlerindee :

kesinlikle heracmm

öylelerinden uzak durmak yerine belki faydamız olamazmı kızlar?? ne biliyim o kızcağıza yazık,adam zor yontulur ama belkide topluma kazandırılır..bilmem ben kıyamadım o kızcağıza
aynen tatlm çok üzüldm eşime de söyledim böyle böyle dedi bana die o da çok üzüldü ama elden bişi gelmio

öküz
hemıde yontulmamış kalas ayy daha nelerdesemkı:mymeka:
uğur böcüğü teşekkür ettim :) başımı beğenmedim fazla ama gelinliğimin üst bedenini bn çizmişdimm işleme modelini o yuzden çok seviyorm gelinliğimi

bişi deıl
ben tesetturlu bayanları cok beğenıyom ama cok azını
coğu gıyınmeyıbılmıo
bıde tesetturlu gelınlıklerden beğendım olduydu
haa benım tesuttrle alakamsa hıc yokkaydirigubbakcemile3

hadi bakalımm gelsin menülerrr
kocacm bu hafta alışverişe yalnz gitmişti
kabak patlıcan biber dolma semiz otu taze fasülye ne bulursa almşş
ee ne yapayım akşamaa

hadi bakalımm gelsin menülerrr
kocacm bu hafta alışverişe yalnz gitmişti
kabak patlıcan biber dolma semiz otu taze fasülye ne bulursa almşş
ee ne yapayım akşamaa

kabakla patlıcanı kızart
semizotundan salata yap
biberden ve taze fasülyeden güzel zeytinyağlı olur :lepi:
istersen kabak yada biberden birini yemek gibi dolma yapabilirsin

olsun cnm bişi yapamasanda ara sıra senle dertleşse bile belki ona iyi gelir..sen bişi kaybetmessin ama inan belki o çok şey kazanır..

bencede tatlmm..
zaten en kısa zamanda bi kaç arkadaşımız daha var ortak
pikniğe gidelm beraber dedik..
bakalm ne zaman gidersek

öküz
hemıde yontulmamış kalas ayy daha nelerdesemkı:mymeka:

klava: bunu hak ediooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…