mg love teşekkür ederimmm en güzelnden en hayrlısından darısı başına inşallh ssenn ne zamn düğün tarihi :)
böcük nerden nan
anaaa kız az kalmış seninde :))) ne güzel heyecanlısındır şimdi.birazda gergin tabikide:)17 temmuz
casper yerinde olsam eşimi böyle adamlarla görüştürmezdim..hoş bnmkide böyleleriyle hiçte arkadaş olmaz istesemde...bence görüştürmemeye özen göster..insanın psikolojisini bozar böyleleri..
caspercyy bncedeee bu tiplerin acilen toparlanıppp bi marongozaa görnmesi gerekiyo azıcık yontulsalarrrr belkiii bi kıvılcım olusur beyınlerindee :
aynen tatlm çok üzüldm eşime de söyledim böyle böyle dedi bana die o da çok üzüldü ama elden bişi gelmioöylelerinden uzak durmak yerine belki faydamız olamazmı kızlar?? ne biliyim o kızcağıza yazık,adam zor yontulur ama belkide topluma kazandırılır..bilmem ben kıyamadım o kızcağıza
aynen tatlm çok üzüldm eşime de söyledim böyle böyle dedi bana die o da çok üzüldü ama elden bişi gelmio
pazar günü eşimin bi arkadaşına oturmaya gittk
çocuk biraz kırocanlardan..
eşim evde otursun çocuk baksın bi tip..
eşi 19 yaşındaymış yeni öğrendm 17 yaşında evlenmiş bi tane de oğlu var 1,5 yaşında..
kıza çok üzüldüm benimle ikinci kez karşılaşmasına rağmen dert anlatmaya başladı
akşama kadr evdeyim bunalıyorum evliliğe alışamadm diye annesi babası köydeler..
senede bi kez anca gidiyorum dio eşi de öyle çıkalım dolaşalım demez odun çünkü.
biz dedik eşimle diğer arkadaşa geçerken hadi gelin diye yok ya otursun evde dedi bende odunsun sen dedim evet yenge biraz dio uyus oldum uyus..
kıza da çok üzüldm bak yine geldi aklımaa
uğur böcüğü teşekkür ettim :) başımı beğenmedim fazla ama gelinliğimin üst bedenini bn çizmişdimm işleme modelini o yuzden çok seviyorm gelinliğimi
çokk az kalmışşşşşşş çok güzel duygularrrr gercekden ama ayn ı zmanda stresli ve yorucu herşey istedğin gibi olur inşallh :)
anaaa kız az kalmış seninde :))) ne güzel heyecanlısındır şimdi.birazda gergin tabikide:)
hadi bakalımm gelsin menülerrr
kocacm bu hafta alışverişe yalnz gitmişti
kabak patlıcan biber dolma semiz otu taze fasülye ne bulursa almşş
ee ne yapayım akşamaa
olsun cnm bişi yapamasanda ara sıra senle dertleşse bile belki ona iyi gelir..sen bişi kaybetmessin ama inan belki o çok şey kazanır..
öküz
hemıde yontulmamış kalas ayy daha nelerdesemkı:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?