olumunekankayizsmile:kedi: mesai başlar hatige gelir diyim bende o zaman :))
ayy evt yaa.... sonunda.. valla acayip uyuma planlarım varr:))bu arada günaydınlar şekerlerim
ohhh sefamız olsun hafta sonu geliyor........
yarın sana da tatil mi ? ben de erken uyumak istemiyorum aslında günbitiyor hemen çünkü ama engel olamıyorum kendime yorulmuşum dün sanırım ondan sızdım bir de havanın rehaveti de olabilir ...ayy ne güsell
10 gibi eve geldikk
2de yattım galiba
ama bugn 10da uyumak istiyorumm
evet ben şimdiden haftasonunu düşünmeye başladım ..aslında bu ara brunch yapasım var ama bakalım ..bir de balık yiyesim var inş.. amma da pisboğazım heee:roflol:bu arada günaydınlar şekerlerim
ikikere hoşbulmuşumbizde askere gitmeden evlenmiştik 6 ay bekledim kocamı neseki 6 aydı ama yinede çok zor geçio seninkide kısa dönemmidi canım
uykusuzluk mu dediniz........
inanamazsınız şu an gözlerimi açık tutmakta ne derece zorlandığıma..
ama hepsi o bay hücrenin suçu...
gecenin 01:00 ne kadar film izleyip ondan sonra da....rahat durmamazlık olmaz ki ama ya....
bizimkisi de bir can sonuçta... kaydirigubbakcemile3
bu arada günaydınlar şekerlerim
günaydınn çok şükür sonunda hafta bitior nedense hiç geçmedi bu hafta yaa bitsinde oğluşumla vakit geçiriyim doya doya
uykusuzluk mu dediniz........
inanamazsınız şu an gözlerimi açık tutmakta ne derece zorlandığıma..
ama hepsi o bay hücrenin suçu...
gecenin 01:00 ne kadar film izleyip ondan sonra da....rahat durmamazlık olmaz ki ama ya....
bizimkisi de bir can sonuçta... kaydirigubbakcemile3
yarın sana da tatil mi ? ben de erken uyumak istemiyorum aslında günbitiyor hemen çünkü ama engel olamıyorum kendime yorulmuşum dün sanırım ondan sızdım bir de havanın rehaveti de olabilir ...
hayır canmm çalışıyorum ben yarınn
evet ben şimdiden haftasonunu düşünmeye başladım ..aslında bu ara brunch yapasım var ama bakalım ..bir de balık yiyesim var inş.. amma da pisboğazım heee:roflol:
evet canım kısa donemdı . tabıkıde zor gecıyo zor olmazmı ahh ahh. sukur bıttı
he yaa... ay dur dün düğüne gelemeyen bir arkadaş vermişt.. çekmecemdeydi... sen önce sarmaları bir çıkar ortaya ayol:)))ay eskıden anneler gun yapardı. bizde tıpkı ole olduk sanal gün.
yokmu arttıran nerde çeyrek altınlar çıkarın bakem
ayyyy biri beni sallasın dürtüklesin daaa yataktan kalkamadım yaww
ya ben ya ben neler istiyorum bir bilsen bir de diyetteyim düşün halimi ..off anam offfsenağlama
neee nassııı yani.. biz burda uykusuzluktan bahsedelim.. hatun bir yerlerini yataktan kaldırmaazsın.... hemen çıkıyorsun o yatakannnnnnnnnnnayyyy biri beni sallasın dürtüklesin daaa yataktan kalkamadım yaww
hayırlı cumalar kızlar
adaerım geldım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?