Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güzel taktik valla oda sen yanaşırsın die yapmıştır ama isolde yermi :)) aferin valla ezdirmicen kendini kavga da etmicen.bi daha böyle bişi yapmayı aklından bile geçiremez böyle devam edersen.

pasaklım sende geceyi dertsiz kedersiz anlatmışsın..
ohh ne güzel yaaaaa..
valla dün akşam aklımdaydınn aay pasaklım şimdi napıo acaba diee??

böcük akşam adama çemkirdim kıss:I)))) ne o dio kk ya üye olduğundan beri arada geliolar sana dio:)))) dedim bi böcük var hep çemkiriomuş kocasına bende özendim:)))hadi leyynnn dio:)

güzel taktik valla oda sen yanaşırsın die yapmıştır ama isolde yermi :)) aferin valla ezdirmicen kendini kavga da etmicen.bi daha böyle bişi yapmayı aklından bile geçiremez böyle devam edersen.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güzelim hak verilmez alınır gerekirse duvar gibi olacaksın kendini ifade etmek için konuşamıosan en iyisi susup tavır koymak

yanii konuşarak anlaşamıoz bari susarak anlaşalım dimi...

koptummmmmmmmmmmmmm delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

cnm bnmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmilezemuszemusŞeniz

ay akşam yahsi baıyı seyrettik cem yılmazın filminin bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim yaatam bi hayal kırıklığıbilmiyorumkismile

kızlaarrr ofiste şu an benden başka kimse yok .
genelde hep büüleee yalnız kalıomm..
yanımda maşamıda getirmiştim.
evde yapamıomda saçlarımı..
hazır kimsecikler yokken saçlarıma iki şekil veremm..
kaydirigubbakcemile3
canı çıkmayasıca patronun elektrüğü gitsin..
işim bitsin hemen gelecem haaaaaaaaa..

ay nasıl şimşek çaktı ödüm koptu ohaoldumsmile

jean okudunmu dün sana bişi yazdım
tc kültür ve turizm bakanlığı sınavla profsyonel rehber sertifikası veriyooo

böcük akşam adama çemkirdim kıss:I)))) ne o dio kk ya üye olduğundan beri arada geliolar sana dio:)))) dedim bi böcük var hep çemkiriomuş kocasına bende özendim:)))hadi leyynnn dio:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınlaar :2:
dünkü boğazımın yanmasının nedeni nezle olacak olmammış (
bir bu eksikti yani çok sağlıklıyım sanki..
haftasonuda yağmurlu gözüküyor..hem hastayım die tatili bir sonraki haftaya erteledik (

ay akşam yahsi baıyı seyrettik cem yılmazın filminin bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim yaatam bi hayal kırıklığıbilmiyorumkismile

bizde sinemada izlemiştik..
aynı şeyleri bende sölemiştim.
hiç begenmemiştim bu filmini...

nese ben kaçtımm...

cisil bu sabah öyle zor uyandım ki gördüğün gibi saçları topladığım gibi attım kendimi durağa uğramaya niyetim yoktu baktım sende yola bakıon dur dedim bi selam vereyim ama iyiki uğramışım çok sıcak kanlısın bayıldım .tam bi misafir perver.zıkkım içirmedi bu arada çay ikram etti:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…