eşinle birlikte kim ne hayaller kurdunuz düğünde iboyu getircez falan die:)) içine oturmuş belli:lepi:
pasaklım nie kızım aşk olsun.
tek isteyin bişiler benden getirmemmi canımıniçi.....
pasaklım teşekkür ederim arkadaşlığımızın daim olmasını diliyorum ama yakasından düşmicem bi arkadaş bulmuşum kaybeder miyim:))) bu arada misafirlerinin memnun ayrılmasına çok sevindim ve şaşırmadım:)) belliydi zaten hamaratsınız kızım siz bravo valla:))
pasaklım sende geceyi dertsiz kedersiz anlatmışsın..
ohh ne güzel yaaaaa..
valla dün akşam aklımdaydınn aay pasaklım şimdi napıo acaba diee??
günaydınlaar :2:
dünkü boğazımın yanmasının nedeni nezle olacak olmammış(
bir bu eksikti yani çok sağlıklıyım sanki..
haftasonuda yağmurlu gözüküyor..hem hastayım die tatili bir sonraki haftaya erteledik(
jean okudunmu dün sana bişi yazdım
tc kültür ve turizm bakanlığı sınavla profsyonel rehber sertifikası veriyooo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
isolde koptum hee :)) özge seninle uğraşılamayacağını anlamıştır :)) sarı aldın demek,neredende buldun hiiç görmedim sarı klozet takımı :roflol: ..
buble peki meyvenin suyunu içmiyormu ?
ÇOCUKTA KABIZLIK
Hazirlanis ve Kullanim Sekli
* * 1 Avuç Bag sarmasigi
* * 1 Çay kasigi Anason tohumu
* *2 Çorba kasigi Altin kökü otLi * Yeterince Bal
* *Bag sarmasigi suda kaynatildiktan sonra bir gün dinlendirilir. Süzülen sividan yemek arasi hastaya bir çorba kasigi verilir.
* *Anason tohumu kaynatildiktan sonra dinlendirilir. Süzüldük- ten sonra elde edilen sividan yemeklerden önce günde üç çorba kasigi içirtilir.
* *Altin kökü sicak suda kaynatildiktan sonra tülbentle süzülür. Elde edilen sividan kabizlik çeken çocuga günde üç çorba kasigi içirilir.
* * Tedavi süresince hastaya bal serbeti yapilarak içirilir. (Ilik olarak).
saolun varoluunn hacılaarrrr......
hastaymış bide sıpaaaa..
hapşurup tıksırıo tabi öle durumlarda ilgilenicemi bilioyaa.
ama hiiç oralı bilem olmadımm.
zaten onun canının tatlılıgı beni öldürüo..
ayy bi hasta olmasınnn..
vayki ne vayy halimeeee..
böcük akşam adama çemkirdim kıss:I)))) ne o dio kk ya üye olduğundan beri arada geliolar sana dio:)))) dedim bi böcük var hep çemkiriomuş kocasına bende özendim:)))hadi leyynnn dio:)
adam alışkın değil çemkiren kadına tebi şaşırıo haliyle:))
buble'cim burayı da bir oku istersen yani çok zor bir durumdur diye tahmin ediyorum
birşeyler yapmak isterdim elimden ancak bu kadarı geliyor
İbrahim Saraçoğlu – Çocuklarda Kabızlık İçin Zeytinyağlı Pırasa | Bitkiseldiyet.com
çok sağolun kızlar,allah kimseye yaşatmasın çok zor valla..
nurdanım herşeyi denedim,zeytinyağı,bitkiçayları,doktorun verdiği ilaçlar...yok banamısın demedi,en son artık mecbur lağman yaptırdı doktorumuz..ama ben az çok tahmin ediyorum sebebinide elimden birşey gelmiyor.hiç meyve yemiyor benim kızım,ağzına zorla sokuyoruz geri tükürüyor..meyvelerde lif bakımından zengin ya.dört gözle armut çıkmasını bekliyorum şimdi,o çok iyi geliyormuş kabız çocuklara.inşallah onu yer..
çok üzüldüm canım yaaa :gitme: inşallah bi daha olmaz valla sen anlatırken benim içim kötü oldu kıyamam ben ona :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?