Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bir sürü alıntı yaptım....
dedim cavap vereyim...sonra ne oldu anlamadım hoppppp sayfa görüntülenemiyor dedi ve hepsi havaya gitti ((

neler vardı yazacağım off ya
aklımda kalanları yazam bari....

cuteemmm canım,balım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar aldatıyor bak,çok ince giyinme

isolde ne fenasın kız sen bir de diyor sarı aldım klozet takımını :)))

pasaklıcım sorunsuz atlatmışsın ohhh ne güzel balım...

böcükkkkk anam sizde mi dizi çektiniz,söyleme kız öyle nazar değdirttiriyon işte....

cisil-nurdan buluşmuş ohhh ne güzel,foto yok mu kızlar???

buble'cim kızına çok geçmiş olsun bir daha olmaz umarım

bal'cım kurabiyelerden keşke tattırabilseydim canım be....uzaksın işte...

ayy kızlar... bizde dün gece kayınvalidemde yattık... benimki gececiydi ve 2 de çıkıcaktı.. 12,30 a kadar kayınvalidemle sohbet falan derken ben gidip uyudum, kayınvalidem bekleyecekti oğluşunu....
normalde eşim kapıyı açtığı gibi uyanırdım evde..artık nasıl uyumuşsam sabaha karşı 4 gibi uyandım... ana koçiş gelmedi dedim.. yatakta bir doğruldum... birde baktım arkamda uyuyormuş... nasıl geldi... yatakta arkama nasıl geçti.... ben nasıl uyanmadım... hiçbirşeyi hatırlamıyorum valla...

bal ve nurdan... alemsiniz kızlar yaa.... rüyalarınıza bayıldım vallaa

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar,allah kimseye yaşatmasın çok zor valla..

nurdanım herşeyi denedim,zeytinyağı,bitkiçayları,doktorun verdiği ilaçlar...yok banamısın demedi,en son artık mecbur lağman yaptırdı doktorumuz..ama ben az çok tahmin ediyorum sebebinide elimden birşey gelmiyor.hiç meyve yemiyor benim kızım,ağzına zorla sokuyoruz geri tükürüyor..meyvelerde lif bakımından zengin ya.dört gözle armut çıkmasını bekliyorum şimdi,o çok iyi geliyormuş kabız çocuklara.inşallah onu yer..

off valla annelik hem çok güzel hemde çok zor kızlar yaaa.o acıyor dedikçe benimde canım acıdı valla..çok seviyorum ben minnoşumu..onun canı hiç acımasın,o iyi olsun başka birşeycikler yok gözümde...

isolde koptum hee :)) özge seninle uğraşılamayacağını anlamıştır :)) sarı aldın demek,neredende buldun hiiç görmedim sarı klozet takımı :roflol: ..

buble peki meyvenin suyunu içmiyormu ?

pasaklım nie kızım aşk olsun.
tek isteyin bişiler benden getirmemmi canımıniçi.....

ooyyy canım benim şaka yapıyorum kız valla şımarıklık yaptım Şeniz

:kedi: hamarat mıyım bilmiyorum ama hiç pratik değilim yaa
kendi uyuşukluğuma sinir oluyorum :mymeka:

pasaklım sende geceyi dertsiz kedersiz anlatmışsın..
ohh ne güzel yaaaaa..
valla dün akşam aklımdaydınn aay pasaklım şimdi napıo acaba diee??

çok şükür ya kazasız belasız atlattık
arkadaşı da kocasına şikayet ettim
dedim sen karına her akşam pirzola yediriyosun galiba tavuk soteyi beğenmedi hanım :roflol:

bu arada o özgede neymiş beee gülmekten öldüm ama iyi yapmışsın :roflol:

Son düzenleme:

ay canım yaaa çok geçmiş olsun kıyamam :1hug:
bol bol limonlu ıhlamur falan iç sıcak tut kendini inşallah toparlanırsın biran önce

ÇOCUKTA KABIZLIK

Hazirlanis ve Kullanim Sekli

* * 1 Avuç Bag sarmasigi

* * 1 Çay kasigi Anason tohumu

* *2 Çorba kasigi Altin kökü otLi * Yeterince Bal

* *Bag sarmasigi suda kaynatildiktan sonra bir gün dinlendirilir. Süzülen sividan yemek arasi hastaya bir çorba kasigi verilir.

* *Anason tohumu kaynatildiktan sonra dinlendirilir. Süzüldük- ten sonra elde edilen sividan yemeklerden önce günde üç çorba kasigi içirtilir.

* *Altin kökü sicak suda kaynatildiktan sonra tülbentle süzülür. Elde edilen sividan kabizlik çeken çocuga günde üç çorba kasigi içirilir.

* * Tedavi süresince hastaya bal serbeti yapilarak içirilir. (Ilik olarak).

isolde koptum hee :)) özge seninle uğraşılamayacağını anlamıştır :)) sarı aldın demek,neredende buldun hiiç görmedim sarı klozet takımı :roflol: ..

buble peki meyvenin suyunu içmiyormu ?

yok bitanem onuda içmiyor,bazen canı çok isterse sadece kayısılı meyve suyu içiyor ama ondada 3-4 yudum en fazla..onu içiyor diye kayısı falan kaynatıyorum ama ona burun kıvırıyor.hazır olan kutu meyve suları var ya onların kayısılı olanından içiyor biraz ama bende onlardan çok fazla vermek istemiyorum işte katkı maddeli oluyor diye.

allah razı olsun adaercimm,çok mutlu ettin beni.deneyeceğim valla inşallah işe yarar

ohhh canına değsın kız
alsanaalsanasmile
böcük akşam adama çemkirdim kıss:I)))) ne o dio kk ya üye olduğundan beri arada geliolar sana dio:)))) dedim bi böcük var hep çemkiriomuş kocasına bende özendim:)))hadi leyynnn dio:)

nan nıe isim verdın
artık sana böle deseydın işine gelıyosasempatiksalakcinni
adam alışkın değil çemkiren kadına tebi şaşırıo haliyle:))

alısşsın bundan sonra

çok üzüldüm canım yaaa :gitme: inşallah bi daha olmaz valla sen anlatırken benim içim kötü oldu kıyamam ben ona :gitme:

saçlarımı yaptım geldiimm..

ayy kızlarr benim özgeyle alakalı daha ne maceralarım var sormayın vallaaa.
bak bitane daha anlatım çok şaşırıcaksınız.
.gecen evlerine gittik..
mutfakta karşılıklı konuşuoduk..
bana ısrarlı bi şekilde kolunu gösterio...
kolunun üst kısmı morarmışş.
böle kıyafetinin kolunu falan yukarı çekio ,kolunu kaşıo falan..
kıs koluna noldu dedim.
gülüo aptal aptall..
bi yre çarptım dio.
siz anlayın garii..
herifi yapmışş..
iide bunu gözüme soka soka göstertmekte neyin nesii.
anladıkk vahşi bi fantazi anlayışınız var yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…