günaydınlaar :2:
dünkü boğazımın yanmasının nedeni nezle olacak olmammış(
bir bu eksikti yani çok sağlıklıyım sanki..
haftasonuda yağmurlu gözüküyor..hem hastayım die tatili bir sonraki haftaya erteledik(
güle güle kullan sipi..dün kendimi tuttum almamak için aha bugün gene karşımda
spedy çok şıkmış güle güle kullan.
caspery kuzum senin dün face ekledim anlamışşsındır zaten
ısolde ınsanlık bizde para onda olsa nolur
kızlar bişi dıyem mı
galıba burda maaş sorunu var
dün aşçıda işten cıktı
hergun yenı bı alacaklı gelıo
yanımdakı uyuz garununda ev sahıbı çık dedı 2 haftadır maaşım dıyo ama kımse vermemış daha
yada aldı bana almadım dıo
bende dedımkı ayın 11 ınde gırdım temmuz 11olsun hemen ısterım
baktım yok dedıler çikarım dedım
hiç işim olmaz
1 ay para almadım dahda uzağa atcaklar oldu dedım başka
ayy işten yana şansım olmadı yaa
ya rahat bı yer para vermıyolar yada cok yoruluyom para alıom
ama heryer böle burda
valla avr yakasında böle deıldı ya günü bıle geçmezdı
şimdı korkuyom yaa ınş zamanında alırım
gunydınnlarrrrr çokk pozitif geçen bi gün diliyorum sizeeeee :)
casperakannehir
geçmiş olsun
ben hiç koymadım daha zaten çamasır suyu gözu yokkı
ben kapağına şu katı çamaşır suları varya.
kıvamı koyu olan ondan sıkıp kapagı öle kapatıorum..
aacaba casperdemi öle yapıo..
kızlar kötü bir akşam geçirdim ben yaa...kızım kabızdı eve gittim iş çıkışı yavrum ıkın ıkın yapamıyor bir türlü hüngür hüngür ağlıyor anne acıyo diye,ne yaptıysam olmadı,doktorunu aradım ilaç kullanıyorum ama yok dedim çocuk yapamıyor..lağman alıp yap hemen rahatlar dedi,eşim eczaneden aldı geldi ama yaparkende çok canı acıdı kuzumun,çok kötüydü yaaa:gitme:içim eridi böylee..lağmandan sonra yaptı ama ağlaya ağlaya..tabi bende onunla birlikte salya sümük gittim..inşallah bir daha olmaz yaa..
ah canım çok geçmiş olsun güzelim üzüldüm yaakızlar kötü bir akşam geçirdim ben yaa...kızım kabızdı eve gittim iş çıkışı yavrum ıkın ıkın yapamıyor bir türlü hüngür hüngür ağlıyor anne acıyo diye,ne yaptıysam olmadı,doktorunu aradım ilaç kullanıyorum ama yok dedim çocuk yapamıyor..lağman alıp yap hemen rahatlar dedi,eşim eczaneden aldı geldi ama yaparkende çok canı acıdı kuzumun,çok kötüydü yaaa:gitme:içim eridi böylee..lağmandan sonra yaptı ama ağlaya ağlaya..tabi bende onunla birlikte salya sümük gittim..inşallah bir daha olmaz yaa..
vay bee:))) dün gece abuk sabuk rüyalar görme gecesiymiş.bende bi kadının kendi boynunu testereyle keserken gördüm:))komik bişi dicem..rüyamda ibrahim tatlısesi gördüm,sırnaşık şeyhatta sitem ettim düğünüme neden gelmedin diyeeee ahahahaha eşimle hep şakalaşırdık urfalı ya iboyu getirceğiz düğüne diye :))) heralde baya tesirinde kalmışım :roflol:
ah canım çok geçmiş olsun güzelim üzüldüm yaa(( zeytinyağı içirseydiniz yaa faydası olmuo mu çocuğa lağman yapıldığını da senden duydum yani...çok fena bişi o yaa.(((
heyuh yuh yuh
ayaklarını yıkasın masaj mı yapsın akannehir
çemkırcen durmadan bak nasıl yapıyolarsempatiksalakcinniAllah seni ne etmesin adam ayaklarını bile yıkıyomuş
bide çemkir diyo ya çemkirincemi hacı değerli oluyo anlamadım:mymeka:
:jeyyar::jeyyar:
ayy kızlaaaaarr onu görünce suratı bi düştü bu hatunun gülmekten yarıldım resmen yaaaaaaaaaaaaaa...
özge senden nefret ediom pis gudubet garııı...
Kına ve düğünü sorunsuz atlattık.Balayımızda hava biraz kapalıydı ama güzeldi.Hatta 3 gün uzattık..
ball
koptm kızz ibrahm tatlıses haa bide sitem ettin :))))
ay umarım terkar etmez canım içim acıdı valla dün senin içiin zor bi akşam olmuşyapılıyo cnm evt benim yeğenimede yaptırmıştı doktoru(
eşinle birlikte kim ne hayaller kurdunuz düğünde iboyu getircez falan die:)) içine oturmuş belli:lepi:walla öyle oldu bende anlamadım :)))))))
sanki babamın oğlu :)
allah seni ne etmesin emikızlaarrr ofiste şu an benden başka kimse yok .
genelde hep büüleee yalnız kalıomm..
yanımda maşamıda getirmiştim.
evde yapamıomda saçlarımı..
hazır kimsecikler yokken saçlarıma iki şekil veremm..
kaydirigubbakcemile3
canı çıkmayasıca patronun elektrüğü gitsin..
işim bitsin hemen gelecem haaaaaaaaa..
tarzım değil ama sana kesin yakışır cnmmarkafoniden bunu aldım kargo dahil 20 YTL.
olsun cnm sen iyileşde 1 hafta önce yada sonra ne farkeder....günaydınlaar :2:
dünkü boğazımın yanmasının nedeni nezle olacak olmammış(
bir bu eksikti yani çok sağlıklıyım sanki..
haftasonuda yağmurlu gözüküyor..hem hastayım die tatili bir sonraki haftaya erteledik(
nurdanı bi gördümmmmmmmm anam dedim bu çirkin kimmm:roflol::roflol:cisil bu sabah öyle zor uyandım ki gördüğün gibi saçları topladığım gibi attım kendimi durağa uğramaya niyetim yoktu baktım sende yola bakıon dur dedim bi selam vereyim ama iyiki uğramışım çok sıcak kanlısın bayıldım .tam bi misafir perver.zıkkım içirmedi bu arada çay ikram etti:))))
komik bişi dicem..rüyamda ibrahim tatlısesi gördüm,sırnaşık şeyhatta sitem ettim düğünüme neden gelmedin diyeeee ahahahaha eşimle hep şakalaşırdık urfalı ya iboyu getirceğiz düğüne diye :))) heralde baya tesirinde kalmışım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?