Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mtfak robotu sakın bozma canım bende diyetteyim bozmak yok devambayanssulusmile

kaç kilosun boyun kaç ..benim verecek bir şeyim yok aslında da bakma maksat arıza çıkartmakkaydirigubbakcemile3 1,5 ayda 8 kilo verdim artık daha nereme vereyim ...arada kaçamak yapıyorum zaten o kadar da olsun ..yakında yok olacağım bu dünyadan ..bugün tartıldım 52,5 geldim iimi akannehir

selam kızlaar,günaydınn herkese.. bugün biras daha iiyim derken regl oldum karnım ağrıyo feci nedir bu böle yaa acıların kadını oldum yanii kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım... kıuz evliliğin tadını çıkaramadan ne bu böyle yaa... ama boynunun haffiflemesi çok iyi olmuş canım.. zaten regl dediğin nedirki.. biraz daha dişini sık:=)

sormayın bnmde uykum var o iğneler yokmu salak gibiyim ayakta uyuyom,akşam kocişim demiş tamam finaldeyiz yatalım hıı tamam dedim sabah haberleri okudum diyomki kocişe finale çıkmışız ,diyo sen iyimisin :roflol: :roflol: :roflol:

nie kalkmak istiosunki kal işte orada yat akşamada kadar ohhhh
ben herhaftasonu öle yapıcam derim sabah 7de de kalkarım hep sinir olurum

bebeeem kalkıp bnyo yapcam sonracıma biraz evi temizlicem ütü var sonrada vınnn gitcem gezmeye
ay bende ev kadını oldum he annem her ne kadar inanmasada oldum yane acilen iş bulup çalışmam lazım paslancam kaydirigubbakcemile3 yağlayın benikaydirigubbakcemile3

iyi kilo vermişsin canım valla maaşallah yeni bi topik buldum orda yavaş yavaş veriyoruz sağlıklı beslenmeyle 52 bana göre çok zayıf 65 im ben eyvahedigeldismile

balll... ben evdeyim şeker... sana kolay gele.... kız ne perdesi 2 aydaa:))

günaydın cnm...
ya sanki batmıştır batmazmıki 1,5 ayda??
nezmn yıkıyalım cnm :))

günaydın cnm
evt cnm daha tazeyim,malesef o altın olayına gıcık oluyorum illa takçakmışım ben yeni gelinmişim (

gunaydın kızlar. dunden bu yana yazdıklarınızı okuyayım dedım bı dunya sayfa olmus okuyamadım.
askım geldı. zemuszemus
bıttı ıste. heeeehhheeeeeyyytt

hadi gözün aydın,bi bebiş gelir artık bu çalışmalarda :)

günaydın
eşimi büyük kızımı yemledim suladım işe ve okula postaladım
bebeğimi emzirdim uyuttum
kendime bir bardak çay aldım
işe başladım

hayırlı cumalar dilerim

günaydın mşllh sende çok hamaratsın cnm :)

aramıza hoşgeldinnn cnmm

arkadaşlar tatil için 2 kızım ve benim gidebileceğim bir tavsiye edermisiniz bana
çocuklarımın sıktıntı yaşamayacağı bir yer

kocayı beklersem tatil hayal olacak
onsuz 3 kız akmak istiyoruz sahillere

antalya side fellicia village
tam size göre..tavsiye ederim aile için çok ideal ve nezih

tekrar günaydın bayanlarrrrrrr:sm_cool:

valla paslanmanı geç.. kıskançlıktan çatlıycam.. ohh geç kalk.. gezmelere git... daha ne olsun be...
sende bir an önce iş buluyorsun... çalışan ev kadını oluyorsun....

eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)

dilek:dilcikar:

h geldın dıyen yohh haa(gulsunn harıç
)

oyyyyyyy kuşummm biz senle onlardan önce kankiydik bosver sen onları kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
şaka şaka kuşum sen bilmem hatırladın mı evlenmeden önce bana gelicidin böcüğümsempatiksalakcinni

valla paslanmanı geç.. kıskançlıktan çatlıycam.. ohh geç kalk.. gezmelere git... daha ne olsun be...
sende bir an önce iş buluyorsun... çalışan ev kadını oluyorsun....
kıskanma şeker ben yaşlandım artıkım yerimi gençlere bıraktım
eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)

hosgeldin ödedigin faturadan sonra iyi gelir burası gel kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…