Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yemeye çıktım ama içim almadı kabağı yemeyi çorbada çok baharatlı ve acıydı malum reflü var yiyemiyorum az biraz erişte yedim ve aç olarak masama geri döndüm
bu arada kabaklar pişmemişti o yüzden yiyemedim :gitme: pişmiş olsa yiyebilir miydim emin değili :bbo:

8 aylık evliyim kayınvalidemle aramız 10 dk mesafede evliliğimizin 2. günü kayınvalidem yanlız geldi yemek yapcakmış oğlu onun pirinç pilavını çok severmiş pirinci tencereyi verip salona gidip oturdum o yaptı ve ben gidiyorm dedi. bozulduğumu anladı 3. günü akşam kaynımla oturmaya geldiler. eşimde annesine çok bağlı olduğu için haftada 2 gün biz giderdk 1 günde onlar gelirdi. 2. aydan sonra kaynım haftanın 3. günü bizde kalmaya başladı. halen durum böyle eşime söylediğimde benim evim onların evi diyo bende saldım çayıra mevlam kayıra kocada hayır yok kaynanayı kaynı napım

böyle bir şey var mı ya...
bu nasıl bir düşüncesizlik,kız iyi sabrediyormuş

ada hakkatten neler warmış
çok şükür halimize
gelcekler tabide evi yakınsa hatta yeni evlilerde bekar bi adamın kalması çok saçma

ama şöyle olanlarda var işte...
şans sanırım

yok cnm valla ben hep derim çok ama çok şanslıyım bu konuda. çevremdeki herkes öyle der çok şanslısın istisna bir durum der. hemde fazlasıyla istisna bizimki. hatta dün akşam bodruma sende gel anne dedim temmuzda gerçekten gelmesini çok istiyorum bana dediki yok yavrum gidin siz kafanızı dinleyin gençsiniz . o kadar ısrar etmeme ragmen olmaz dedi. hatta bodruma erken gitmeyin evlilik yıldönümünüz var onu burda geçirin kızı bana bırakırsınız rahat rahat kutlayın bodruma öyle gidin çocukla dedi. canımdır o benim bugüne kadar bir bardak su istemedi benden. çok severim bayılırım hayranım ben ona

banada yemek geldi :)
çorba
patlıcan kabak patates kızartma
mantı
yoğurt

afiyet olsun kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…