Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu arada bende nazar değer diye pek anlatmam ama balcım bilir benim kayınvaldiemi...
isteme, söz, nişan, düğün.. herşeyde kızım sen nasıl istersen, sen neyi beğendiysen.... her zaman benim fikirlerime öncelik verdi.. aman gençsiniz onuda alın.. bunuda yapın.. buda benden: onu ben alırım sana.. bunu ben yaparım sana tarzında bir kadın...o kadar gurularnırki benimle komşuları ile karşılaşınca inş. bizede senin gibi gelin denk gelir derler.... ilk aylar kalmadılar bende.. ne kadar ısrar ettiysem... yeni evlisiniz.. ilerde çok gelirim zaten sıkılrısın dedi... mevlütte kaldığı zamanda kurandan sorna bütün temizliği o yaptı... ... aman yeterki tek derdimiz iş olsun der bana hep....
ve hep uyarır... aman kızım bir yerde birşey duyarsın.. çekemeyenler çok.. önce bana sor.... ve beni herkese kızım diye tanıştırır.... çok gururlarnırım bende...
en son annemler oturmaya gitmişler... anneme demişki; allah sana da benimki gibi bir gelin nasip etsin.... ee ben bu kayınvalideyi sevmide napim şimcikkkk:)))))

evt bilirim gülsünüm ya işllh hep böyle olursunuz nazarlar değmesinn cnmm..
işllh bizde böle oluruz ne diyimm

aman gülsünüm dikkat

çok sinirlerim bozuldu kızlar ben biraz çıkıyorum kendimi iyi hissedersem gelirim hiç iyi değilim mafoldumben
böyle diyip çıkmakta hoş olmuyor o yüzden şu kadarını anlatayım eşimle ilgili bir durum bana karşı samimi olmadığını dürüst olmadığını farkettim üstü kapalı soru sordum ve bana yine yalan yalan söyledi
hiç iyi değilim oturdum çocuk gibi ağlıyorum sonra gelirim mafoldumben

bırıcık
geldım geldım
1 takıp etmeye devam et ozmn benı:1ninca:

evı ıyıcene havalandrmalısın başka yolunu bılmım

canımm sakin ol belki bir yanlış anlaşılma olmuştur

evt bilirim gülsünüm ya işllh hep böyle olursunuz nazarlar değmesinn cnmm..
işllh bizde böle oluruz ne diyimm
amin canım inş...

aman gülsünüm dikkat

valla canım anlatmama hiç kimseyee... hele ailemden çevremdekilere falan... zaten üzerimizde yeterince nazar var... evimizde sürekli birşeyler kırılıyor.. arabamız sürekli sorun çıkarıyor... ama mevlütten sonra daha iyiyiz..

pasaklım... canım emin olmadan kendini üzme lütfen... kıyamam sana yaaaa.. canım benim...

gulsunn ınş hep böle olur cnm
bende cok seferım ıyıdır uzak olduğundan mı ne:roflol:
uzaklık ıyı olur
bana hep askım sefkılım balım bırıcık kızım der
saolsun

pasaklım dur yaa gıtme hemen
belkı yanlış anladın

kız böcük negüzel kayınvaliden var kız
çok ballısın walla
aman nazarlar değmesin
anlatmayın walla
iyi olsanızda kötü diyin :)

canım allah seninkinide bozmasın...

biricik.. canım evin sadece kuzeye bakan cephesindeyse oraya bir an önce mantolama yaptırın... tek çözümü bu... tabi ev kendinizinse.....

bal hee ıyyık uzakya ondann nan
ama benım eşim daha ıyı
her ne olursa olsun hep benı savunur
hanı sorun yaşamadım ama herseyı benmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…