Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ev kendimin canım borç biterse komple köpük yaptırmak istiyorum ama daha 3 sene var.köpük sorunu çözüyormu peki

bitaneeeem noldu sana yaaaaa..
kıyamam bebegim nolur üzülmeeee...

ev kendimin canım borç biterse komple köpük yaptırmak istiyorum ama daha 3 sene var.köpük sorunu çözüyormu peki

canım şöyle anlatayım.. annemlerin oturduğu bina çift daireydi ve kuzey cephesinde iki daireninde birer odası vardı..ve hepsinin o odası kışın simsiyah olurdu... o zamanlar kimse yanaşmadı binayı mantoloma yapmak için.. bizde odayı içerden yaptırdık... bizden sonra bir kaç daire daha yaptırdı ve çok memnun kaldık... hiçbirşey olmadı sonrasında... geçen sene de herkesin ortak kararıyla binanın tamamı yapıldı.. evimiz şimdi kışın sıcacık yazında geçmişe göre daha serin...

kız böcük anlatma diyoz ama yok tutamıyon kendini
uçuçböcüğü seni:dance:

nee nan sen bize havamı yapıon şincii..
abooooooooooooooowwwww ne herifin varmış anlat anlat bitiremedin haa

kıskandınız mı laasempatiksalakcinni
Allah razı olsun ondan

ben pasaklımı aradım konusştum:sinifsinif:gelır bırazdan

evim kışın 3 odası ısınıyor canım.yatak odam mutfağım ve oturma odam.misafir odası hol banyo minik odam adeta buz.2. katta oturuyorum balkon çıkışlı olduğu için böyle oluyor sanırım.misafir odam bina girişinde ve ön tarafta odanın yarısının altıda çıplak tabikide.mütahit sağolsun holede petek takmamış.kışın banyom buhar oluyor ve tavanı kararıyor.3 senelik bina 1,5 senedir oturuorum ama bıktım artık yaa offf offf.
yardımcı olduğun için saol güzelim.bide tabletler falan var diyorlar rutubet için ama nasıldır bilmiyorum hiç

olur böcüküm olur cnm
sadece sesini sorduk iimi diyee özel diğil yane cnm ya
merak ettik ondan odaa

pasaklıcım
canım umarım biraz olsun iyisindir
yemekteydim...geldim mesajını okudum..meraklandım
nasılsın şimdi...anlatmasan da olur,kendini iyi hisset önemli olan o tatlım...

şimdi konuştum pasaklımla....
sesi ağlamaklı geliyordu...gelen tlf.lardan dolayı anlatamadı
zaten yazıyormuş şimdi...
umarım kötü birşey değildir ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…