Bende size onu sorucaktım hatta.Ben kendimi çok huzursuz hissediyorum eşim gitmiyor banada arama gitme diyor.Gitsem konuşacağım bişi yok naber nasılsın öyle şeyler..
Ama böylede huzursuzum.Sorsanız gidesim hiç yok ama ben ne yapayım nasıl davranayım en son pazar günü aramıştım cumarteside gitmiştim.Ne yapayım ben şimdi?
Onlarda hiç aramıyorki bizi gitmeye bahanem olsun.Ne yaptınız çocuklar ne ettiniz die arayan soran hiç yokki bizi?
eşim zaten üzerine boşaltıyo şişeyi ona 200 tl lik parfüm alsam 2-3 hafta anca dayanıronlamı uğraşıcam
adam dizi çekmeye hazırlanırken bile sıkıyo
bencede değildirr
dur dur kız sen nerden alym dedin orjinal uyguna
oluyomuş öle tester falan ucuzada bende şans yok bulmamamm
brck çok aydınlatıcı açıklamışsın :)
benim hala çeyizimdeki parfümlerim duruyo hamişim diyede pek kulllanmak istemiyorum..10 tl eferm tutumlu garu..
kayınvalideni özledin zaarr anıların başladı canlanmaya :)) daha çok beklersin...
üzülmeni gerektircek bi durum yok...bi isim belirle kesin olmasa bile ismini sorana bu olcak de..ne sağa sola soruyon ne koyalım diye..
9 ay taşı halin nedir diye sormasınlar..isme gelince yorum yapsınlar çok beklerler :)) hiç valla taviz verme ezdirme kendini :))
ay yanlış anlama sakın zorla aranızı bozmaya kalkıyo gibi oldum sanki ama bu konuda çok kızıyorum büyüklere...
bebişim iyi cnm sağolasın..gece 2 hiç yerinde durmuyo niye anlamadım..sanırım yemek yemeden yatmıştım açlıktan tepiniyodu...
kalktım mis gibi peynirli bi omlet yaptım o saatte..yedimde uyudu sanırım :))
valla kv. gelsin azcuk rahat deyim ama onlarda uzun kalacağa benzemiyor.
dün eşime demiş kreşten kaydını sildirmeyin sakın diye.
hay allahım çok alemler,
dr demiş ki en ufak bir denge kaybın tansiyonun olursa hemen buraya dönüyorsunuz.
dedim o halde 5 saat yol gidecek dr. cuğuna.
burda dr. yok mu dedim. üstelik bizim aile hekimi kv. doktoru ile arkadaşmış.
kendi dr. biliyormuş bünyesini
dedim diğer dr.lar mesleği bıraksın o zaman.
telefon diye birşey var arar dr. sorar bilgi alır.
bahane edecek yer arıyorlar bizde herşeye çözüm buluyoruz şimdi nasıl gideriz diye plan yapacaklar.
o zaman açıcam ağzımı.
meloşş aslında haklısın gitceklerse hiç gelmesinler yada 2-3 ay dursunlar bari bölede kötü olur düzen bozulcak hayddaa al bidaha baştan eşin konussun bence dr heryede var
brckk valla alemsin eşin aramıyo diye arama diyemem sana sen ara o çocuğu kırılır üzülür barışırda
arar sorarsın istersen araya dahada soğukluk girmesin diye
ama onlarda aramıyosa ama niye gitcen ki benceee
mutlu kız noldu cnm yaaa
ayy bende sen gibiyim yengeçtin dimi 2 gün önce takılmicak bişiyi taktım dokunsan ağlicak modundaydım
bilmiyorum canım ama bi garibim nedense
içim sıkılıyo ağlamak geliyo içimden yaaaa
çokkk sıkıldım herşeyden çokkkk
yengeç burcu olduğum için
kızıyorum kendime resmen
yok canım kusura bakılacak bişey yok ben
içimi döktüm sende yardımcı olmaya çalışıyorsun canım
hamilelikte ne çektiğimi bilmiyorlar
hamile değilmişim gibi davranıyorlar
üstüne üstlük birde herşeye karışıyorlar
inşallah eşimle benim karar verdiğim isim
olur hayırlısıyla
Bende size onu sorucaktım hatta.Ben kendimi çok huzursuz hissediyorum eşim gitmiyor banada arama gitme diyor.Gitsem konuşacağım bişi yok naber nasılsın öyle şeyler..
Ama böylede huzursuzum.Sorsanız gidesim hiç yok ama ben ne yapayım nasıl davranayım en son pazar günü aramıştım cumarteside gitmiştim.Ne yapayım ben şimdi?
Onlarda hiç aramıyorki bizi gitmeye bahanem olsun.Ne yaptınız çocuklar ne ettiniz die arayan soran hiç yokki bizi?
HAHA BRCK BENMKIDEEE hoş bnmkı her aksm yataga gırerken yıkanr paklnr dıs fırcalar valla ben onun kadr bakımlı degılım:):) layd speed stıck kocamın vazgecılmezııı sabah ogle aksammm hahah:):)
kız alsancak ta bır magaza parfum var sırf adama soruyrm cakma olmasn hanı kalıtelı hyr dıyor mesela su parfm geldı kutusunda ezık vardı yada işte tester dıye gelyr vs dıyor ama kalıtesz olsa cakma olsa okdr futbolcu vs gıdp alırmı bilmem:):)
maşallah ona desene harektlı olackk senın kuzu bız hamsken sey derlerdı anne karnnda nasılsa doguncada ole olurr. harbıdn dogdu karnmda harktlı oldugu zamnlr uyanktı sakın oldug zmnlr uyuyor olurdu hehe dogruyms tabı o tez suan için gecrlı deıl artk kafasına estıgı gıbı kuzm hehehehe.. aç bırakma kuzumuuu
mutlukız burda kızlara da söylemiştim yine söylüyorum.
bebeğe isim koyma hakkı annenindir kimse kusura bakmasın.
karnında taşı, büyüt, hamileyken yaşadığımız sıkıntılar, doğum sırasında yaşadıklarımız.
sonra gelsin kaygana kayınpeder isim söylesin.
yok öyle isim şunu koyun bunu koyun.
kimseleri karıştırtmam, karıştırmadım da.
eşinle konuşursun ortak karar alırsın.
ama senin istediğin isme illa hayır derse pençelerimi çıkarırım.
ben kızım olsaydı leyla koyacaktım
eftelya ismini çok beğeniyorum eşimde güzel demişti.
sonra eftelya leyla olsun istedim.
leyla olmaz dedi.
sen karışma ben istiyorum koyacağım dedim.
ama oğlumuz oldu koyamadık.
brck içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
ama sizi aramayan sormayan ne oldu demeyen insanlara ben gitmezdim kendi adıma.
bilmiyorum canım ama bi garibim nedense
içim sıkılıyo ağlamak geliyo içimden yaaaa
çokkk sıkıldım herşeyden çokkkk
yengeç burcu olduğum için
kızıyorum kendime resmen
bende kızıyom çookkkkk
evladın olsun o zaman dahada kızıcan anaç olurlar ya kıyamıyolarrr
ayy demiştim yine sölim
çocuğum olursa balık yada yengeç olmasın hatta aslan olsun dedim bekarken
kocem balık
kızım aslan oldu
takma kafana bebişi düşün sen
olur olur yeterki sen net tavır koy..teee nineye varmışlar ya ne saçma...kendisi niye koymamış kayınpederin??
brck akışına bırak bence...yani şartlama arıyımmı vs diye..
benim bebiş şimdiye kdr hep usluydu...ilk defa gece yerinde duramadı..bende şaşırdım..
yaa ama benim meleğimin yengeç olma olasılığı büyük(((
bu arada slm kızlar...
bahane ettikleri şeye sinir oluyorum çok abartıyorlar.meloşş aslında haklısın gitceklerse hiç gelmesinler yada 2-3 ay dursunlar bari bölede kötü olur düzen bozulcak hayddaa al bidaha baştan eşin konussun bence dr heryede var
brckk valla alemsin eşin aramıyo diye arama diyemem sana sen ara o çocuğu kırılır üzülür barışırda
arar sorarsın istersen araya dahada soğukluk girmesin diye
ama onlarda aramıyosa ama niye gitcen ki benceee
mutlu kız noldu cnm yaaa
ayy bende sen gibiyim yengeçtin dimi 2 gün önce takılmicak bişiyi taktım dokunsan ağlicak modundaydım
sakın ol cnm yaa
kalmak durumunda deıller bellıkı bunun için ne üzüyon herkesın düzenı ayrı belkıde rahatsız oluyo uzun süre kalamıo oğlunun evıde olsa
kireştende sıldırme sakın
ve kızma kımseye bunun için
kalmazlarsa kalmasınlar
mutlukız burda kızlara da söylemiştim yine söylüyorum.
bebeğe isim koyma hakkı annenindir kimse kusura bakmasın.
karnında taşı, büyüt, hamileyken yaşadığımız sıkıntılar, doğum sırasında yaşadıklarımız.
sonra gelsin kaygana kayınpeder isim söylesin.
yok öyle isim şunu koyun bunu koyun.
kimseleri karıştırtmam, karıştırmadım da.
eşinle konuşursun ortak karar alırsın.
ama senin istediğin isme illa hayır derse pençelerimi çıkarırım.
ben kızım olsaydı leyla koyacaktım
eftelya ismini çok beğeniyorum eşimde güzel demişti.
sonra eftelya leyla olsun istedim.
leyla olmaz dedi.
sen karışma ben istiyorum koyacağım dedim.
ama oğlumuz oldu koyamadık.
brck içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
ama sizi aramayan sormayan ne oldu demeyen insanlara ben gitmezdim kendi adıma.
güneşşş kutulaların barkodu vardır altında bak ordan al laa yarı fyatına doğrudur kız boyner kozmetik çalışanlarına da tester hediye geliyo satıyolar onları
ayy bende bulsamda alsam keşkemm
olur olur yeterki sen net tavır koy..teee nineye varmışlar ya ne saçma...kendisi niye koymamış kayınpederin??
brck akışına bırak bence...yani şartlama arıyımmı vs diye..
benim bebiş şimdiye kdr hep usluydu...ilk defa gece yerinde duramadı..bende şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?