Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bende size onu sorucaktım hatta.Ben kendimi çok huzursuz hissediyorum eşim gitmiyor banada arama gitme diyor.Gitsem konuşacağım bişi yok naber nasılsın öyle şeyler..
Ama böylede huzursuzum.Sorsanız gidesim hiç yok ama ben ne yapayım nasıl davranayım en son pazar günü aramıştım cumarteside gitmiştim.Ne yapayım ben şimdi?
Onlarda hiç aramıyorki bizi gitmeye bahanem olsun.Ne yaptınız çocuklar ne ettiniz die arayan soran hiç yokki bizi?

eşinin ailesinden mi bahsediyorsun canım

eşim zaten üzerine boşaltıyo şişeyi ona 200 tl lik parfüm alsam 2-3 hafta anca dayanır onlamı uğraşıcam
adam dizi çekmeye hazırlanırken bile sıkıyo

HAHA BRCK BENMKIDEEE hoş bnmkı her aksm yataga gırerken yıkanr paklnr dıs fırcalar valla ben onun kadr bakımlı degılım:):) layd speed stıck kocamın vazgecılmezııı sabah ogle aksammm hahah:):)

bencede değildirr
dur dur kız sen nerden alym dedin orjinal uyguna
oluyomuş öle tester falan ucuzada bende şans yok bulmamamm

kız alsancak ta bır magaza parfum var sırf adama soruyrm cakma olmasn hanı kalıtelı hyr dıyor mesela su parfm geldı kutusunda ezık vardı yada işte tester dıye gelyr vs dıyor ama kalıtesz olsa cakma olsa okdr futbolcu vs gıdp alırmı bilmem:):)

maşallah ona desene harektlı olackk senın kuzu bız hamsken sey derlerdı anne karnnda nasılsa doguncada ole olurr. harbıdn dogdu karnmda harktlı oldugu zamnlr uyanktı sakın oldug zmnlr uyuyor olurdu hehe dogruyms tabı o tez suan için gecrlı deıl artk kafasına estıgı gıbı kuzm hehehehe.. aç bırakma kuzumuuu

meloşş aslında haklısın gitceklerse hiç gelmesinler yada 2-3 ay dursunlar bari bölede kötü olur düzen bozulcak hayddaa al bidaha baştan eşin konussun bence dr heryede var

brckk valla alemsin eşin aramıyo diye arama diyemem sana sen ara o çocuğu kırılır üzülür barışırda
arar sorarsın istersen araya dahada soğukluk girmesin diye
ama onlarda aramıyosa ama niye gitcen ki benceee

mutlu kız noldu cnm yaaa
ayy bende sen gibiyim yengeçtin dimi 2 gün önce takılmicak bişiyi taktım dokunsan ağlicak modundaydım

sakın ol cnm yaa
kalmak durumunda deıller bellıkı bunun için ne üzüyon herkesın düzenı ayrı belkıde rahatsız oluyo uzun süre kalamıo oğlunun evıde olsa
kireştende sıldırme sakın
ve kızma kımseye bunun için
kalmazlarsa kalmasınlar

mutlukız burda kızlara da söylemiştim yine söylüyorum.
bebeğe isim koyma hakkı annenindir kimse kusura bakmasın.
karnında taşı, büyüt, hamileyken yaşadığımız sıkıntılar, doğum sırasında yaşadıklarımız.
sonra gelsin kaygana kayınpeder isim söylesin.
yok öyle isim şunu koyun bunu koyun.
kimseleri karıştırtmam, karıştırmadım da.
eşinle konuşursun ortak karar alırsın.
ama senin istediğin isme illa hayır derse pençelerimi çıkarırım.
ben kızım olsaydı leyla koyacaktım
eftelya ismini çok beğeniyorum eşimde güzel demişti.
sonra eftelya leyla olsun istedim.
leyla olmaz dedi.
sen karışma ben istiyorum koyacağım dedim.
ama oğlumuz oldu koyamadık.

brck
içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
ama sizi aramayan sormayan ne oldu demeyen insanlara ben gitmezdim kendi adıma.

güneşşş kutulaların barkodu vardır altında bak ordan al laa yarı fyatına doğrudur kız boyner kozmetik çalışanlarına da tester hediye geliyo satıyolar onları
ayy bende bulsamda alsam keşkemm

bilmiyorum canım ama bi garibim nedense
içim sıkılıyo ağlamak geliyo içimden yaaaa
çokkk sıkıldım herşeyden çokkkk
yengeç burcu olduğum için
kızıyorum kendime resmen

bilmiyorum canım ama bi garibim nedense
içim sıkılıyo ağlamak geliyo içimden yaaaa
çokkk sıkıldım herşeyden çokkkk
yengeç burcu olduğum için
kızıyorum kendime resmen

bende kızıyom çookkkkk
evladın olsun o zaman dahada kızıcan anaç olurlar ya kıyamıyolarrr
ayy demiştim yine sölim
çocuğum olursa balık yada yengeç olmasın hatta aslan olsun dedim bekarken
kocem balık
kızım aslan oldu

takma kafana bebişi düşün sen

Son düzenleme:

olur olur yeterki sen net tavır koy..teee nineye varmışlar ya ne saçma...kendisi niye koymamış kayınpederin??

brck akışına bırak bence...yani şartlama arıyımmı vs diye..

benim bebiş şimdiye kdr hep usluydu...ilk defa gece yerinde duramadı..bende şaşırdım..

aklım almıyo melodi
ama geçen gün gezmeye gittiğimizde
sordular adını ne koymayı düşünüyorsunuz diye
bende ebrar düşünüyoruz dedim
kayınvalidem öyle bakıyo yüzüme
sonuçta onun adını eltimin kızı taşıyor
ayrıca 9 ay ben taşıyayım karnımda
sıkıntıları ben çekeyim ama onlar
karışsınlar bu adaletmi yaa
zaten 2 de bir laf çarpıp duruyo
ben hamileliklerimde aynanın karşısına
geçince hamile olduğumu anlardım
her işimi kendim görürdüm diye
sanki ben ondan iş bekliyorumda

benim kızımda balık burcu olcak alya 24 mart
eşim başak burcu

kayınvalidem istememiş ninesinin adını
kendi çocuklarında

bahane ettikleri şeye sinir oluyorum çok abartıyorlar.
bak eşimin bir müşterisi varmış annesinin yaşında onda da dende kaybı tansiyon varmış
ve torun bakıyormuş, eşime demiş ki bununla yaşamayı öğrenecek başka yolu yok.
ve kadın kaç kere sokakta yığılmış kalmış.

böcüğüm bahane ettikleri şey çok saçma,
dr. bilmem ne akla mantığa uymuyor.
torunu için kalacak ve fedakarlık yapacak. yavrum eylülden beri hasta
soğukta kreşe git gel. yağmurlar başlayacak daha da soğuk olacak.
artık benim onu kanguru da taşımam çok zor olmaya başladı.
her 500 tl gidiyor kreşe bu da bizi zorluyor.
daha önce de dedim çocuğumu onlarla gönderemem,
kreşten kaydı silinmeyecek zaten yine devam edecek ama nisan ayına adar kalsalar
çok iyi olacak.
ben zaten akşam 7 ye kadar yokum evde.
annemde baktı torununa babanne olarak 5 sene cumartesi dahil.
tek torunu ik göz ağrısı.
yok bu sefer açıcam ağzımı.

Son düzenleme:
Bal haklısın
ben bir suçumuz olmadığına inanıorum biliyorumda.Ama içimde ister istemez kırgınlıklar var.Ki onlarında var haksızda olsalar...
ama benim içim neden huzursuz gerçekten hiç istemiyorum gitmek.Ama neden gitmem gerekiyomuş gibi suçluluk duygusu var içimde...
Onların yüzünede tam anlamıyla hiç bişi söyleyemiyorum kendimizi savunmuyorum..Onlar savunuyolar sadece
Lamecim sen söyle napıyım ben cnm

meloşşş aynen öle banada hıc karsmdılr cok sasrdımmmm dedım karsrlr herlde dıyeee ama yok babamın ısmını koycktm hattaaa son anda vazgectım o hakkı erkek kardesıme bıraktım ama yınede pişmanım

güneşşş kutulaların barkodu vardır altında bak ordan al laa yarı fyatına doğrudur kız boyner kozmetik çalışanlarına da tester hediye geliyo satıyolar onları
ayy bende bulsamda alsam keşkemm

cnm işte mesela kutuları yırtlms oluyor atıyorlrrr ole yaneee kutsz alıyorz cogunu

arada olur öleee :26:

mutlukız öyle birşey dediğinde artık devir değişti de.
bende aynaya bakıyorum ama güzeliğimi görmek için.
hamileliğiminde her anını yaşıyorum doya doya bunlar çok güzel şeyler,
iş nasıl olsa yapılır ama bu anlar geri gelmez de.
zaman değişti bunu anlamıyor eskikafaları.

lamem hoşgeldin cnm...

brck sen suçlu filan değilsin hatta sabrın ve saygın alkışlancak durumda..hiç kendi kendine sıkıntı yaratma..eşin bile soğumuş kendi evlatları sen iyi bile dayandın...

mutlukız..senin sıkıntın sanırım çıkmazdasın..çok üstüne gelip seni daraltmışlar kendini özgür hissedemiyorsun...falcı gibi oldum ama aynen böle hissettim..hiçbişey düşünme ve ismi onlar koyucak diye sıkma kendini..az sesini çıkar bak nasıl geri adım atıcaklar..meydanı sanırım boş bırakmışsın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…