Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bence boşuna kasıyorsun kendini... eşinin dediği doğru... çok sık olmasada vicdanını rahatlamk için arada git... amaçok mesafei ol bence... neme lazım yarın öbür gün kendi evlerinide satar, size yerleşirler... herşey beklenir bunlardan...

Son düzenleme:

lame negüzel demişsin..çok güldüm valla..
hee brck sen gideyimmi derken bi bakmışsın yeni evinde büyük bi aile olmuşsunuz...
asıl merak ettiğim senin ailen ne diyo bu durumlara...benimkiler çoktan papaz olurdu sanırım..

hiç sorma en büyük korkum o zaten.evlerini satarlarsa ya eşim beraber oturalım derse die sonuçta evladı offf bilmiyorm.
annemle konuştum şimdi.boşver sen saygını yitirme sakın kızım haklısın ama napıcaksın dio.ne diyimki sana dio.ara boşver onlar utansın diyor oda.
annemler çok dolular bal ama hiç bişi demiyorlar onlara.deseler zaten kaynanamgil haklı çıkar:)annem laf yetiştiremez onlara.
babam afedersiniz paso sövüyo sinirleniyor.zaten ailemi hiç aramıyorki onlar bayramdan bayrama geliyolar.okadar yakınki evleri.
annem dio dünürlerim açısından çok şanssızım çok soğuklar geliş gidiş yapmıyolar dio.çekip gidicem yazın zaten memleketteki eve dio

Son düzenleme:
brck ben olsam hayatta aramam..hem suçlu hem güçlü konumundaysalar haketmiyolar cnm..arıycaksın ne olcak bakçaklar herşey güllük gülistanlık kendilerinde bişey aramıycaklar..kendini az geri çekki onlarda azcık desinler kız haklı,ne dese doğru..hem sen daha ne yapçan oğullarını yine ev sahibi yapmaya çalışıyosun..onların arayıp kızım bu duruma düşmenizi istemezdik,düşündüğümüz gibi olmadı ama sendende ailenden de Allah razı olsun demeleri lazım..baksana anneni bile aramıyomuşlar,hiç umrum olmaz walla..ne ekerseler onu biçerler..kendini ezikleyip durma..

he valla doğru diyon ball

onları yapıyo sen arıyonn kim olsa der hee bak demek bizi suçlu görmüyolar diye

napim balım... valla brck onada sesini çıkarmaz...

brck.. bak canım, sakın böyle bişeye izin verme... o evde ailenin hakkı var, ilerde yaşlılıktır hastalıktır tabiki bakarsın, ama böyle bir durumda izin verme. gidip kirada otursunlar.... sonra çok pişman olursun...

Bal doğru söylüyosun cnm annem arıyo arada soruyo ananeleri rahatsız gidiyo falan hatta geçen hafta gittik.Ya insan bi allah razı olsun der çocuklara yardım ediyosunuz biz edemiyoruz mahçubuz ama napalım durumlarımız belli borcumuz çok der.ama yok yok yok demiyolar nasıl bi minnet duygusu bu yaa senin çocuğun ev sahibi olacak.hala kesin ev aldnızmı yani bahçe katları sorunlu oluyomuş diyip duruyor kayınvalidem.iyice psikolojileri gitemiş hepsinin.onlarında zor durumu anlıuyorum ama bi saolun demek zor değil.bi tsk görmedim ben hiç sanki herşey onlarındı ve kendileri sattılar gibi bakıyolar sanırım olaya.

dert çok kuşum bitmez de zaten bu gidişle
dediğin gibi kimsenin içine girmeden bilinmiyo işte
ama takmamaya çalışıyorum işte canım

zaten görmüyolar..brck arıycak iyice eve çöreklencekler :))
brck nan senin gibi gelinim olur işllhhh
amin cnm:)
brck sen az bana gelde bı ders verım
bu ne laa
sen bana fazla gelirsin nan :)sen iyice kötü gelinsin

yok cnm okadarda diil öle bişeye asla müsade etmem hastalık yaşlılık dışında.Ben evimde kimseyi istememki.gitsinler kirada otursunlar banane.o konuda katıyım.Allahım genede mecbur etmesin.Ya aslında böyle vicdan yapmamda birazcıkta çok iyi anlaşmamızdan bu zamana kadar hiç bi sorunumuz olmamasındanmı geliyo bilemiyorum.Hani çekiniyrm gibi.Ama deliliğimde kötüdür kimse tutamaz beni hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…