yok cnm benim ben eşim için demedim kayınpederim bunalıma girerde kendine bişi yaparsa die dedim.eşim zaten rahat şuanda üstümüze kalan borçlar dışında.
lamem eşime kalsa gitme,arama diyor.çünkü kendisi gitmiyor şuanda.ama işte ben vicdan yapıyorum üzülüyorum.Bu huyumu hiç sevmiyorum ben
canım bence boşuna kasıyorsun kendini... eşinin dediği doğru... çok sık olmasada vicdanını rahatlamk için arada git... amaçok mesafei ol bence... neme lazım yarın öbür gün kendi evlerinide satar, size yerleşirler... herşey beklenir bunlardan...
canım bence boşuna kasıyorsun kendini... eşinin dediği doğru... çok sık olmasada vicdanını rahatlamk için arada git... amaçok mesafei ol bence... neme lazım yarın öbür gün kendi evlerinide satar, size yerleşirler... herşey beklenir bunlardan...
brck onlar dua etsinler ki senin gibi bi gelinleri varr ...
brck ben olsam hayatta aramam..hem suçlu hem güçlü konumundaysalar haketmiyolar cnm..arıycaksın ne olcak bakçaklar herşey güllük gülistanlık kendilerinde bişey aramıycaklar..kendini az geri çekki onlarda azcık desinler kız haklı,ne dese doğru..hem sen daha ne yapçan oğullarını yine ev sahibi yapmaya çalışıyosun..onların arayıp kızım bu duruma düşmenizi istemezdik,düşündüğümüz gibi olmadı ama sendende ailenden de Allah razı olsun demeleri lazım..baksana anneni bile aramıyomuşlar,hiç umrum olmaz walla..ne ekerseler onu biçerler..kendini ezikleyip durma..
hoşbulduk cnm,iyiyim valla aynı iş ev
sen nasılsın ,bebiş nasıl :)
he valla doğru diyon ball
onları yapıyo sen arıyonn kim olsa der hee bak demek bizi suçlu görmüyolar diye
lame negüzel demişsin..çok güldüm valla..
hee brck sen gideyimmi derken bi bakmışsın yeni evinde büyük bi aile olmuşsunuz...
asıl merak ettiğim senin ailen ne diyo bu durumlara...benimkiler çoktan papaz olurdu sanırım..
brck sen niye vicdan azabı duyuyosun anlamadım..sanki borç senin şahsi borcun..ayy sende iyice gözü kapalısın be kızım :))
eşin bunalıma girmez korkma..mutlu mesut yaşayın işte,anan aradımı ettimi diye sorma aklına getirme..hatta bize bunu ettiler deme bile..eşin zaten hepsinin farkında..bırak unutsun azcık...
ayy mutlukız ne derrdin var acaba,içine girmeden kimse bilemiyo işte..karşıdan herkes mesut sanıyo..dert bitmez hiç üzme kendini..yawruşun odaklan,nickin gibi mutlukız ol hep...
amin cnm:)zaten görmüyolar..brck arıycak iyice eve çöreklencekler :))
brck nan senin gibi gelinim olur işllhhh
sen bana fazla gelirsin nan :)brck sen az bana gelde bı ders verım
bu ne laa
napim balım... valla brck onada sesini çıkarmaz...
brck.. bak canım, sakın böyle bişeye izin verme... o evde ailenin hakkı var, ilerde yaşlılıktır hastalıktır tabiki bakarsın, ama böyle bir durumda izin verme. gidip kirada otursunlar.... sonra çok pişman olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?