Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birazdan yemeğe gideceğim. ay birileri konuşturmasa bari.
zaten sesim çıkmıyor herkes noldu dicek amaaaaaaaannn!

cnm bellıkı bakmak falan ıstemıyorlar zorunluda değiller bence üzme kendını ya
yoksa gerçekten sızı ıle düşünse kendı oğlunu düşünse senın bıle ağzını açmana fırsat vermez
ben bakarım der
şimdık sen ona gel kal dıon kalmmıo
o dıye ver götureyım göndermıon
benım anlatmak ıstedığım şu kımse fedakarlık yapmıyo sızde maalesef
ben anne değilim ama bak annem 5 tane torun büyüttü o yaşında ve annemde kalp hastalığı var
ona bağlı sinrsel hastalıkları
hıc bişiyi bahane etmez bakar
he ablamlar olsun yengemler olsun her zaman eşlerıne yardımcı olup çalışmışlar ve annem sayesınde ev araba sahıbı olmuşlardır
şimdık hepsını evı malı mulku ve genç yaşlarında ve artık çalışmıyorlar
bı tane yengemçalışıyo onuda zordalar abım kefıl oldu 30bın tl odencek
annem hemen bakarımdedı aldı torununu köye götrdu
ılk bebeklıkten bu yaşına kadar hepsıne annembakmıştır
annelerı doğurmuştur sadece
bırınız artık fedakarlık edın
sonuçta sorun büyük
bılmem ama ben annem olsa gözümü kırpmadan verırım
dıyceksın belkı kolay senın bebeığın yok falan fılan ama ablamlarda bı anneydı yengemlerde
herkesın yavrusu tatlıdır
sabretmezsen bişeyın sahıbı olamazsın ve bu zorluk peşini bırakmaz

Evet bal ama ben böyle biriyim işte.İçimde hep bi vicdan hep bi suçluluk duygusu var hala neden bilmiyrumBi okadarda sinirleniyorum bu duygular arasında gelip gidiyorum.Hadi zor durumdalar artık onu bile anlayabiliyorum ama insan evladını hiç mi aramaz?Oğlum naptnız ödeyemedik halledebildinizmi vs. die.ne arayan var ne soran.Durum böyle olunca ben ne die arıcam diyorum.Ama böyle araya soğukluk giriyo diede korkuyorum offf anlatamıyorum duygularımı işte.neyse sıkmıyım sizide kızlar.
ama eşim benden rahat ne arıcam banane diyor.Her akşam işten geldiğinde o bana soruyor aradılarmı yok ben soruyorum yok.
korkuyorum adam bunalıma girer iyice kendine bişi yapar vicdan azabı çekermiyim die ama neden çekeyimki

Son düzenleme:

ahhh balcığım tek sıkıntılar bunlar olsa keşke yaaaaa
doğru şeyler hissediyorsun canım falcılıkkla alakası yok

hoşbulduk canım, iyiyiz, sizler nasılsınız??

canım evt az çok anladım zaten senden:))

allaha şükür canım bizde iyi olmaya çalışıyourz işte

BRCK senin sabrın takdire şahan yani sen neden sıkıyosun ki kendini bence onlar sizi bu duruma soktukları için suçluluk duygusu yaşıyolar

canım mantıklı düşündüğünde gitmek istemiyorsun, ama vicdanen de rahat edemiyorsun.. durum bu..
bence eşinide kırma, mesafeli ol, sonuçta o insanlar senin altınlarınla sana ev aldılar, ama kendi üstlerine yaptılar, zaten burda hata yaptılar...
şu anda yaşadığın sıkıntı hep onlar yüzünden... tabiki ticaret bu... hiçbir zaman garantisi yok, ama ben çekerim sıkıntımı, oğluma gelinime mümkün olduğunca yansıtmam demeleri gerekirdi..
dolayısı ile mesafeli olman senin için daha hayırlı, aylarca bankaya gidip krediyi yapılndırmalarını istedin ama yapmadılar... demekki satmayı kafalarına koymuşlardı.... ayy düşündükçe sinirleniyorum, bu konuda daha önce pek yorum yapmamıştım biliyorsun canım... ama ben senin adına çok üzülüyorum...

brck sen niye vicdan azabı duyuyosun anlamadım..sanki borç senin şahsi borcun..ayy sende iyice gözü kapalısın be kızım :))
eşin bunalıma girmez korkma..mutlu mesut yaşayın işte,anan aradımı ettimi diye sorma aklına getirme..hatta bize bunu ettiler deme bile..eşin zaten hepsinin farkında..bırak unutsun azcık...

ayy mutlukız ne derrdin var acaba,içine girmeden kimse bilemiyo işte..karşıdan herkes mesut sanıyo..dert bitmez hiç üzme kendini..yawruşun odaklan,nickin gibi mutlukız ol hep...

yok cnm benim ben eşim için demedim kayınpederim bunalıma girerde kendine bişi yaparsa die dedim.eşim zaten rahat şuanda üstümüze kalan borçlar dışında.
lamem eşime kalsa gitme,arama diyor.çünkü kendisi gitmiyor şuanda.ama işte ben vicdan yapıyorum üzülüyorum.Bu huyumu hiç sevmiyorum ben
Allahıma şükür eşimle hiç bi sorunumuz yok hep başkalarının mutsuzluğunu yaşıyoruz

Son düzenleme:
...............................................

Son düzenleme:

ayy delisin senn..adam parayı aldı cebine attı ne bunalması..sen önce can demeyi öğren bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…