Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende kıskanmam oda kıskanmaz bilir benim birşey yapmayacagımı allahtan ya öyle ona buna sorun çıkaran kocam yok bazen okuyorum pes diyorum ya
ama yinede %100 guvenmem

pasaklıcım bu konularda hassas olduğu için lafını bile etmek istememiştir sonuçta sorduğunda yalan söylememiş.face de cevap yazmış olsa sana bunu söylerdi.önemli bi detay değil bence büyütmemelisin.böyle kadınlar var eski arkadaşlarını arayan.diğer arkadaşlarını da sormuş art niyet arama.sakinleşince yine konuşursunuz.

balım benimde eşim şüpelendiricek bişi yapmadı ama arkadaş ortamını sevmiyorum bekarkenki mahallesinde hepsi alkol alan insanlar.oraya gidincede 1 bira içirmeden rahat etmiyolar sinir oluorum kıskançlığım onlara karşı.
yoksa zaten bayan arkadaşı falan hiç yokki kıskanayım bizim ailede yeğenler teyze amca çocukları hep gençtir genelde yaşıt sayılırız hepsiyle hepimiz evlendik yavaş yavaş kalabalık aile olduk dışardan kimseye de ihtiyacımız olmuyor o yüzden.
ama ne bilim işte bendeki hastalıkmı oldu zamanla nedir eşim evden adım atsa yanımda istiyorum onu.yoksa aklıma başka bişi gelmes lmaz:

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
PasakliMinikTanrica, bal63+, Cisil+, adaer+, gdmt, biricik_57, uğur böcüğü+, isolde+, NNURDAN+, perimsin, nturkan

kızlar hoşgeldiniz konu ilginizi çekti sanırım

enteresan gerçekten neden sifresini söylemio ki???söylemesi lazım senin bilmen lazım.bilmeni istememesi tuhaf??ne kadar güvensem de hepsinin şifresini bilirim.eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.gerçi yapacak olduktan sonra yapılır tabi de tetikte olmaz lazım her zaman.

pasaklıcım şimdi biraz daha iyisindir umarım....güzel düşün güzel şeyler olsun emi fıstığım

bu arada beni aynalar gelmedi niye ola ki???

evet maillerine gün içerisinde mutlaka bakacağım bi kaç kez bakalım neler yapıyor benim masum kocam

offff nurdancım diyorum ya daha önce de yaşadık benzer şeyleri desem ki neden bana söylemedin
arıza çıkartırsın diye söylemedim önemli bir şey değil ki der kapatmaya çalışır olayı

Eşim sevgiliyken çok kıskançtı artık çok şükür birbirimize güvenimiz tam istediğim yere gidebiliyorum eski erkek okul arkadaşlarım haricinde tabiki.
eşim bana sonsuz güveniyor benim onu kıskandığım kadar kıskanmaz beni.korkardım evlenince napıcam bu adamla ben diesırnaşık şey
ama pasaklım eşinin şifrelerini vermemesi garip..
siz karı kocasınız ne saklısı olabilirki senden?
korkma valla git üstüne al şifrelerini
gerçe kendisinin vermesi lazım sana ama bilmiyorum yaa nie öle yaptığını

pasaklı sanırım azda olsa anlaadım konuyu
üzülme cnm
ama akşama eşinle konuş derim
bakalım ne dicek
kıyamam sana ben
üzme tatlı canını

bende güveniyoırum ama o böyle bir şeyler saklamaya çalışınca hep aklımda soru işaretleri kalıyor mafoldumben

selam pasaklı ne oldu kız geçmişi kurcaladım ama olayı bulamadım
ne olduuuuu???????
bir gittim davetiyeleri memlekete yollamak için kapıştım kocişle öle geldim
offfff büyük ihtimal biter bizimkisi boşanan kadınlar topiğine geçerim yakında
peki ya sana ne oldu pasaklııııı

bende güveniyoırum ama o böyle bir şeyler saklamaya çalışınca hep aklımda soru işaretleri kalıyor mafoldumben

anlıyorum seni canım bence şifre vermeme durumu hani erkeklerde olur ya bazen değişik düşünce yani neden karım bilsin şifremi gibi bazı erkekler dşünür yani ondan olabilir bana kötü bişi yok gibi geliyor ya

kızlaar işim var yazamıorum..
pasaklım çok seviorum seni..
aklına kötü kötü şeyler getirme nolur...

canım dur sakin ol ya neden kapıstınız bak bence düğün stresi sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…