ya bende hiç yok şu kıskançlık
yani eşimde hiç şimdiye kadar şüphelencek bişi yapmadı ondanmı bilmem
hatta biz çıkarken işyerinde bi kız ona teklif etmişti hatta ağlamış seni seviyom diye
eşim geldi anlattı bunları
güvenim tam yani aklıma bile gelmez bişiler yapçağı
yok söylemem mailini okuduğumu ama bana ne zaman söyleyecek bilmiyorum
offf benim sinirlerim çok bozuk bu ara çok mu abartıyorum acaba
yada ağlayınca rahatladım sanırım
ya bende hiç yok şu kıskançlık
yani eşimde hiç şimdiye kadar şüphelencek bişi yapmadı ondanmı bilmem
hatta biz çıkarken işyerinde bi kız ona teklif etmişti hatta ağlamış seni seviyom diye
eşim geldi anlattı bunları
güvenim tam yani aklıma bile gelmez bişiler yapçağı
enteresan gerçekten neden sifresini söylemio ki???söylemesi lazım senin bilmen lazım.bilmeni istememesi tuhaf??ne kadar güvensem de hepsinin şifresini bilirim.eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.gerçi yapacak olduktan sonra yapılır tabi de tetikte olmaz lazım her zaman.of böle işte sinirlerim bozuldu böyle bir şeyle karşılaşınca
benim içim durduk yere tuhaf olmaz ben duydum ya arkadaşından o profil mi bu profil mi diye içime bi kurt düştü
hemen kurcalamak istedim ne yapıyor ne ediyor
bir de bana ekstra iyi davranması huylandırdı iyice beni
ben bugüne kadar burada yemek yiyemeden defalarca aç kalarak yerime döndüm ama hiç birinde sana bir şeyler getiriyim mi demedi
bugün diyo ki şunu neyli yersin bunu neyli yersin hemen alıp getiriyorum
ya ben esenyurttayım o taa nerede mesai saati hayatta gelmez oradan buraya ben bişi istesem bu ne aşk allahım dedim yaa noluyo bu adama
bence de kesinlikle takip etmelisin masumane bişi olabilir tabi büyütme ama takipte oloyy canım benim kız üzülme
sen yine içi,in rahat etsin diye takibe al mailleri
enteresan gerçekten neden sifresini söylemio ki???söylemesi lazım senin bilmen lazım.bilmeni istememesi tuhaf??ne kadar güvensem de hepsinin şifresini bilirim.eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.gerçi yapacak olduktan sonra yapılır tabi de tetikte olmaz lazım her zaman.
bende güveniyoırum ama o böyle bir şeyler saklamaya çalışınca hep aklımda soru işaretleri kalıyor mafoldumben
selam pasaklı ne oldu kız geçmişi kurcaladım ama olayı bulamadım
ne olduuuuu???????
bir gittim davetiyeleri memlekete yollamak için kapıştım kocişle öle geldim
offfff büyük ihtimal biter bizimkisi boşanan kadınlar topiğine geçerim yakında
peki ya sana ne oldu pasaklııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?