Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kafayı sıyırıcam yaa kızlar bi daha bakıyım dedim maillerine bi açtım kız bi mesaj daha atmış facebooktan
ama eşimin mesajını alıntı etmemiş ne yazdı bilmiyorum
kız kimlerle görüştüğünün ismini yazmış hiç birini tanımıyorum bi de telefonunu yazmış araşırız demiş
mesajın konu başlığı da CANIMMM
elim yağaım titriyor sinirden

canım bak şöyle düşün kötü bişi olmuş olsa mail şifresinide söylemezdi değilmi

bende güveniyoırum ama o böyle bir şeyler saklamaya çalışınca hep aklımda soru işaretleri kalıyor mafoldumben
pasaklım kuzum alamaa yaamafoldumben
ah şu kocikini valla bi görsem dövücem ya yeter artık seni üzdüğüalsanaalsanasmile
sinirimden ne yazcemide unuttum be

pasaklımmm eski okul arkadasın işte
canım anlamadım sen eşinin o kızla konusmasına mı kızıyorsun sana görüşmedim demiş ya belki işte mail atmıstır ama yüzyüze görüşmemişlerdir canım sakin olll senin facen varsa eklesene o kızı

canım dur sakin ol ya neden kapıstınız bak bence düğün stresi sizinki

kız valla kafayı yedirtecek bana konu konuyu açtı konu konuyu bana dior ki babam sana git şu üzerindekini değiş gel diyecek kadar müdahale edebilir bende edemez dedim edebilir edemez kapıştık bana haddini bileceksin dedi bende sen kiminle konuştuğunu farket ben artık senin sinirliyken söylediklerini kaldıramıyorum dedim kaldıramıyorsan ayrıl dedi bende annemi aradım oda annemi aramama kızdı vs vs vs
sonuç bozuk bir şekilde o iş yerine döndü ben iş yerime
geçmişi kurcaladım azıcık satır satır okuyacak derman bulamadım ne olmuş pasaklıya???

pasaklım kuzum alamaa yaamafoldumben
ah şu kocikini valla bi görsem dövücem ya yeter artık seni üzdüğüalsanaalsanasmile
sinirimden ne yazcemide unuttum be

çitosum şu an nereye saldıracağımı bilmiyorum inan
çıksa karşıma birisi parçalayacağım öyle sinirliyim
yemin ederim ellerim titriyor kız mesaj atmış eşimde okumamış falan olamaz basbaya mesajlaşıyorlar
canım cicim çok öpüyorum bilmem ne bu ne yaaa

Canım şifresini bildiğini bilmiyosa sakın söyleme bişi.bir süre izle sakın ama sakın söyleme.bu arada ne kadarlık evlisin bitanem?

kız densizin tekidir ne takılıyorsun anlayamadım ki
sakin ol

Miray, kim mesaj atmış kocana, neden atmış:1shok:

görüşmesine değilde benden gizlemesine
ayrıca bu kadar samimi mesajlaşmalarına sinirlendim

ya aslında eski bir okul arkadaşıdır...
kimi çiftler normal görüyor eski arkadaşlarla konuşmayı faceye eklemeyi.
bu karakterle alakalı sana görede normalse altında bişi arama canım masumane bir konuşmadır..lütfen üzülme.senden gizlemesi sinir bozucu sadece

nan yavaşın valla kıme ne yazcamı unuttum

love bacım sen keısnlıkle haklsın arkanda ben varım

babasıylamı evleniosun allahım ya aman iyiki benim böyle dertlerim yok ha hiç çekemem kayınbaba kaynana fln lmaz:
ne demek ayrıl ya
burnunu sürtmek lazım bunun bizde dun az kapıştık bend anneme söledim banada kızıyor niye söyledin diye söylerim dedim adam ol sende dedim sustu pustu şimdide aşkım canım cicim akşama dısarı cıkcam arkadasımla üşütürsün dikkat et fln dşini göstercen yoksa zor

canım akşam karşına al konuş bence bunun bi açıklaması vardır muhakkak :umursamaz:
kendisi sana facedeki arkadaş listenin hesabını sormasını biliyorsa bununda hesabını sana vermek zorundakendini bırakma lütfen sakin olmaya çalış lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…