- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
haklısın ama neden saklamaması lazım bende olsam şüphelenirim.bi adamın eşinden böyle şeyleri saklaması bile şüphe uyandırıcı.ben biliyorum ama bilmem yetio hiç te açmadım eşimin faceini.rahatlıkla verdiğine göre korktuğu bişi yok.benim şifrelerimide o bilir.ama bakayız bile.saklamasının mantıklı bi sebebi varsa yanlış bişi yapıyor diyemem..takipte ol bencebende güveniyoırum ama o böyle bir şeyler saklamaya çalışınca hep aklımda soru işaretleri kalıyor mafoldumben
pasaklıcım şimdi biraz daha iyisindir umarım....güzel düşün güzel şeyler olsun emi fıstığım
bu arada beni aynalar gelmedi niye ola ki???
evet maillerine gün içerisinde mutlaka bakacağım bi kaç kez bakalım neler yapıyor benim masum kocam
offff nurdancım diyorum ya daha önce de yaşadık benzer şeyleri desem ki neden bana söylemedin
arıza çıkartırsın diye söylemedim önemli bir şey değil ki der kapatmaya çalışır olayı
selam pasaklı ne oldu kız geçmişi kurcaladım ama olayı bulamadım
ne olduuuuu???????
bir gittim davetiyeleri memlekete yollamak için kapıştım kocişle öle geldim
offfff büyük ihtimal biter bizimkisi boşanan kadınlar topiğine geçerim yakında
peki ya sana ne oldu pasaklııııı
kafayı sıyırıcam yaa kızlar bi daha bakıyım dedim maillerine bi açtım kız bi mesaj daha atmış facebooktan
ama eşimin mesajını alıntı etmemiş ne yazdı bilmiyorum
kız kimlerle görüştüğünün ismini yazmış hiç birini tanımıyorum bi de telefonunu yazmış araşırız demiş
mesajın konu başlığı da CANIMMM
elim yağaım titriyor sinirden
kız valla kafayı yedirtecek bana konu konuyu açtı konu konuyu bana dior ki babam sana git şu üzerindekini değiş gel diyecek kadar müdahale edebilir bende edemez dedim edebilir edemez kapıştık bana haddini bileceksin dedi bende sen kiminle konuştuğunu farket ben artık senin sinirliyken söylediklerini kaldıramıyorum dedim kaldıramıyorsan ayrıl dedi bende annemi aradım oda annemi aramama kızdı vs vs vs
sonuç bozuk bir şekilde o iş yerine döndü ben iş yerime
geçmişi kurcaladım azıcık satır satır okuyacak derman bulamadım ne olmuş pasaklıya???
görüşmesine değilde benden gizlemesine
ayrıca bu kadar samimi mesajlaşmalarına sinirlendim
Canım şifresini bildiğini bilmiyosa sakın söyleme bişi.bir süre izle sakın ama sakın söyleme.bu arada ne kadarlık evlisin bitanem?
canım peki başka şüphelenecegin bi durum oldumu hiç
kız densizin tekidir ne takılıyorsun anlayamadım ki
sakin ol
Miray, kim mesaj atmış kocana, neden atmış:1shok:
pasaklıcım benim eşimin de böyle dengesiz bi arkadaşı var.evleneden önce hep onun yüzünden tartışırdık.öyle yılışık ki kendi içtiği bardağı herkeze uzatır için tadına bakın die sonra sigarasını içer milletin ağzından alır.çok kızarım böyle seylere ama ortak arkadaşıydı hala çok nadir olmak kaydıyla görüşürüz adamın suçu ne şimdi.onun densizliği düşüncesizliği.hatta bi arkadaşlarını askere uğrurlarken kocasının yanında dio ki aaahah asker yolu beklemek zor ..... yı beklemiştim dio.önceki sevgilisi için.dengesiz işte.kadının niyetini boşver kocana bak senkafayı sıyırıcam yaa kızlar bi daha bakıyım dedim maillerine bi açtım kız bi mesaj daha atmış facebooktan
ama eşimin mesajını alıntı etmemiş ne yazdı bilmiyorum
kız kimlerle görüştüğünün ismini yazmış hiç birini tanımıyorum bi de telefonunu yazmış araşırız demiş
mesajın konu başlığı da CANIMMM
elim yağaım titriyor sinirden
pasaklı, takip edemedim ama lütfen sakin ol ,
bence bi süre belli etmeden izle , bakalım devamı gelecekmi bu durumların , bakalım tarzları nasıl birbirleriyle iletişime geçtiklerinde.
bi süre izle , herşey netleşene kadarda üzme kendini ..
ne diyeyim bilemedim .
katılıyorum belki iyi arkadaşlardı onun için rahat rahat canım diye yazdı.önce sakinleş takibe al.ben bu işten kötü kokular almıyorum ama.hayırlısıaynen canım
pınarın da söylediği gibi düşünüyorum...
bak bakalım bir...
belli ki kızın tarzı bu,eşin de aynı şekilde olacak diye bir durum söz konusu değil....
sen kızı listene eklesene canım ya....
işte ben ...... nun karısıyım siz de ikokul arkadaşıymışsınız falan diye arkadaşlık isteği gönder kapak olsun yılışığa
evet anlattığına göre ya öyle birisi yada tarzı bu.bu kadar kafanı yorma derim.kötü bişi yoksa üzüldüğünle kalacaksın.sadece zamana bırak.bakalım zaman ne göstericek?bal canım kız resmen eşimin sorusuna cevap vermiş yani konuşuyorlar açık açık belli
bu arada eşim facete evli olarak gözüküyor tabii ki ama ikimizin fotoğrafı vardı profilinde hep öyleydi yani geçen gün değiştirdi tek kendi resmini koydu durduk yere
bugün kızdım bende değiştirdim resmimi
Pınarcım izleyeceğim canım ama sorun şu ki eşimin ne yazdığını öğrenemiyorum çünkü facebook şifresini bilmiyorum
tamam böcük sileirm numarayı
nurdancım evet bu kızda dengesiz sanırım biraz yılışık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?