nan garuya bak kadına normal zamanlarda yakalanmamak için sesiz girip çıkıyo
aşüre için bayağı gürültülü girersin
hatta kocenle tartışma moduna girersin sennn
artık sırtın yere gelmez..kayınvalide her işi yapar...
çokta birden abanma kadına..erkenden kaçmasın..
tatlı tatlı sokull
yaz yaz boşver sen asureyı dusn:):)
bende komsularla gorsmuyorm ama aksama getıryrlr hele ust katta teyze vvaar ona yakalnnmamak ıcın sesszce eve grıp cıkarm ama sure ayı aslaa onu göreyım dıye dua ederm bır asuresı var bugune kadr hıc yemedım öle asure maşallahh ellerınee saglık getırsn ıns busene yıne:):) gecn sene dedımkı senın asuren gıbısı yok dort gozle bekledım bı baktım 1 tabak daha geldı arkadan hihuuu:):)
ay çok fenasın..gizli gizli eve giriyomuş :))
bu aralar çok ses yapa yapa gir...hatta ayyy aşure koktu de her akşam içeri girerken
ay çok fenasın..gizli gizli eve giriyomuş :))
bu aralar çok ses yapa yapa gir...hatta ayyy aşure koktu de her akşam içeri girerken
benimde menüm,
karaşimşek:)
bulgur pilavı
ve havuç tarator yaparım
ketçaplı makarna değilde balım haşlanmış tavuğum var az onu pilav yapsam nasıl olurki.
kız umutsuz ev kadınlarındaki yasemin gibi ayy ne gülüm adama kapıda diyo bizimde şofben bozulmuştu
Güneş de ahhh ne güsel aşüre koktu buralarrrr dimi aşkımmmmmmm
yapanın eline sağlık filannnnn
kv den iş beklemiyorum şekerim.
sadece yemek yapıp bulaşık yıkıyor o kadar.
çocuğa bakacak biri olunca kendi işimi kendim yaparım.
evde bu kadar düzenli yemek yapamıyorum, bu konuda biraz rahat edeyim.
ayrıca neden bebek kaka çiş olayından rahatsız olduğunu anlamadım.
ben özellikle annelere sordum fikir almak için.
ortaya başka konu atın onu da konuşuruz problem değil canım.
ay çok bencılım yafss
bide kadın bana sey dedı o hamılelıgmdeee kapıda tuttgnda kocemle bıgun cok pis kavga etmstkk ben adamn ustune mutfk cekmecesını sokp fırltmstm
neys ee baya gurltu olmstu:):)
geldı işte anlttı anlttı kocan sana ezıyetmı edıyor dovuyormu demstı kopmstum yaaa dedımkı '' teyze kocam o benm doverde severde ''' hahahaha kadn bana vah vah dıyekr cıkmstı evıneeee ayy arada emrek anltyr ortm olncaaaa kafa yapıyor benmleee
evde olmak ne güzel bişimiş ya beyenmedim ben bu çalışmayı ıyk çok kötü çokdaha ilk günden evde oturup örgü örmeyi özledim
ayy ne alıngansınız bu aralar şekerim...
Ben alınsam neyse...pppppppppp
hepsini anladımda..o çekmeceyi nasıl fırlattın nan..anam sakat bırakçak adamı :))
Balcım sadece hamileelr alıngan olmuyor işte.
Yapım itiberiyle biraz alınganım.
şu aralar alınganlığım biraz fazla iadere et işte.
estafurullah...
sana kasıtlı demedim zaten..
sabahtan beri bebek çocuk muhabbeti..sıkılanlar olmuştur..ki ben bile bebiş beklediğim halde sıkıldım...
az konu dağılsın diye dedim...garuları kaçırmıyak topikten...
estafurullah...
sana kasıtlı demedim zaten..
sabahtan beri bebek çocuk muhabbeti..sıkılanlar olmuştur..ki ben bile bebiş beklediğim halde sıkıldım...
az konu dağılsın diye dedim...garuları kaçırmıyak topikten...
cnım hayırlı olsun işin...
alışısın merak etme:))
nevgülüm... tavuğu bırak, yarın için suyuna güzel bir çorba yaparsın.... tavuğuda didikleyip koyarsın... şehriyeli falan.. ohh mis gibii...
bal benm mıdem bulanıyr sızn gruba yakınmmm alınabılırm hihihi:):)
yaa varya gozum donmustu bıcakları arıyordum:):)
arkmdn kuznler vardı kostututtlr onlrıda ıttrecm derkn cektım cekmeceyı adamın suratına bir attm ama cok sınrlıydımm herzmn böle deılımdır hahaha işte o kavga teyzenn bahsettgı kavgaydıı sanmşlrkı kocem benı dovuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?