- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
olsun kız konuşa konuşa benimde muhabbet konum hep bebekler üzerine oldu sanki bende hamileyim gibi alıştım :)
ama şu hamiş kelimesinden nefret ediyorum yaw nedense çok itici geliyor..
çok beklersınızevet senıde burda dogurtcz ısrarla hahaha
bak bak niye suratını değiştirdin sen
kızlar dün dişlerimi temizlettim lekeler vardı sig...dan ötürü çok güzel oldular.
ama giderken telefonumu falan çıkarırken sanırım çantama 100 tl atmıştım düşürmüşüm sanırım okadar üzüldümki bu sıkışık zamanda para kaybettim.diş temizletmek bana 150 tl mal oldu:)
eşim kızar die sölemicektim söledim olsun hayatım napalım dedi hiç bişi demedi
biz ilk onun odasında yattık. 6 ay olmadan odasında yalnız bıraktık.
sorun olmadı şükür ama şimdi gece bazen ağlayarak uyanıyor.
zor uyutuyorum yatırıyorum yine ağlıyor.
bende mecbur alıp yatağımıza getiriyorum aramızda uyuyor.
aslında hiç istemiyorum alışmasını.
hata mı yapıyorum acaba?
brck 100 tl mı düşürdün
ınsan memışlerının arasına koyar gene kaybetmezbe
aman brck sende mı
çok beklersınız
nasıl değişmesın len
sayenızde soğudumm
ablamı görunce vazgectım doğurmktan zatı
Merhabalar kızlar vakit bulamadım bir türlü anca gelebildim.geçmişi okuyamadım.ama anladığım kadarıyla konu çocukların ebevenlerle beraber yatması.bende eşimde buna çok karşıyız.ben arada hava soğuk yanımıza alalım dersem eşim kesinlikle istemiyor.herkes yatağına diyor.böyle saçma bir şeye alışmasın bu hep bebek kalacak değil ya diyo.doğruda çocuk yerini bilecek.anne babanın yatağının ayrı olduğunu idrak etmesi gerekir.2 yaşında olsun odasını da ayırmayı düşünüyorum inş.birde melodicim tuvalet eğitimini sormuşsun bizimkiler daha küçükler.ama şöyle bişey yapıyorum altını değiştirirken mesela kaka yaptıysa anaaa oğlum kakamı yapmış diyorum. Gerçi o dada diyo.çünkü bebekken ben de ona dada yapmış oğlum diyordum.çişini yaptıysa anaa benim oğlum ne kadar çiş yapmış diyorum bakıyorum hemen çişşş diyo.bu şekilde önce kakanın çişin ne olduğunu öğrenmesini sağlamış olurum diye düşünüyorum.tuvaletide havalar ısınsın başlayacağım inş öğretmeye.
Kızlar bir sorum olacak ama cahil bilmiyo demeyin.ilk defa kullanacam.büdüş için sıvı deterjan aldımda bunu makinenin yumuşatıcı bölümüne mi döküyoruz.
ayy demı gına geldı hee
bı doğursanızda kurtulsak
patron napsın ıyı cumadan berı orıflame ürünlerımı beklıyom yarın gelcekmış
pırtlantaalrımda ıyı ablasınesını anlatam
dün koceme dıom ablama enıştem bişi almamış ama ben hasır almadan doğurmam
aboww dıosonra yarın alalım dıo
donsuz ayağına don al dedım önce
öle işte
Vallahi cnm yaaa.salaklık bende cüzdanıma koymadım aceleden atıverdim çantamın içine.hep yapıyorum bunu ders oldu işte banaevde eşimin maaşından vardı dedim 100 tl alımda bankadan çekmiyim .çıkamam şimdi bankaya dedim.eşimede bişi alırım belki dedim.anam düşürmüşüm telefonuma falan bakarken demekki.üzüldüm baya ama yapacek bişi yok.inş alanında işini görür...tabi çok ihtiyacı olan biriyse
yok kız zamanı gelince vazgeçmezsin hiç
bende öyle diyodum
nevgül hoşgeldin canım
ben hiç kullanmadım canım sıvı deterjan
o yüzden yardımcı olamıcam sana
bende elimden geldiğince alıştırmamaya çalışıcam inşallah canım
kucağa falan alıştımı zor oluyormuş çünkü
sonuçlar nasıl çıktı belli oldumu
KIRKI çıkınca ayırsak oda güzel ama gözümün önünde olsun 5-6 ay :)) okdr bekledim yaa kuzumuu
hayırlısı cnm..
anladım şimdi niye koca valiz..
ben bebişinkileri ayrı çantaya koyarım diye düşündüm o sebeple dedim ne koyuyosunuz diye...
he walla böcük bende sıkıldım aynı muhabbetten :))
gelde konuyu değiştir..patronu filan anlat yada pırlantalarını de yaaa
kızlar dün dişlerimi temizlettim lekeler vardı sig...dan ötürü çok güzel oldular.
ama giderken telefonumu falan çıkarırken sanırım çantama 100 tl atmıştım düşürmüşüm sanırım okadar üzüldümki bu sıkışık zamanda para kaybettim.diş temizletmek bana 150 tl mal oldu:)
eşim kızar die sölemicektim söledim olsun hayatım napalım dedi hiç bişi demedi
Merhabalar kızlar vakit bulamadım bir türlü anca gelebildim.geçmişi okuyamadım.ama anladığım kadarıyla konu çocukların ebevenlerle beraber yatması.bende eşimde buna çok karşıyız.ben arada hava soğuk yanımıza alalım dersem eşim kesinlikle istemiyor.herkes yatağına diyor.böyle saçma bir şeye alışmasın bu hep bebek kalacak değil ya diyo.doğruda çocuk yerini bilecek.anne babanın yatağının ayrı olduğunu idrak etmesi gerekir.2 yaşında olsun odasını da ayırmayı düşünüyorum inş.birde melodicim tuvalet eğitimini sormuşsun bizimkiler daha küçükler.ama şöyle bişey yapıyorum altını değiştirirken mesela kaka yaptıysa anaaa oğlum kakamı yapmış diyorum. Gerçi o dada diyo.çünkü bebekken ben de ona dada yapmış oğlum diyordum.çişini yaptıysa anaa benim oğlum ne kadar çiş yapmış diyorum bakıyorum hemen çişşş diyo.bu şekilde önce kakanın çişin ne olduğunu öğrenmesini sağlamış olurum diye düşünüyorum.tuvaletide havalar ısınsın başlayacağım inş öğretmeye.
Kızlar bir sorum olacak ama cahil bilmiyo demeyin.ilk defa kullanacam.büdüş için sıvı deterjan aldımda bunu makinenin yumuşatıcı bölümüne mi döküyoruz.
Merhaba hanımlar topiğiniz çpk güzel,
melodi ben bu konuda başlarda sizin gibi düşünüyodrum ama daha sonra bu konudaki fikrim ve bakış açım çok değişti.çocuğun anne babasının yanında yatmasının ne zararı olabilirki aksine ben çok keyif alıyorum çocuğu boşuna ağlatmak istemiyorum.bernim ilk kızımda denedim kızım mutsuz oldu çok ağladı şimdi ikinci kızım 4 aylık biraz büyüyünce onlada beraber uyurum sabaha kadar olmasada akşam yerine yatırırım gece uyanıp ağlarsa yanına giderim.birdaha bebek olamayacaklar o güzel günler geri gelmiyor bence keyfini çıkarmalı.belki ben çok duygusal yaklaşıyo olabilirim bilemiyorum.onları çok ama çoook seviyorum
alya bence de çok erken düşüncenizi merak ettim.
ama dün kayınvaldem çocuk biraz ıkınınca
ay çocuk fıtık olacak bunu tuvalete tutalım diye eşimle koştu.
tabi çoktan bezine yapmıştı.
görümcemde beni annem 10 aylık alıştırmış.
çişimizi kakamızı söylüyormuşuz dedi.
bende çok erken ve daha küçük dedim.
sonra bakmaya gittim altını alıyorlar.
lazımlık almak lazım dedi.
ben çok erken dedim yok erken değil çocuklarımı alıştırdım dedi.
kırmak istemiyorum ama napıcam bilemedim.
nevgül deterjan gözüne konur herhalde deterjan sonuçta ılk onu alıp yıkıycak ama hıc sıvı kullanmadım bılemem
svı olanı cok lekelılerın üzerıne dökuyommm çamaşrın o kadar
güneşim geçmiş olsun ıyı bişiyin yokmuş artk bı dizi ıle kutlarsın:23.
paşam nasıl bu arada
Merhaba hanımlar topiğiniz çpk güzel,
melodi ben bu konuda başlarda sizin gibi düşünüyodrum ama daha sonra bu konudaki fikrim ve bakış açım çok değişti.çocuğun anne babasının yanında yatmasının ne zararı olabilirki aksine ben çok keyif alıyorum çocuğu boşuna ağlatmak istemiyorum.bernim ilk kızımda denedim kızım mutsuz oldu çok ağladı şimdi ikinci kızım 4 aylık biraz büyüyünce onlada beraber uyurum sabaha kadar olmasada akşam yerine yatırırım gece uyanıp ağlarsa yanına giderim.birdaha bebek olamayacaklar o güzel günler geri gelmiyor bence keyfini çıkarmalı.belki ben çok duygusal yaklaşıyo olabilirim bilemiyorum.onları çok ama çoook seviyorum
brck 100 tl mı düşürdün
ınsan memışlerının arasına koyar gene kaybetmezbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?