Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Evet melodi dalin.yeni aldım bi deneyecem ya.çok teşekkür ederim hepinizee.

Ayrıca melodicim diğer yazdıklarınada katılıyorum.çocuğun kişiliği 2 yaşında oturmaya başlıyormuş.bu yüzden çok dikkatli olmamız lazım.ayrıca düşüncemi yazamamıştım ama babaanneyle göndermemenede katılıyorum.eğer çocuğunun eğitiminden endişeleneceksen göndermemen en doğrusu.

Allahım isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın.bazı anlar cinnet geçirsekte onların sevgisi kokusu varlığı bambaşka

aminn:):):)

heheheh:):) asure bende istiyorm umrm komsulrdn gelır hehe bende yapck ne guc ne zmn varrrrrrr

yani çocuk daha konuşamazken kakanın çişin ne olduğunu bilmezken nasıl tuvaletini söylesinki.önce bunları öğrenmesi lazım anneciğim desen.

Böcük kopardın nan beniiii kocene don al demişsin yaaaa
Brck başının gözünün sadakası olsun bende de parayı çantanın içine atma ve düşürme olayı var valla akıllanmıyom

ball kız senin şu yazılarına bayılıyom mıncıklamak geliyo seni yanımda olsan
konuyu değişmede süpersin valla tatlışşş

ben dün bugün için yoğurt çorbası var evde mantarım varda bozulmadan bişi yapmam lazım sote hariç napsamkineeee
bizim evde ıspanağa ambargo koydu sevgili kocem hergün yapıyomuşum öle geliyomuş ona halbu ki haftada 1 yaparım
NERDEE AŞÜRE YAPMAK KİM BEN KİM ŞU VAKİTSİZLİKTE ANACIMDAN NASİPLENİCEM İŞTE

Son düzenleme:
Büyük oğlımda hiç sıkıntı çekmedik 1,5 yaşında söyledi ama küçük oğlum hiç söylemiyecek zannettim öyle inat ettiki en sonunda bıraktım annem bakıyodu çalıştığım için annem sürekli öğret çişini deyip dutuyordu ama inatçı anne boşver o canı isteyince söyliyecek ısrar etme dedim ve umudumuzu kestiğimiz bir anda 3 yaşını doldırmuştu bi sabah artık ben sıkıldım beze yapmaktan anane bezimi çıkar ben çişimi söylicem dedi ve o gün bugündür maaşallah. Ama büyük oğlum çok erken alıştırıldığı için kaçırma sorunu çok yaşadım 8 yaşında halada yaşıyorum ara sıra bu konuda ısrarcı olmamak lazım

balım yani mantıken bende onu düşündümde emin olim dedim.

benimde akşama çorbam var bide et kızartacam.salata.

NEVGÜL HOŞGELDİN tatlım normal deterjan gözüne koyucan bacımmmm

güneş kız sabun tozu büyüdükçe çocuklar lekeleri çıkartmıyo pek benceeee

akşama bendede pırasa var yayla çorbası yapacaktım sütlaç diyince fikir değiştirdim hem eşimde sütlacı cok sever
ben aşuremi yedim şifa niyetine komşum yapmış saolsun hihihi,.99bende haftaya yapmayı düşünüyorum
herkesin muharrem ayı mübarek olsuun.

dalin çok hoş canım ama çabuk bitiyor diye sabuntozu aldım ben.
sonunda beni anlayan biri çıktı çok şükür.
bende gönderme taraftarı değilim ama böcükle bu konuda zıt düşünüyoruz.

yani çocuk daha konuşamazken kakanın çişin ne olduğunu bilmezken nasıl tuvaletini söylesinki.önce bunları öğrenmesi lazım anneciğim desen.

öyle söyliyeceğim ısrar ederse, aslında eşime kızdım neden bunun erken olduğunu söylemiyorsun dedim.
eskiden öyleymiş bizde yeğenimi erken alıştırdık ama yalnış olduğunu görüyorum artık.
çocuk zaten kat kat giyiniyor. onları açıp lazımlığa oturtsa korkabilir kakasını yapamayabilir.
aklı biraz daha erince oyunla öğretirim.

nevgül hoşgeldin tatlım normal deterjan gözüne koyucan bacımmmm

güneş kız sabun tozu büyüdükçe çocuklar lekeleri çıkartmıyo pek benceeee

evet bibğim lekelr cıkmıyor bend eoyuzdn degstmek istyrm aslndaaaa offffffff

aminn:):):)

heheheh:):) asure bende istiyorm umrm komsulrdn gelır hehe bende yapck ne guc ne zmn varrrrrrr

bizim komşuluk yaptığımız kimse yok...dağıtan olursada gündüz biz yokuz ((
kapıya kağıt yazsammı aşure dağıtan akşam getirsin 8 den sonra diye :))))

napiyimm baksana sabahtan beri aynı konu...
şimdi çiş kakak kokusunu duyan geliyo :))

keşke banada yapma dese..alınca 1 kilo alıyolar 2 kişiye tabi 3 gün gidiyo :))
eşime değişik sebze al dedikçe ya pırasa ya ıspanak alıyo..ya yokmu diyorum pazarda başka şey..yok diyo hep bunlar :))
benm anamda yapçakta..torunun işlerinden fırsat yokki kadına..

artık bende akşam yemekelrimi yazabilirim yup piiiiiiii
tavuk var haşlanmış
bulgur pilavı
çorba
yoğurtla güzel gider.
kv. sağolsun dünden yaptı yemekleri.
aşureyi iş yerinde yedim bugün.
kv. burdayken yapalım bizde inşallah.

balım yani mantıken bende onu düşündümde emin olim dedim.

benimde akşama çorbam var bide et kızartacam.salata.

afiyet olsun..bide ketçaplı makarna yap nan çeşit olur .))

ayy fikir çaldı hırkısss.....
amin işllh..
yapınca yollasana az yiyek :))

yaz yaz boşver sen asureyı dusn:):)
bende komsularla gorsmuyorm ama aksama getıryrlr hele ust katta teyze vvaar ona yakalnnmamak ıcın sesszce eve grıp cıkarm ama sure ayı aslaa onu göreyım dıye dua ederm bır asuresı var bugune kadr hıc yemedım öle asure maşallahh ellerınee saglık getırsn ıns busene yıne:):) gecn sene dedımkı senın asuren gıbısı yok dort gozle bekledım bı baktım 1 tabak daha geldı arkadan hihuuu:):)

artık sırtın yere gelmez..kayınvalide her işi yapar...
çokta birden abanma kadına..erkenden kaçmasın..
tatlı tatlı sokull

nan garuya bak kadına normal zamanlarda yakalanmamak için sesiz girip çıkıyo
aşüre için bayağı gürültülü girersin
hatta kocenle tartışma moduna girersin sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…