ben dün bişi almadımmöncekı gün aldm sayılmaz mı
meloşş patron ödedı cnm benım
LAMECİM NOLCAK HER TELDEN TOPİĞİ BURASI TATLIMMMM
BENDE 7 PARÇA YİYECEK ALDIM rABBİM KABUL ETSİN NİYETLERİMİZİ İNŞ
canım buda senin sınavın demekki.. rabbim hepimizi farklı şekilde sınıyor... benim sınavımda başkaa.. ama bunda şükretmek lazım... eminim sende bir gün bizimle bebeğinin gelişimini paylaşıcaksın...Bu nasıl bir şeydirki doktorlar bile sebep gösteremiyor lamecim rabbim dermansız dert vermesin kimselere inşallah.
Allahım çok büyük bir daha yaşatmasın inşallah.
Sorun yok problem yok böyle birşey oluşuyor.
neyse kapatalım bencede
ben pirinç aldım ve bi dolu şey fındık fıstık vs...
rabim bereketini versin
burası yine gebelik topiğine dönmeden değişelim konuyu.....
Dün aldınızmı evinize birşeyler???
Ben toz şeker aldım....
offf dün burda konuşa konuşa benimde canımı çektirdiniz... bu akşam kayınvalidmeler annemlere gidecek.. ortaya konuşayımda hemen yapsınlarr:)yemek yedim geldiimm
patron da yok hava da pek güzeel
ben gidiyoom die çıkıp gezesim var valla
dün kocem erken çıkmış işten beni beklerken de biraz alışveriş yapmış..
Rabbim hepimizin evinden bereketi eksik etmesin inşallah güzeller..
bak yaa aşurenin ikinci günü daha kimse yapmadı
canım benim, umarım bütün arkadaşlar benimle aynı fikirdediler....Lamecim estağfurullah canım benim olsun sizin melekleriniz iyi olsun yeter.
Ama okadar mükemmel bir insansınki bu kadar güzel düşünmen,ılımlı yaklaşman inanılmaz..
Seviyorum seni
benim habeim yoktu ama eşim 7 parça aşürelik almış yapıcam bakalım tarif aldım
bide erkek terliği almışş
Sayılmaz böcük bi 400 daha yapman lazım
sayılır böcük
zati dün ben yanlış söledim 1, günü pazar günüymüş
meloş garusuu hoşgelin ve kaygananla ilk gününüz nasıl geçti demiştim sana sabah huhuhuuuu
ben dün bişi almadımmöncekı gün aldm sayılmaz mı
meloşş patron ödedı cnm benım
sayılır böcük
zati dün ben yanlış söledim 1, günü pazar günüymüş
canım ama sırf bu konudan dolayı buraya gelmeyen arkadaşlarımız var... onlarada saygı duymak lazım....
tabiki her konudan konuşabilcez.. bu yüzden açtık bu topiği... ama sürekli bir konuda yoğunlaşıyoruz.... buda bazı arkadaşalrımızı sıkıyor ve gelmiyorlar... lütfen biraz daha dikkatli olalım...
canım buda senin sınavın demekki.. rabbim hepimizi farklı şekilde sınıyor... benim sınavımda başkaa.. ama bunda şükretmek lazım... eminim sende bir gün bizimle bebeğinin gelişimini paylaşıcaksın...
ben burda bu konuların konuşulup senide üzmesini istemiyorum.... sonuçta hepimizin bi gebelik topiği var, ordan da konuşabiliriz... haa merak ettiklerimizi yine burda tecrübeli arkadaşlra sorarız... ama bu kadarda sizlerin gözlerine sokmadan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?