Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tamam kızlar ben de yazmıorum artık bu konuyla ilgili bişi ama ne sinirim geçti içim soğudu bilmiyoırum akşam nasıl bakıcam yüzüne
eğer ki mesajları silmemişse telefonunu hemen ele geçirmem lazım kötükedihüso

mg_love canım okudum şimdi mesajını canım,yok böyle saçma birşey ama..eşin dururken onu ilgilendirmezki,ben çok garipsedim yaa.bitanem senin ileride işin biraz zor gibi sanki.acaba düğün stresinden falanmı yaşıyorsunuzki gülüm.olur ya stresten sıkıntıdan insan bazen ne dediğini bilemez.belki herşey sona erip düğün falan atlatılınca ve babası sana karışmaya kalkınca sana ne oluyor ben varken diyecektir.üzme kendini bitanem yaa,hayırlısı ile bir atlatsınız şu günleri...

Pasaklı şunu doğru dürüst bi anlat yaaa, valla anlamadım bişe.benneyaptımki

adacım
ben düğün fotosunu duvara asılacak şekilde büyütüp altına da bu notuu yazdırıcam :)))

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirimizi hep sevebilmek için bolca "zaman" ımız olmasını diliyorum? Ellerimiz ve gözlerimiz birbirinden hıç ayrılmasın.
SENı ÇOK SEVıYORUM

nan nörmüşsüüünn vah yazıkk krizleri tutmuş..
utanmasa bizi de yicek haaaa..
çikiletayık biz bizide yeeee..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla çikolata olsun da ne olursa olsun.kanamadan şekerim düşüyo herhal hayvan gibi yedim ya:teytey:

bende cnm sağolun walla yine sayenizde
yoksa hiç aramakla filan uğraşmazdım ben :1hug:
kıs neden uğraşmıcan_? valla ben imanlarını gevretirdim.3 gün önce anneme cam sileceği aldım teslim edilene kadar demedik laf bırakmadım en son hediye göndericez kusura bakmayın dediler aman istemez dedim yapmıcam bidaha sizden alışveriş felan.yalvaruıolar yap diye yapramıyım ben.)) nasıl sinirlendim anlatamam:) evkuru da tüketici hakem heyetine verdim süpürge için ücret iadesi alıcam şimdilerde:)

önemli değil pasaklım....

nurdanım çok romantik yaaaaaa
inanır mısın okurken ağlıom o yüzden okumadan paylaştım:))o gece mükemmel olmalı .) mumlar falan bide fotolarımızdan slayt yapıcam sertap erenerin şarkısı var ya iyiki varsın onu takıcam ooooooh mis olucak:)

balcım :))
yerlerde gül yaprakları üzerimde şık bi gece kıyafeti anaaam kutlama var anam:))) ev mis gibi benim parfümüm kokacak:)

kız ilk evlilik yıldönümünüzmü??

büyük şeylerde uğraşırım tabide
ufak bi ayna diye sorun etmek istemedim
zate deseydiler bize yollayın bilmem ne edin uğraştırsaydılar
vazgeçerdim..ama hemen cevap geldi çok insanlıklıymışlar :))):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…