- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
sonkalan çikolatamı da yedim napçam ben akşama kadan yaa(laelaelaelaelae
bende cnm sağolun walla yine sayenizdeaa çok sevindim cnaım...
....
valla çikolata olsun da ne olursa olsun.kanamadan şekerim düşüyo herhal hayvan gibi yedim ya:teytey:nan nörmüşsüüünn vah yazıkk krizleri tutmuş..
utanmasa bizi de yicek haaaa..
çikiletayık biz bizide yeeee..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah canıım çıkamadım valla aklıma gelmedin değil:) sabaha borcum olsun:))) uğrarım yine canım benim:)nurdan hani bana çikolata
hemen gönderiim adresi ver:))çikolata yedim psikolojik olarak mutlu oldum ben valla:) sırıtıp duruom masa başında:)Nurdaaaaaaaaaaaaaannnnn bende çikileta istiyoruuum mafoldumben
kıs neden uğraşmıcan_? valla ben imanlarını gevretirdim.3 gün önce anneme cam sileceği aldım teslim edilene kadar demedik laf bırakmadım en son hediye göndericez kusura bakmayın dediler aman istemez dedim yapmıcam bidaha sizden alışveriş felan.yalvaruıolar yap diye yapramıyım ben.)) nasıl sinirlendim anlatamam:) evkuru da tüketici hakem heyetine verdim süpürge için ücret iadesi alıcam şimdilerde:)bende cnm sağolun walla yine sayenizde
yoksa hiç aramakla filan uğraşmazdım ben :1hug:
inanır mısın okurken ağlıom o yüzden okumadan paylaştım:))o gece mükemmel olmalı .) mumlar falan bide fotolarımızdan slayt yapıcam sertap erenerin şarkısı var ya iyiki varsın onu takıcam ooooooh mis olucak:)önemli değil pasaklım....
nurdanım çok romantik yaaaaaa
inanır mısın okurken ağlıom o yüzden okumadan paylaştım:))o gece mükemmel olmalı .) mumlar falan bide fotolarımızdan slayt yapıcam sertap erenerin şarkısı var ya iyiki varsın onu takıcam ooooooh mis olucak:)
kıs neden uğraşmıcan_? valla ben imanlarını gevretirdim.3 gün önce anneme cam sileceği aldım teslim edilene kadar demedik laf bırakmadım en son hediye göndericez kusura bakmayın dediler aman istemez dedim yapmıcam bidaha sizden alışveriş felan.yalvaruıolar yap diye yapramıyım ben.)) nasıl sinirlendim anlatamam:) evkuru da tüketici hakem heyetine verdim süpürge için ücret iadesi alıcam şimdilerde:)
balcım :))
yerlerde gül yaprakları üzerimde şık bi gece kıyafeti anaaam kutlama var anam:))) ev mis gibi benim parfümüm kokacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?