Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

içim rahatladı kızlar yaa ama ne biliyim yine de benden saklamasaydı keşke mafoldumben
nasıl bulmuş arkadaşın seni konuştunuz mu falan dediğimde bana neden yoo konuşmadık bilmiyorum ki sadece eklemiş dedi

çok yanlış yapıyor eşin çok
senın gıbı güzel bı kadına sahıp olduğu ıcın şükretmesı lazımken hep senı üzüyo
:mymeka:

hımmmm evet evet o kızı hiç bulaştırma kendine
ama her daim eşinin profilinde bir izin olsun dediğim gibi

karın seni bugün çok özledi...akşam olmasını 4 gözle bekliyor yaz...
cıx bu çok ağır olur dersen

canım kocacığım Senin beni sevdiğin gibi ben de seni seviyorum yaz... :)))

hadi içini ferah tut çözeceğiz bu işi
istersen face olanlardan biri eklesin kızı haklasın bir güzel :)))

kızlar ben kanamadan ölücem herhalde sabahtan beri wc den çıkamadım gece de yatağa kadar geçmiş.hapları bırakınca artıo herhalde. nasıl canım çikolata istedi eşimde tam o sırada buraa gelecekmiş çikolata al dedim almış sağolsun.nefes almadan 4 çikolata yedim.krizlerdeyim yawf(

ben seve seve yaparım :)) face im var:)

citos2903, nturkan,turab571 hoşgeldiniz de

konuşmayacak mısınız arkadaşlar??????????????????????????????????????????????

nurdan
geçmiş olsun cnm,hiç başıma gelmedi napılır bu durumda acaba??
yawaş tatlım 4 çikolata mşllhhh
ayyy cnm istedii

için rahat olsun tatlım.senin gibi hatun böyle tiplerle değişilir mi???? hiç akıl yok sende:)))mankenim benim sıkma canını.
kız böyle yılışık bi msj yazmış ama yinede eşinin okularkadaşı olduğu için eşin cevap yazmış olabilir sonrasında.cevap yazıp yazmaığının bi önemi yok.ne yazdığının önemi var.ben olsam cevap yazardım ama üslübum farklı olurdu onun gibi canım falan yazmadıysa byütme bence.

Ada kııız daha önce hiç bu şekilde bi yazışmamız olmadı o yüzden şimdi yazarsam noluyoruz der
Öğlen bana yemek yiyemedim diye bişiler getirmeyi teklif etmişti o kadar kızgındım ki kabul etmedim onunla ilgili bişi yazıyım bari de garipsemesin mafoldumben
kendimi böyle çok zavallı hissediyorum

nurdan
geçmiş olsun cnm,hiç başıma gelmedi napılır bu durumda acaba??
yawaş tatlım 4 çikolata mşllhhh
ayyy cnm istedii
valla ağrıdan da duramıom 2 gündür.ben yedim çikoları eşime baktım suratı bi tuhaf neden öyle bakıon dedim.ne biliim bıoğulursan ilk yardım yapçaktım dio.)) istersen daha aliim dio bide kıyamammmm:))kaldırıon ağır şeyleri yerinde durmuon hiç dio:) akşam eve gittiğn gibi yatıcaksın dio.)) düşünceli maymunumÇ)

pasaklım... canım okudukça anladım konuyu.... benimde eşim şifrelerimi bilmez.. ama ben onunkileri bilirm.. benim söylememe sebebimde onun benden böyle bir talebi olmadı... ayrıca eskilerden birinden bir mail gelir... yanlış anlaşılma olur.. vs... yoksa kötü bir niyetim yok... bence sende takma kafana... sonuçta eşin belki gayet saygı çerçevesinde cvp vermiştir ama kız yılışıktır ve konuşma tarzı budur....bence ne eşine aç bu konuyu. nede kızla irtibata geç... haa içinin rahat etmesi için arada kontrol et maillerini...

ama adacımada katılıyorum.. onun duvarına yazı yaz.... aşk dolu.... sevgi dolu.. vs.... bakalım silcekmi.. yada kalcakmı.... bu sana bir ipucu veriri.. eğer hala meraktaysan....

ve kızlar... artık kapatalım konuyu... ne kadar uzatırsak pasaklıcım o kadar üzülecek... paylaşmak istediği bir gelişme olursa zaten paylaşır biizmle... konuşmak istediği zamanda biz hep burdayız.....

aaa pasaklı büyütme allahını seversen neden zavallı hissediosun yaa??? saçmalama neden zavallı olasın ki???

pasaklım....biraz AŞK cilve ekle içine
madem yapmıyordun...bundan sonra yapacaksın...
her daim ensesinde hissettireceksin kendini...

:)))) ilkyardımmı :)))
benim eşimde bu durumlarda derki dur cnm beni yutçan nerdeyse der :))

gülsüncüm konuyu uzatıp kimseyi üzme derdinde değilim şahsen.sadece sinirli olduğu için yanlış bi hamle yapmamasını sağlamaya çalışıyorum.paylaştıklarına göre yorum yapıyorum içi rahat olsun die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…