- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
içim rahatladı kızlar yaa ama ne biliyim yine de benden saklamasaydı keşke mafoldumben
nasıl bulmuş arkadaşın seni konuştunuz mu falan dediğimde bana neden yoo konuşmadık bilmiyorum ki sadece eklemiş dedi
ben seve seve yaparım :)) face im var:)hımmmm evet evet o kızı hiç bulaştırma kendine
ama her daim eşinin profilinde bir izin olsun dediğim gibi
karın seni bugün çok özledi...akşam olmasını 4 gözle bekliyor yaz...
cıx bu çok ağır olur dersen
canım kocacığım Senin beni sevdiğin gibi ben de seni seviyorum yaz... :)))
hadi içini ferah tut çözeceğiz bu işi
istersen face olanlardan biri eklesin kızı haklasın bir güzel :)))
için rahat olsun tatlım.senin gibi hatun böyle tiplerle değişilir mi???? hiç akıl yok sende:)))mankenim benim sıkma canını.içim rahatladı kızlar yaa ama ne biliyim yine de benden saklamasaydı keşke mafoldumben
nasıl bulmuş arkadaşın seni konuştunuz mu falan dediğimde bana neden yoo konuşmadık bilmiyorum ki sadece eklemiş dedi
sessiz misafirler çok gizemlicitos2903, nturkan,turab571 hoşgeldiniz de
konuşmayacak mısınız arkadaşlar??????????????????????????????????????????????
valla ağrıdan da duramıom 2 gündür.ben yedim çikoları eşime baktım suratı bi tuhaf neden öyle bakıon dedim.ne biliim bıoğulursan ilk yardım yapçaktım dio.)) istersen daha aliim dio bide kıyamammmm:))kaldırıon ağır şeyleri yerinde durmuon hiç dio:) akşam eve gittiğn gibi yatıcaksın dio.)) düşünceli maymunumÇ)nurdan
geçmiş olsun cnm,hiç başıma gelmedi napılır bu durumda acaba??
yawaş tatlım 4 çikolata mşllhhh
ayyy cnm istedii
aaa pasaklı büyütme allahını seversen neden zavallı hissediosun yaa??? saçmalama neden zavallı olasın ki???Ada kııız daha önce hiç bu şekilde bi yazışmamız olmadı o yüzden şimdi yazarsam noluyoruz der
Öğlen bana yemek yiyemedim diye bişiler getirmeyi teklif etmişti o kadar kızgındım ki kabul etmedim onunla ilgili bişi yazıyım bari de garipsemesin mafoldumben
kendimi böyle çok zavallı hissediyorum
valla ağrıdan da duramıom 2 gündür.ben yedim çikoları eşime baktım suratı bi tuhaf neden öyle bakıon dedim.ne biliim bıoğulursan ilk yardım yapçaktım dio.)) istersen daha aliim dio bide kıyamammmm:))kaldırıon ağır şeyleri yerinde durmuon hiç dio:) akşam eve gittiğn gibi yatıcaksın dio.)) düşünceli maymunumÇ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?