benimki her zaman tedbirlidir :)) kim bilir aklından neler geçiodu garibimin:)) şimdi boğulursa sırtına vururum olmaz sa ters çeviririm falan:))zemuszemus:)))) ilkyardımmı :)))
benim eşimde bu durumlarda derki dur cnm beni yutçan nerdeyse der :))
benimki her zaman tedbirlidir :)) kim bilir aklından neler geçiodu garibimin:)) şimdi boğulursa sırtına vururum olmaz sa ters çeviririm falan:))zemuszemus
hee benimki öyledir işin en az 300 tane olurunu düşünür herşey kafasında hazırdır.ben hastalanacağıma yakın bir sürü çikolata doldurur evi:))):))))))):roflol:adamı fena korkutmuşsun :))
ters çevirmek haa
kılzar benimkine HER NE KADAR İLGİLENMESENİZDE okkalı bir mail yazdım bakalım neler olacak
valla bende şaşırdım dakikada 4 çikolata hayret verici:)) rekorlar kitabına gircem:)nurdan gecmıs olsun hacı
ayrıca çüşş
amma yemışsınakannehir
kııss ben yaptırcam düğün fotomu:)kızlarrrrrrrrrrr
yıldönümü için güzel bir fikir olabilir hee
Fottom - Fotoğraf Platformu - Fotoğraflarınızı saklayın, paylaşın, bastırın! Baskılı T-Shirt, Şapka, Kupa, Poster, Mouse Pad, Sweat-shirt siparişi.
kızlarrrrrrrrrrr
yıldönümü için güzel bir fikir olabilir hee
Fottom - Fotoğraf Platformu - Fotoğraflarınızı saklayın, paylaşın, bastırın! Baskılı T-Shirt, Şapka, Kupa, Poster, Mouse Pad, Sweat-shirt siparişi.
kılzar benimkine HER NE KADAR İLGİLENMESENİZDE okkalı bir mail yazdım bakalım neler olacak
canım evet ilgilenemedik kusura bakma..babasına düşkün olabilir ama bu babasının her dediğini yapman gerektiği anlamına gelmez.neden her şeye burnunu soksun ki?? düğününe az kaldı iyice tekrar bi düşün taşın...senin için nasıl iyi olursa o şekilde davran.son gelişme neydi??? maile cevap geldi mi??kılzar benimkine HER NE KADAR ıLGıLENMESENıZDE okkalı bir mail yazdım bakalım neler olacak
aa çok sevindim cnaım...kızlar bu arada kırılan aynam bugün kargoya veriliyormuş
mail geldi şimdi...
off yaaa çikolatamı.... ama yapılmazki şimi buuuu:umursamaz:kızlar ben kanamadan ölücem herhalde sabahtan beri wc den çıkamadım gece de yatağa kadar geçmiş.hapları bırakınca artıo herhalde. nasıl canım çikolata istedi eşimde tam o sırada buraa gelecekmiş çikolata al dedim almış sağolsun.nefes almadan 4 çikolata yedim.krizlerdeyim yawf(
nurdancımm ben ortaya konuştum.. sen neden üzerine alındınki....gülsüncüm konuyu uzatıp kimseyi üzme derdinde değilim şahsen.sadece sinirli olduğu için yanlış bi hamle yapmamasını sağlamaya çalışıyorum.paylaştıklarına göre yorum yapıyorum içi rahat olsun die.
ana benimde 10 unda:))vayy bee 20 gün sonra yıldönümü..
amaaann heç param yok herif bana alsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?