Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklım nolur kendini zavallı hissetme..
arkadaşların dediği gibi mailleri bi süre takip et bitanemm..
bakalım konuşmalar ne durumda.
ya senin arkanda biz varız yaaa.
.daha güçlü olmalısın..
o kızında aazına tükürürüz vallaaaa..
bak beni hanımefeendi çizgimden kaydırıo bu şırfıntıı

:)))) ilkyardımmı :)))
benim eşimde bu durumlarda derki dur cnm beni yutçan nerdeyse der :))
benimki her zaman tedbirlidir :)) kim bilir aklından neler geçiodu garibimin:)) şimdi boğulursa sırtına vururum olmaz sa ters çeviririm falan:))zemuszemus

Ada kız güldürdün beni yok boşver yapmayalım öyle bir şey
bu sefer sen nereden biliyorsun kızın bana ne mesaj yazdığını der olay büyür
Nurdancım geçmiş olsun çok napsan ki acaba bende hiç bilmem
bu arada eşimin facebook şifresi olmadığı için kıza ne cevap yazmış bilmiyorum ama eşim biraz fazla samimidir insanlara karşı kız bu kadar canım cicim yazmışken eşimde aynı şekilde karşılık vermiştir
diyorum ya daha önce benzer durumlar yaşadık
ama şu anda bilmiyorum ne cevap yazdı kıza ah şu şifreyi bi bulabilseydim

kılzar benimkine HER NE KADAR İLGİLENMESENİZDE okkalı bir mail yazdım bakalım neler olacak

Canım benim yaa aklımdasın kaç saattir de yazamadım bi türlü sana
eşim çok abartmış canım ne demek kıyafetine kadar karışmak yaa
çok yanlış bir tavır bence sen eşinle evleniyorsun babasıyla değil ki karışamaz sana

kılzar benimkine HER NE KADAR ıLGıLENMESENıZDE okkalı bir mail yazdım bakalım neler olacak
canım evet ilgilenemedik kusura bakma..babasına düşkün olabilir ama bu babasının her dediğini yapman gerektiği anlamına gelmez.neden her şeye burnunu soksun ki?? düğününe az kaldı iyice tekrar bi düşün taşın...senin için nasıl iyi olursa o şekilde davran.son gelişme neydi??? maile cevap geldi mi??

kızlar bu arada kırılan aynam bugün kargoya veriliyormuş
mail geldi şimdi...
aa çok sevindim cnaım...

off yaaa çikolatamı.... ama yapılmazki şimi buuuu:umursamaz:
nurdancımm ben ortaya konuştum.. sen neden üzerine alındınki....

kılzar benimkine HER NE KADAR İLGİLENMESENİZDE okkalı bir mail yazdım bakalım neler olacak

canım ben geçmişteydim ve yeni yeni okuyorum... keşke yazmasaydın birşey... sen tartışmalarda her zaman ağırlığını koru ve üzerine gitmee.... sessiz kalki oda düşünsün ve hatalı olduğunu anlasın....

mg_love yok canım ya nasıl ilgilenmedik....
aşkolsun.....
tavrından asla taviz verme o ne demek öyle sen bile bir yere kadar karışabilecekken baban nasıl karışırmış demekten vazgeçme

ortaya konuştun da ben ortaya atamadım lafı.haliyle yorum yaptığım için açıklama gereği hissettim.üzerime alındığım falan yok.şahsi kanaatimdi yazdıklarım.

sonkalan çikolatamı da yedim napçam ben akşama kadan yaa(laelaelaelaelae
gülsün yakın olsan hemen gönderirdim.yok mu yakınlarda market falan?

anaaaamm benim herife diom facebook alak diom nuh dio peygamber demio...
bu sanal alem konusunda çok pimpirkli .
kk ya üye oldugumu bilem bilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…