kızlar diş budayı ben yapmadım annemde gecn dedı ankaraya geldıgınde yapsaydık keşke dıye 1.5 yaş cokmu gec bıara gttgmzde yapmk istyrz ama:)
nasıl istemiyor anlat bakalım çözelim konuşalım
yok bee niye geç olsun yap bence pek eğlenceli oluyo
ya zatn sureklı k.v anney dıyordu ama bunu k.v bılerk yaptrdı hep annem anem annem annem dıye dıye cocugada ogrettı ztn babanne demesını ıstemyrmus neyseee bende uzlyrdm sonra dedım aman boşver sımdıde aksmlrı cocuk bana gelmek ıstemıyor onn bacagına yapısıyor benm suratıma kapıyı kapatyr cocuk o aksama kadr onunla haklı napsn ama işte bende bazn cok uzluyorum kv bir annesı var ztn oda sınr edıyr benı surklı oturmadayken bana baslıyor sneı hıc ıstemıyorr ahhh senı tanımıyor bıleeee ..
işte kaynanama.... hep senı anne bılıyor delı edıyr benı arada takmıyrm anası benm nasılsa anlıck cocuk dıyorm ama bazı donemler bunalıma gırıyorm buaralr yıne bunalımdaym anlıcanız
ya hayrrr sabahda bazn uyankken bendn gıtmk ıstyr ama k.v cok sahıplnms elımdn daha opmdn cekıp alıyr bazn hatta bıkac fırcaladm bısanıye bı cocugmla vedalasym dıye ama ona yapsnca ben cekemıyrmmm ztn ceksm 2 hafta kusyr oyy oıyy ne derdım varms dert anltmayı sevmyrm ama bugn patlama noktsndydm demekkı
hoşgeldiniz casper ve kuzusugünaydınn güzel ablalar
Nasılsınız bakalımm
kızlar diş budayı ben yapmadım annemde gecn dedı ankaraya geldıgınde yapsaydık keşke dıye 1.5 yaş cokmu gec bıara gttgmzde yapmk istyrz ama:)
gunaydın cnmm ozmn bıara gttgmzde yapalm ztn kendı aramzda yapıcz benm k.v cok hevslı deıl öle seylere ne gerk var hedıye ıstyr gıbı deyp duryr bır mevlut yaptk ztnnn kımseyı cgrmadıı bellı bıkac kısı banada bır ton ezıyt ettı ozmnn pişman oldm yaptgıma yapacgıma ank annmlerle yapsm eglncelı olrdu
çpok yoğunum gelcemm özlen emı
patron fb lı yaa hahaaah karşısına gecıp gülüp duruyomm sana ızın falan yok dıoo
Günaydın herkese...
alya mantıyı denemek istiyorum ama hamuru incemi olcak kalın mı bide bu tarif kaç kişilik oluyo
bide kalıbın bi tarafına hamuru koyup ters çevirip harcı koyup üstüne hamuru koycaz değil mi merdaneyle kesince harclar fırlamaz mı :)
ya zatn sureklı k.v anney dıyordu ama bunu k.v bılerk yaptrdı hep annem anem annem annem dıye dıye cocugada ogrettı ztn babanne demesını ıstemyrmus neyseee bende uzlyrdm sonra dedım aman boşver sımdıde aksmlrı cocuk bana gelmek ıstemıyor onn bacagına yapısıyor benm suratıma kapıyı kapatyr cocuk o aksama kadr onunla haklı napsn ama işte bende bazn cok uzluyorum kv bir annesı var ztn oda sınr edıyr benı surklı oturmadayken bana baslıyor sneı hıc ıstemıyorr ahhh senı tanımıyor bıleeee ..
Işte kaynanama.... Hep senı anne bılıyor delı edıyr benı arada takmıyrm anası benm nasılsa anlıck cocuk dıyorm ama bazı donemler bunalıma gırıyorm buaralr yıne bunalımdaym anlıcanız
Ya hayrrr sabahda bazn uyankken bendn gıtmk ıstyr ama k.v cok sahıplnms elımdn daha opmdn cekıp alıyr bazn hatta bıkac fırcaladm bısanıye bı cocugmla vedalasym dıye ama ona yapsnca ben cekemıyrmmm ztn ceksm 2 hafta kusyr oyy oıyy ne derdım varms dert anltmayı sevmyrm ama bugn patlama noktsndydm demekkı
gerçekten çok hoş..sinan yağmurun okuduğum 3.kıtabı kımya hatunda yazan bişey o kadar hoşuma gıttıkı sızınle paylaşmak ıstedım
ınsan anne karnında VAV şeklınde yaşar ve doğar bebeklıkten cıkıp büyüyp bı ara kendını ELİF sanır
ınsan ıkı büklüm yaşar
oysa en doğru olduğunda öldüğündedır
Günaydın kızlarr nasılsınız....
Güneşim kıyamam ben sana çocukların bazen böyle dönemleri olabiliyor...
Abimin kızı bile anneme çok düşkün annesi çalışmadığı halde...Annemi görünce dünyaları unutuyor.Ama annesine tabi aşırı soğuk davranmıyor ama annemi daha çok istiyor.Daha çok minikler evet insan çok üzülüyor.Annem varken beni istemiyo hiç ben çok üzülüyorum geçen gün ağlıcaktım benden soğumuş die.Seni anlayabiliyorum.
Ama kayınvalidenin tutumuda çok yanlış güzelce anneyle vedalaş die oğlunu teşfik etmesi gerek.Onunda hoşuna gidiyo demekki.Ne hasta ruhlu insanlar var yahu...Üzme kendini evlat senin evladın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?