ball annecik hoşgeldin bebişini gördün keyfin yerindedir bol bol yaz bugün
ayy 20 ocak mı az kaldı hadi hayırlısı
bekle kız acele etme dursun orda kuzun
bal maşallah bebişin iyiymiş çok az kalmış doğuma Allah hayırlısını kısmet etsin inş
benim pc çok yavaş 15 sayfa atlamışsınız ben gittiğimden beri o yüsden sayfaları okumadım ne yazdığınzı bilmiyorum kızçeler
brcik dışardan okuyorum canım üni 3.sınıf işletme Allahınn izniyle 1 yılım kaldı ama 3 çok zor diyolar bakalım
böcük teşekkür ederim bebem
SLM KIZLAR
çenenis dümüş...tam okıyamadım ama...
melodi senin talihin nezmn gülcek ya..kaygana gidiyo demek..biraz faydaları olsa günaha girerler sanki..Allah yardımcın olsun cnm...
güneş geçmiş olsun,işllh bidaha yaşamassın..bol bol sıvı tüket...
brck sizin kızn parmağıda işllh geçer..annemde de aynı sorun var doktor antibiyotik vermiş kurusun diye..
aklıma başka gelmiyyoooorrrr...
bu arada ctesi annem geldi ufak ufak ön temizlik yaptık haftaya kadın gelicek...halılarımıda verdim yıkamaya..daha 1 ay var ama napiimm aklımda durmasın olsun bitsin...
ayrıca doktor amcadan geliyoruz herşey yolunda..20 ocak gibi doğum ama ben dedim erken doğcak sanki..doktor dedi 10 ocak a kdr dursun doğurma :))
Kızlar size bişey anlatayım da şaşın.
Dün dışarı çıktık. Sahile gittik. Orda cafeler var. Ama hepsi dışarda
ve soba yanıyor. Tabi açık alanda sobaların yanı dolu.
Bizde soba olmayan kısımda oturduk.
Kv. Servis yapan çocuğa bize sobalı yer bulun bebek var dedi.
çocukta yer olmadığını söyledi kv. Hala ısrarla ama bebek var sobayı getirin diyor.
Sobalar sabit dedik bu arada hala konuşmaya devam ediyor. Bizde eşimle gülerek insanları yerinden mi kaldırsınlar dedik.
Oğluma çorba almıştım ekmek almayı unutmuşum, eşim gitti ekmek aldı geldi.
Bende çorbasına koyup içiriyorum bi baktım görümcem torbadan ekmek koparmış yiyor.
Sonra kv. De yemeye başladı.
Herkes bizi görüyor. Nasıl utandım anlatamam.
Acıktınız madem evden çıkmadan atıştırsaydınız ya.
O tarz yerlerde dışardan bişey getirip yenmiyor.
Bizim orda biz yiyoruz diyor kaynanam burda yenmez dedim.
Birdaha o kafeye gitmeyeceğim.
bal maşallah bebişine.
benim talihim gülmez canım. benim kaderim bu: sürünmek!
tek tesellim sağlığımız ama bu gidişle oda olmayacak.......
ball cnm saol kotu durmdayım hala bakalım aman oglum ıyı olsnda ben toprlrm nasılsaa cok hassas hemn totosu yara acıldı poff
sakın erken dogurma cnm yaaa acck sabret ama kuzsun belkı sabrszzzdr maşallah ehrsy yolndyms sukurrr
böcük eski tip düdüklüm ondan korkuyorum.
işimi bırakıcaksın?
mutlukıs çorbayı buronda içseydin keşke. sen hamilesin bişey diyemezler.
buble hoşgeldin canım. çok üzüldüm yaaaa!
ayy kıyamam utanma kız hamişsin sen bee herkes normal karşılar
ahh kıyamam 8 ay yollrda poşetle gıttm geldım işeee alısmıstm artk tabıkıı ınsanlr hosgoruyorlr ama . cok aglrdm yollrda herks benı tesllı ederdı umarmm ılerde 2.yı dusndugmde hersy daha farklı olur bulantı nedır bılmem ınsss
Sende benim gibisin mutlukıs.
Bende çekinirdim hep ama hamilelere herşey serbest.
SLM KIZLAR
çenenis dümüş...tam okıyamadım ama...
melodi senin talihin nezmn gülcek ya..kaygana gidiyo demek..biraz faydaları olsa günaha girerler sanki..Allah yardımcın olsun cnm...
güneş geçmiş olsun,işllh bidaha yaşamassın..bol bol sıvı tüket...
brck sizin kızn parmağıda işllh geçer..annemde de aynı sorun var doktor antibiyotik vermiş kurusun diye..
aklıma başka gelmiyyoooorrrr...
bu arada ctesi annem geldi ufak ufak ön temizlik yaptık haftaya kadın gelicek...halılarımıda verdim yıkamaya..daha 1 ay var ama napiimm aklımda durmasın olsun bitsin...
ayrıca doktor amcadan geliyoruz herşey yolunda..20 ocak gibi doğum ama ben dedim erken doğcak sanki..doktor dedi 10 ocak a kdr dursun doğurma :))
sağlığın yerindeyse gerisi boş..onu teselli olarak görme..enbüyük zenginliğimiz..
mutlaka Allah yardım edicektir hiç sıkma canını...
yok erken doğurmak istemiyorumda ne bilim iyice ağırlaştım sanki 1 ay daha durmıcak gibi geliyor..
büroma falan getirtmek aklıma gelmedi melodim
tost söyledim bende yavaş yavaş düzeliyorum
bakalım inşallah iyi olurum biran önce
kız bizim burda toplam 30 bayan var yok gerisi hep erkek o yüzden hep bir yerde yiyoruz yemeği
rahatsız olurum ben
valla güneşim sabah serviste de çok korktum
allahtan bişey olmadı
aynen canım çok çekiniyorum devam değişme yok hiç bende
balım hoşgeldin canım
ohhh bebişi görmüşsün keyfin yerindedir
az kalmış doğuma yaaaa
bende 1 ay kala yapcam temizliğimi canım
ne olur ne olmaz diye
ay hayrlıs saglıkla gelsnde nezmn gelrse gelsn canı sag olsnda benmkı erkn geldı işte 2.5 hafta once 2.5 kılooo ama masllh tosunm o benmm canı sagyaaa
kıyamam sanaaaaa
eskı gunler gelıyor aklıma işte yaaa
ben hiç böyle hamilelik hayal etmemiştim yaaa
sanki herşey dört dörtlük gidecek gibi gelirdi
annemin böyle sorunları olmamış hiç
aş eriklik dönemi falan yaşamamış hiç
mutlukız sağol cnm...sen hastamısın anlıyamadım???
güneşş baya erken gelmiş senin kuzuda..benim bugün 2,5 kilo çıktı..1 ay daha durursa 3,5 olur dedi doktor..bakalım nasip herşeyy
Güneşşş bana diyon sen sil şu msjlarını mannakkkkk
Güneşşş bana diyon sen sil şu msjlarını mannakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?