mutlukız sağol cnm...sen hastamısın anlıyamadım???
güneşş baya erken gelmiş senin kuzuda..benim bugün 2,5 kilo çıktı..1 ay daha durursa 3,5 olur dedi doktor..bakalım nasip herşeyy
kelebeğim bilmemki değermi benim nazarım cnm krem falan vermiş doktor.
balcım hoşgeldin maşallah bebişe bizim kızla aynı gün doğacakmı ne bizimde 21 ocaktı:)
saol cnm
balım karnındaki kilodan gerçeğini bulmak için %10 düşücekmişsin
Benim dr um oğlumun kilosuna en son 3900 demişti.
1 gün önce ve o kiloda doğdu.
mutlukız sağol cnm...sen hastamısın anlıyamadım???
güneşş baya erken gelmiş senin kuzuda..benim bugün 2,5 kilo çıktı..1 ay daha durursa 3,5 olur dedi doktor..bakalım nasip herşeyy
cnm aynen bend ebukdr bulantı olcagını bılmezdm ama ben heraksammm acılde serum alıyordummm kan kusyrdum bulantılrm sebebı hıc bulamdlr halada ufak caplı devam edıyrr sukurkı senn cok yokms arada oluyorr böle dusnn istersen ben cok banyolrda kendımı eyrdn yere aatıp ısyan ettım o ankı hısle ne yaptıgını bılmıyorsn kocam olmasa zordu işim sukurkı gectı ama işte bunyedn bunyeye degsyr
Güneşcim kafaya takmıyorum canım. Tamam acıktılar ama garsonlar filan tip tip bakmaya başladılar.
Bazı yerlerde yanında yiyecek götürüp yersin ama burası yeri değildi.
Onlar orda öyle alışmış burda da öyle olacak sanıyor.
Balım evet sağlığımız en büyük zenginliğimizçok şükür.
anamm mşllh tosun gibiymiş..normalmi doğdu??
kızlar düşünüyorum da ben mutsuzum ve bu yüzden herkesi mutsuz ediyorum.
Son günlerde aynaya bile bakmak istemiyorum, makyaj yapmaya üşeniyorum.
Ojelerimi bile değiştirmiyorum.
Halbuki yanımda makyaj çantam var.
Oğlumun bile babasını daha çok sevdiğini düşünüyorum.
Nerden çıktı diyeceksiniz. öyle hissediyorum.
Onu görünce gözlerinin içi gülüyor.
Bu ruh halimden çıkmam lazım ama nasıl?
Bu halimle sizide bıktırmak istemiyorum.
mutlukız geçmiş olsun..yenimi başladı bu bulantılar?? ilk haftalar nasıldı?? bulantı hapı veriyo doktor ama bilmem sen kullanıyormusun..
melodi herkezin derdi var inan bana belki burda yazdıklarımızın dışında onlarca derdimiz var bizimde..ama sen sürekli bunları kafana doldurum,kurup kurup beynini bunlara yoruyosun ve haliylede sürekli negatif bir durumdasın..buda yüzüne gözüne heryerine bi şekilde yansıyo..mesela içinden makyaj yapmak vs gelmiyo..ama böyle kendini salarsan hiçbişekilde mutlu olamassın ve kafanı boşaltamassın cnm..bunlarla yaşamayı öğren ve kendine çok problem yapma bence..neler var neler hastanelere bir gitsen..benimkide dertmiymiş dersin..Rabbim sağlığımızı almasın...bebişine gelince ister istemez anlıyo bence senin bu negatif ruh halini..ve haklı olarak kimden pozitif enerji alırsa ona gülüyo..yerinde olsam sabah yepyeni bir melodi olarak uyanır,hiç giyinmediğim kdr özenle giyinir ve makyajımı yapar ve hiç derdim yokmuş gibi kafaya bişey takmadan sıfırdan başlarım herşeye..bebişin bile şaşırcak gör bak..sürekli dert yakınmayı bırak ayrıca..bardağın dolu tarafına bak accıkta..ben başlasam dert yakınmaya oooo kaçarsınız....PPP
bal sende inciler çokta dökülmüyosun çocukla beraber döküleceğin günü bekliyorum
hahayttt daha çok beklersin cnm :))
mutlukız eğer çamaşırsuyundansa yoğurt ye yada ayran iç bişiyin kalmaz..psikolojikte olabilir..bişeye üzüldüysen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?