Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mutlukız sağol cnm...sen hastamısın anlıyamadım???

güneşş baya erken gelmiş senin kuzuda..benim bugün 2,5 kilo çıktı..1 ay daha durursa 3,5 olur dedi doktor..bakalım nasip herşeyy

balım karnındaki kilodan gerçeğini bulmak için %10 düşücekmişsin

kelebeğim bilmemki değermi benim nazarım cnm krem falan vermiş doktor.
balcım hoşgeldin maşallah bebişe bizim kızla aynı gün doğacakmı ne bizimde 21 ocaktı:)
saol cnm

hoşbulduk brck..
belki tuttururum o tarihi ama hiç sanmıyorum cnm..

balım karnındaki kilodan gerçeğini bulmak için %10 düşücekmişsin

ozmn 250 gr düşücem :)) ayy farketmez nasılsa daha var doğuma..şimdide doğsa kilosu iyi işte yeterki sağlığında sorun olmasın..

kızlar düşünüyorum da ben mutsuzum ve bu yüzden herkesi mutsuz ediyorum.
Son günlerde aynaya bile bakmak istemiyorum, makyaj yapmaya üşeniyorum.
Ojelerimi bile değiştirmiyorum.
Halbuki yanımda makyaj çantam var.
Oğlumun bile babasını daha çok sevdiğini düşünüyorum.
Nerden çıktı diyeceksiniz. öyle hissediyorum.
Onu görünce gözlerinin içi gülüyor.
Bu ruh halimden çıkmam lazım ama nasıl?
Bu halimle sizide bıktırmak istemiyorum
.

Son düzenleme:
mutlukız sağol cnm...sen hastamısın anlıyamadım???

güneşş baya erken gelmiş senin kuzuda..benim bugün 2,5 kilo çıktı..1 ay daha durursa 3,5 olur dedi doktor..bakalım nasip herşeyy

sabahtan beri midem kötü canım
yediğim herşeyi çıkardım yavaş yavaş düzeliyorum

benimde ilk 4 ay öyle sürdü canım

aman ne bıleyım valla ben takmam ekmegn ucndn yemısler işte yaaa ben böleym belkıde ondannn

Benim dr um oğlumun kilosuna en son 3900 demişti.
1 gün önce ve o kiloda doğdu.

bnmde doktorm dedı suan kılosuu 2100 falandı sonra dedı 2550 anca dogar cocun dedı sonra dogmdn sonra sıs iner biraz zayflar korkma falan dedıı dedgı gıbıde olduu
2.500 dogdu sonra biraz zayfladı her bebekde olan seyms sonra cabuk toparladı paşam amaaaa yaz bebegı olmasıda buyuk sanstı

Benim dr um oğlumun kilosuna en son 3900 demişti.
1 gün önce ve o kiloda doğdu.

buarada masallahhh kızz 4 kılo nerdyseee

cnm lohusa sendromu galıbaaa 1 sene devam ederms bazı kıslerde bırde calısma ev gecındırme ev işler hepsı ust uste olnca bır donem ınsan bunalıma gırebılyrms kendını rahtlatmaya clş pozıtf dusn olumsz kıslrle fazla muhattab olma kendını olumluuu dusnmeye zorla cnmm zor deıl ınan hepsı gecıcek onu dusun uyksz gecler gecıcekkk ozleyecksn bu gunlerı bir suru guzl sey işte hehehe

mutlukız geçmiş olsun..yenimi başladı bu bulantılar?? ilk haftalar nasıldı?? bulantı hapı veriyo doktor ama bilmem sen kullanıyormusun..

melodi herkezin derdi var inan bana belki burda yazdıklarımızın dışında onlarca derdimiz var bizimde..ama sen sürekli bunları kafana doldurum,kurup kurup beynini bunlara yoruyosun ve haliylede sürekli negatif bir durumdasın..buda yüzüne gözüne heryerine bi şekilde yansıyo..mesela içinden makyaj yapmak vs gelmiyo..ama böyle kendini salarsan hiçbişekilde mutlu olamassın ve kafanı boşaltamassın cnm..bunlarla yaşamayı öğren ve kendine çok problem yapma bence..neler var neler hastanelere bir gitsen..benimkide dertmiymiş dersin..Rabbim sağlığımızı almasın...bebişine gelince ister istemez anlıyo bence senin bu negatif ruh halini..ve haklı olarak kimden pozitif enerji alırsa ona gülüyo..yerinde olsam sabah yepyeni bir melodi olarak uyanır,hiç giyinmediğim kdr özenle giyinir ve makyajımı yapar ve hiç derdim yokmuş gibi kafaya bişey takmadan sıfırdan başlarım herşeye..bebişin bile şaşırcak gör bak..sürekli dert yakınmayı bırak ayrıca..bardağın dolu tarafına bak accıkta..ben başlasam dert yakınmaya oooo kaçarsınız....PPP

ilk aylarda da çok oldu canım
ama 1-1,5 aydır bişey yoktu
bugün oldu nedense
dün biraz fazla haşır neşir oldum galiba çamaşır suyuyla
banyoyu falan temizledim baştan aşağı
belkide dokundu canım

bal sende inciler çokta dökülmüyosun çocukla beraber döküleceğin günü bekliyorum

hahayttt daha çok beklersin cnm :))

mutlukız eğer çamaşırsuyundansa yoğurt ye yada ayran iç bişiyin kalmaz..psikolojikte olabilir..bişeye üzüldüysen???

hahayttt daha çok beklersin cnm :))

mutlukız eğer çamaşırsuyundansa yoğurt ye yada ayran iç bişiyin kalmaz..psikolojikte olabilir..bişeye üzüldüysen???

anlayamadım ki canım
ya bal ben çok merak ediyorum ya
mesela bazen bebeğin kıpırdamadığı oluyo
ben paniğe kapalıyorum düşünüp duruyorum
kıpırdamadı iyimi acaba neden böyle oldu
kendi kendime düşünüp duruyorum yaaaa
belki de psikolojik olabilir canım dediğin gibi
kendi kafamda sürekli kurup çözüyorum sürekli

Güneş belki dediğin gibi lohusa sendromu. Bilemiyorum şu halimden bende kurtulmak istiyorum.

Bal dediğin doğru herşeyi çok kafaya takıyorum ama hadi ıvırı zıvırı geçtim.
Ama şimdi en büyük sorun kreş parasını nasıl ödeyeceğimiz gelirimiz belli harcamalar bütçeyi aşıyor. ödenecek birde kredimiz var.
Dedim kendimi yenileyim saçımı boyatmakla başlayım işe. Ama bana fırsat yok.
Akşamları eve koşuyorum evdekiler aman biraz dinlensin diye.
Manikür yaptırcak zamanım hiç yok.
Belki bu hafta akşam çıkışta yaptırabilirim.
Kıyafet şeçeneğim fazla yok. Kilo aldığım için kıyafetlerimin çoğu olmuyor.
2 pantolonum var olan onlarda dökülüyor.
Neyse baya kilo verdim yakında girerim kıyafetlerime.
Yarın iş yerimde makyaj yapıcam ama.

melodicim arkadaşlarında dediği gibi hepimizin sorunları var geldik evlendik eloğlu ile çekermi bizim derdimizi tribimizi aframızı taframızı herşey bizim omuzlarımızda yük bide üstelik yaranamayız bizim sayemizde adam olurlar herşeyi kendileri yapmış gibi olurlar bebeğinin babasını görünce sevinmesine gelince ben kaç tane bebek gördüysem hepsi babasını görünce çok değişik tepkiler veriyo annelerine daha normal davranıyolar ya 9aylık bi bağlılıktan kaynaklanıo yada başka bişi var :) bunalıma gelince bende ne zaman üzgün olsam morelim bozuk olsa yada ağladıysam giderim süslenirim makyajımı yaparım güzel kıyafetler giyerim topuklu ayakkabı giyerim saçlarımı şekilden şekile sokarım takılarımı takarım ancak bu şekilde kendime gelirim bide zor oluyo ama bugünlerinden geçiceğini herşeyin düzeliceğini kazananın sen olacağını düşün bak gör pozitif enerjin girdiğin her ortamı etkilicek evliliğin başta olmak üzere düzelicek inş

balımm maşallah kuzuna nasılda büyümüş..
bal ya bişi sorcam ilk ne zaman hissetmiştin sen bebeği
sanki iki gündür hafiften hissediyo gibiyim ama hala emin değilim bebeğin hareketi mi bağırsak hareketi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…