Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

meloşş kız valla bunlr aslnda cok kafaya taklck seyler dııl bende banz uzluyorum ama okdr takmıyorum bırak manıkurnde olmayıversın annesın senn vaktn yoksaa yapamıyorsan napcaksn ılerde ztn fırstn olur cocun azck daha buyusun bend ecogu zamn sacımı bıle tarayamıyorm topluyorm falan gelıyrm vallaaa nednse ben cok takmıyorm bole seylerı vaktm olur da yaapblrsm en guzlını yapmaay calısyrmm haftasonu dızi izledım yanlıs anlama ama sakın yanı bıan ellerını gosterdı agladı aylrdır manıkure gıdemyrm dedı bıan kendıme baktm ay dedım bunu hıc dusnmemsstm dert etmemıstm bal ın dedıgı gıbı okdr cok dert varkı onlara sıra gelene kadr sen bence bıraz pozıtf dusnmeye bakkk cnmm ınan hersy zamanı gelınce duzeleck bende bazn sıkntı yasyrm yemk yetstrmyrm bazn tek cesıt yemek koyuyrm kocamn onune uzlyrm yetemıyormuyum dıye amaaa sonra hersy cocum ıcın bukdr fedakrlık yapaym nolcak dıyorumm.

buarada bende bır kres le daha gorstm 550 fıyat soledıler servıssz falannn herlde vercm oraya hayarlısı bakalım tuvalet egıtımı vs hepsı varmısss işte

Sağol draniscim dediğini yapmaya çalışacağım.
Bende hep makyaj yapardım ve çok severim ama bugünlerde yapayım diyorum elim çantama gitmiyor.
Umarım bugün saçımı boyatırımda yarında makyaj biraz moralim düzelir.
Biz nelerin üstesinden geldik bunuda aşarız elbet.
Birtek evladıma sakin yumuşak davranıyorum.
Ona bugüne kadar hiç bağırıp çağırmadım hep güzel konuştum.
Tek tesellim o ve eşim zaten.

melodicimm pozitif ol yeter canm..
ben makyaj falan sevmem yapmam da zaten..
ha arada gelir aklıma yaparım ederim..
ama en önemlisi pozitif olmak canmm
akşam al oğluşunu sarıl sımsıkı bak nasıl mutlu olursun..

melodicim yazcam yazcam hep bişi çıkıyor
k.validenlerin cafe olayını ben de şaşırmadım yanliş bulmadım öle görmüşler küçük yerde yaşıyorlar
herkes sen gibi olamaz bende sevmem heryerde olmaz yemek ama tabi yerine göre de yenir yani
ama yapanada çok görmem yani nolcak kız boşver

melodi kız manikürde yaptırmayıver bir dünya para zaten ...
ben 40 yılda bir yaptırıyorum her zaman onu yaptırsam ooooo boşver cnm

güneş bende izledim lale devrini
yeşim sallıyoda sallıyo şeytannnn yılangözzzzzz

Son düzenleme:

benim bebiş çok kıpırdamayan bi bebişti bide geç başlamıştım hissetmeye..
bende çok evham yapıp sağlık ocağına gittiğim çok oldu kalp atışını dinlemek için..
ama bazen bebeler çok uyuduğu için az kıpırdıyormuş..ilerde sende daha fazla hissediceksin cnm..

melodiii saçını boyatmana manikür yaptırmana gerek yok başlamak için..kendi imkanlarınla yap bişiler bence..

cnm kişiye göre değişiyo..kimi kelebek kanat çırpması gibi diyo kimi içimde baloncuk patlıyo gibi oluyo diyo..benimde pır pır şeklinde başlamıştı ama çok keskin değildi hissettiklerim..

hmm belki bebiştir belki deildir o zaman :))
ama bebek gece uyurken top gibi toparlanıp uyuyo nasıl rahat ediosa öyle :))

balımm doğuma az kalmış seninde takvim nasılda sonlara gelmiş

ayy benimde kadir gecesiydi hiç unutmam kızz
abdest aldım oturdum annemi bekliyom
patik örmeye çalişiyodum sarı iple
bi bağırdım
anneee diye oda kadın abdesti yarıda kesipgeldi noldu diye benim atletime karınca geldi dedim
Annecim gülmeye başladı bebek hareket etti dedi
derler ya kımıldadığında kime bakrsan ona benzer ben sarı ipe baktım
kızım sarı kız oldu
görenler bilir ben esmer kızım sarııı

ayyy nefret edıyrm ondn dızıde amaaaaa gerckte sevrmmm hos hatnnnn ama orda yılannn

tatlım herkesin derdi var evt bizde burda paylaşıyoz az çok
sen gerçekten sınav gibii zorluklar yaşıyon
geçicek inş.
Paylaşım konusuna gelince inan sıkılmıyom kendi adıma yardımcı olabiliyosak ne ala
ama senin ark. çevrende yoktu yani anlatman çok doğal
paylaşırsan rahatlarsın bi nebze benim misal k.kardeşim var onla paylaşırım hemen 1 tanede dostum var onla
ama lütfen kafaya takma herşey yoluna gircek inş.

ayy kuzum
hadi ya öyle mi olurmuş :)
kesinlikle patroncuma bakmamam lazım

hahah alemssın gız ben hep koceme bakmsm demekkı o bana nar actı ben yedım köşemde o arada hop zıp bnm ogln ondn baskasını görmedım dımekkii:):)

çok uzun hatun yaaa uzun bacaklı.bayanlara çok uzun boy yakışmıyor.
bide ben çınarla yakıştırmıyorum serenayı

hee bend eo cocuga yakstrmyrmmm onda haklsnn

hahah alemssın gız ben hep koceme bakmsm demekkı o bana nar actı ben yedım köşemde o arada hop zıp bnm ogln ondn baskasını görmedım dımekkii:):)

hee bend eo cocuga yakstrmyrmmm onda haklsnn

benim kız sarı ipe çekti
Markası da kaliteliydi iyi iyi
örenbayan (şaka bilmiyom markayı )

anladım canım bende çok korkmayayım o zaman
sakin olmaya çalışayım en iyisi
birde gögüslerim sızlıyo bal seninde olmuşmuydu bu haftalarda canım

hmm belki bebiştir belki deildir o zaman :))
ama bebek gece uyurken top gibi toparlanıp uyuyo nasıl rahat ediosa öyle :))

balımm doğuma az kalmış seninde takvim nasılda sonlara gelmiş

hatırlatma hiççç :)) hangi ara o takvim oralara geldi şaşırıyorum..

:)))
çok komik olmuş yaa..ben hiç hatırlamıyorum kime baktığımı..

çok uzun hatun yaaa uzun bacaklı.bayanlara çok uzun boy yakışmıyor.
bide ben çınarla yakıştırmıyorum serenayı

bende izledim akşam o bölümü ve çok güldüm..diyorya ben ka. aydır manikür yaptırmıyorum çocuğa bakmaktan..derdine bak garunun yaa :)) bide okdr hizmetçi ve bebeğe bakan varken..benimde fiziği ve adı hoşuma gidiyor..değişik bi isim serenay...

ayy kuzum
hadi ya öyle mi olurmuş :)
kesinlikle patroncuma bakmamam lazım

böcük nerde bu arada????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…