Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın güzellerrrrr
nasılsınız bakem ?

gunaydın şekerim

bende kızımı yılbaşından sonra başlatacağım kreşe,ondan fazla heyecanlıyım yaa..aklım hep onda kalacak sanki öyle hissediyorum..bende pek cins bir anneyim galiba..

senın kızn nekdrlık kucukmuydu cnm yaaa ay ben hatamı yaptm yafs okdrda yer arastrdm delı gıbı gunlerce valla nasıp kısmet dedıklerı bumudr yaaa hıc aklmda olmyn dogru duzgn arastrmdgm bıryere verdım k.v gezms gorms ıcını cok begnms benm gezmeye vaktımde olmadı pazrtesı bakalm bıkrkn gezcm ınsallah aslnda kamera ıle ızleyebılcgmz yerlr var keske orlra versydm ne salagm yaaa

inşallah biran önce düzelirsin güneşim

Günaydın güzellerrrrr
nasılsınız bakem ?

günaydın canım hoşgeldin
ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın?

güneşim iyileşmedin mi hala tatlım yaa
iyi bi dr git
kreşi okeyledin miki olmassa başka ere bak para vermedin dimi

mutlukız iyiyim çok şükür saol tatlımm

hepımız aynıyız cnm senın tabı bıde beben varzordur emınım ama hayat
Allah kolaylık versın

onlar hep haklı olur
bızden kıdemlılerle yaa

gönder bak bakalım nasıl cnm

iyi bi dr git

senet bıle ımzaladım of ne bılım ya cok sıkldım arastrmaktandaaa:):) hatta hatrlıyormsn kresn bırnde ogretmen otur kendın bbak 3 yasına dkr sonra bıze getır demstı :):)):

yani artık yoruldm dıye elım kolum baglndı işte umarım hersy yolunda gıder 550 tl ye anlştık gıttı paracıklrım bocuk artık altınlrı tek basına atarsın aylık:):)

bende umut yok hihihi:)

iyi sayılırım bende mutlukız

dün akşam eve 8de gittim yemek yaptm koştur koştur çalışmak bana göre deilmi acep

benim kızım eylülün sonunda 4 yaşını bitirdi,ben bakanlar kendi annem ve eşimin annesi diye geçen sene vermedim ama başlatacağım işte şimdi çünkü biz yetemiyoruz artık,arkadaş falan edinmesi lazım..bende tavsiye üzerine veriyorum..işyerinden bir arkadaş 2 sene üst üste gönderdi büyük kızını aynı kreşe..seneyede diğer kızını verecek hatta aynı kreşe..

selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım..

iyi bi dr git

hoşgeldin birsenimmm..

hım buykmuş senın kız bızmde kayınvalıde bakıyordu ama oglum cok yaramaz oldu basetmek zorlastı bırde fazla ıyı seyler ogrenmemeye basladı :):) bıraz dedım guzl bır egıtım alsınnn zaten oyunu gezmeyı sevrr sanırm orayıda sever dıye dusundum neyse bakcm baktım olmadı alırm vallaaa

günaydın kızlar dün çok zor bir gece geçirdik.
nihayet 7. ve 8. dişlerimizde geliyor. oğluşum son günlerde çok mızmızdı, ağzının suyuda sürekli akıyordu. ama azı dişleri çok zor çıkıyormuş.
dün çok huysuzmuş, babane ve halasının kolları kopmuş.
oğlum gece saat 9,30 da ağlayarak kalktı ve bir türlü susmadı. ne yaptıksak fayda etmedi. en sonunda gece saat 11 de pijamalarımız bile değiştirmeye fırsat bulamadan sokağa çıktık.
pusetle kapı önünde dolaştık biraz sustu sonra tekrar ağlamaya başlayınca bizde mecbur dolaşmak zorunda kaldık. uykudan gözlerini açamıyor yavrum ama ağrıdan da uyuyamıyor. uyutup eve döndük ve yatırdık. saat 12 de birşeyler atışştırdık tam yatacaktık ki uyandı. mecburen yanımızda yatırdık. diş jeli baya rahatlattı. gece ara ara uyanıp ağladı. jeli birkaç kere sürdüm hemen uyudu.
tabi ben sürekli kontrol etmekten uyuyamadım. gözlerim kapanıyor resmen.
sabah baktık sol taraftan dişin ucu görünüyor sağ tarafta beyaz ve şiş.
umarım bugün huysuzluk yapmaz.

dün saçlarımı boyattım eve gidip kendime bakım yapacaktım ama oğlumun diş ağrısı tutunca yapamadım başka güne kaldı.
şu an uykudan ggözlerim açılmıyor ama size söz verdiğim gibi makyajımı yaptım güzelce, dün kırmızı oje sürdürdüm.
çok şükür hayat devam ediyor.
kv. garip huylarına artık gülüyorum. dün eşimlede konuştuk. dedim ki senin annen size fazla bakmamış sanırım, çalışıyormuş dedim. evet beni babanem kardeşimide ananem büyüttü dedi.
mesela ben bişeyi söylemeden kendiliğinden yapmaya korkuyor. mesela oğlan yatarken külotlu çorabını çıkarmadan yatırmış bugün ben söyledim çıkarın diye.
sen söylemedin diye çıkarmadım diyor. sabah sabah güldüm valla.

güneşcim 550 tl çokmuş canım yaaaa!
kreşte oyun öğrensin arkadaş edinsin istiyorsun ama oyun guruplarına katılsa daha iyi olmaz mıydı?
gerçi onu da getirip götürecek ilgilenecek genç biri lazım. kv. ve oğlunu oyun gurubunda düşünemiyorum.
benim evime yakın belediyenin kreşi var ama iyi değil diyorlar. dışardan çok güzel görünüyor ama ilgilenmezler dediler.
dün cevap yazamadım kreş çıkış saati çok erkenmiş. benim kreş ve bebek akademisi 7 de kapanıyor.
yolumun üzerinde kreş yok anaokulu var hep. seninki kreş diye mi geçiyor yoksa anaokulu mu?
ve hiçbiri cumartesi günü açık değil.
bu sene bizimkide açmayacaktı ama 3 kişinin bakacak kimsesi olmaığı için açıyorlar.
bende isemiye istemiye eski yerimize vericem sanırım.

gunaydın meloşş inciniz hayrlı olsunnn ..

valla bızdede ates vardı sanırım dıs offf ya umarm cıddı ye donmez bu ates cok uzluyorm

valla o diş jelı bızm hayat kurtarcmz ılk dıslerde surmemmstım dogal yolla cıkrsn aman boşve rfalan fılan

ama cocuga acı cektrmeyede gerek yok baya rahtlatıyor dedgn gıbı bak makyaj yapmssn benı gorsn sımdı canavar gıbym hehehehe

buarada kaynvalıden sendn cekınıyor demekkı bırazda hanı bısı dersn demezsn yanlsmı dogrumu aslnda bır arada bırz kalsanz bırbırnzn huylarına alırsnz hihihih

tıpkı bız bır elmann ıkı yarısı gibyz k.v hahahahahah tabisi şakaaa

cnm banada cok geldı ama işte k.v evnn dıbnde aman hastlnr dusr allh korusn hemn koşr kv. genc aslnda benm bendn genc dınamıktr bakma sen

ama yaknda oyun grubu bulamdık ee sabah getrın dıyorlr 350 tl para sıtedıler benm cocum ztn sabah uyuyor 1-2 saat ıcn o para cok full gıtsn hıc olmazsa duznı belli olsun dedık ama bakalım tasınana kadr gıtsn yanı alsancakta ısyerıme yakn bıryerde bıle oparaya bulrdm aslnd aneyse hyrlısı offyaaaa kafa karsk napım bilemedım bızmkkılerde haftasonu yok ve aksm erken almamızı ıstıyorlr cok acık goz geldıler bana heheh ztn ılk 1 haftada yrm gun dursn alıssn deıdler ona hadı neyse tamam dedık gorcz bakalm valla eger begenmzsm alırm 1 ay sonra senetlerınıde nerdn tahsl ederlerse etsnler

günaydın canım hoşgeldin
öncelikle geçmiş olsun
yeni dişiniz hayırlı olsun canım
diş çıkarmaları çok zor oluyo bebişlerin yaaa
eltimin oğlundan biliyorum çünkü
daha 8 aylık tek dişi çıktı önden
ama baya zor oldu
yeni saçlarını güle güle kullan canım
hangi renk yaptırdın
iyi gelmiştir sana değişiklik olmuştur
saçlarını boyatmak

Hoşbulduk buble :)
Melodi iyi olmuş boyatman :) bebişinede geçmiş olsun.Benim kv.de de yap ben bakarım yap ben bakarım dio bende dedim o kdr çok bakmak istiyosan bi tane doğur otur bak sanki doğursak oturup bakcak hey allam kendime lacivert süper bi şapka örüyorum kızlar bugn servis gecikince geç çıktım evden evi topladım vs.oturdum 2 sıra şapkamı ördüm şip şak eve gidince bide şapkayla uğraşıyorum yarın ütü yapmam lazım akşam gidince nohut yemeği yapcam yarında pilav yaparım inş

selam kızlar nasılsınız

h geldın cnmnasılsın
ben ıyyım bugun bıraz uykusuz o kadar

evet canım
o yüzden bizlere de sabırdan başka
bişey düşmüyo

kesınlıkle şimdıde gelmış gülüyoo ya pis pis

meloş h geldın hacı
oğluşuna gecmiş olsun ne kadar canı yandı kımbılır
bu arada süslenmışsın saçın ne renk oldu merak ettım
k valıden çeknıo senden kızarsın garuya belkı demeden bişi etmıyoo

bi numara aradı biraz önce
prima ilk hediyem kampanyası için aramıştım dedi
size en yakın kargo şubesi neresi ise oraya yönlendirelim
hediye paketinizi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…