Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hahahah dmeek öle deıdn yaaa supersin bende eşimin teyzesıne dıyorum tek cocuuu varr dıyor bırde kız versıyonunu ıstıyoruz valla ben sıramı saldım sen yap dıyorumm cok yaslı dııl ama o asla tabı olmaz dıyor :):)

bi numara aradı biraz önce
prima ilk hediyem kampanyası için aramıştım dedi
size en yakın kargo şubesi neresi ise oraya yönlendirelim
hediye paketinizi dedi

hehehe adres yazmamısmıydın kuzuuuu aramdn dırek eve gonderyrlrdı yoksa sana ozl paketmı gelıyorrr ama hıc akstmıyorlr vallaaa

güneşcim çekinmesine gerek yok biraz mantığını çalıştırsa yeter. hani 5 yaşında çoccuğa söyler gibi çorabını çıkar ağzını sil bilmem ne demek tuhaf geliyor. içinden demesin beni salak mı snaıyor diye.
çünkü 1-2 defa bişey söyledim ben bilinçsiz değilim diyor.
süt verme olayındada şöyle verin dedin hemen cevap buluyor.
dün bütün günü çorba içerek geçirmişler. halbuki dolapta barbunya var. görümceme siz yemeğinizi yiyin diye mesaj attım. onlar çocuk bakıyor yemek yesinler istedim.
yememişler. makarna sepette yapmamış. dolapta oğlanın çorbası var.
açıp karıştırmazmış. eşime demiş, oda böyle aç kalırısınız o zaman demiş.
sabah bende söyledim e ben baksamda o çorba mı bilemem dedi, güldüm bende.
kendi eviniz gibi yiyin için laf mı edicem.
yazın gidersek bende açmam dolabını görsün. ben gayet rahat açıp istediğimi alıp yedim.
kreş için niye senet imzaladın anlamadım? kaç aylık senet yaptılar?
keşke senet yapmasaydın sonuçta deneme süresi olmalı çocuk için. olmadı napıcan boşa para mı vereceksin? hem niye ilk hafta yarım gün gitsin harbi para gözlermiş.

mutlukız hoşbuldum canım.
saç rengimi tam bilmiyorum katologtaki resimden seçtim. birebir aynısı olmadı biraz daha açık ama biraz renk otursun yarım ton koysu boyanacak.
karamel arası balyaj yaptırdım. rengin adını tam öğreneyim kocemden.

hehehe adres yazmamısmıydın kuzuuuu aramdn dırek eve gonderyrlrdı yoksa sana ozl paketmı gelıyorrr ama hıc akstmıyorlr vallaaa

yazmıştım canım
ama ben şubeden almak istiyorum demiştim
eşimin dükkanı yakın kargoya o alıverir
evet daha geçen hafta doldurdum formu bu hafta aradılar
milupa da aksatmıyor hiç yaaa
ondan da ilk paket gelmişti

anladım canım bende doğumdan sonra
öyle bişey yaptırcam

dranis sağol canım. aman diyim sakın kimseye güvenme. herkes yap bakarım der. sonra çocuk olunca
ama ben böyle zor olacağını düşünmedim, evdeki hesap çarşıya uymaz der.

böcüğüm sağol canım. pazarda benim 20 lik dişim ağrıdı. daha doğrusu etişişmiş. yemek yerken zorlandım mızıldandım. yavrum kimbilir nasıl acı çekti.
vete kv. bişey diyorum.
şunu yaptık diyor iyi yapmışsınız diyorum.

böcük hoşbuldum bebemm iyi olmana sevindim bende uykusuzum valla uyuyamadım gece hiç

Güneş öyle dedim valla yok bnm kv.olmaz demio sana inat doğurcam bitane görcen dio bende hodri meydan diyorum

mutlu hediyeleri çok severim bayılırım güle güle kullansın bebişin sanada bişi koyarlar belki

valla senet ımzalattılr ıse gec kalıyorm dıye aceleye geldı ama valla tepemı attrmasnlr heee yolarm sole 1-2 ay denıcm yırtr atarm senetlerını valla eger begenmzsm meb e sıkayet ederm heryere ederm soncta bana soledı olası durmlarda senetımı verebılrlermsss ...

bakalım görcez yanı onyargılı olmk ıstemyrm ama böle bazn INSANLR FALAN BÖLE INANCLI KAPALI VS AMA BUKDR PARA GOZ OLUNCA DIYORUM YUUH YANIII ESIMDE SINRLENDIII AMA SABAH ARABADA ANLTNCA YATSTRDM SIMDI NAPİM BEN YAAA SIMDI BEN 1 AY DENICM OLMAZSA BAKCZ CARESINEE

TASINCAM ZTN ÖLE YADA BÖLE TASNDM DERM BILMEM NE DERIM ALIRM COCUGUUU DUA EDINDE HYRLISI OLSN BASKA YEREDE VERSEM SERVIS VS PARASI AYNIYA GELECKTI HATTA DAHA FAZLAYA

HEEE OP PAKETLEREDE ANNEYE SUT CAYI 1 DEMLEMELIK , GOGUS UCU KREMI VS GELIYOR TABISII HEHEHEHE:):) BİRDE PED GELIYOR 1-2 TANEEEE

melodi foto koysaydn kıss

bende çok severim canım
amin inşallah hayırlısıyla doğsunda minik kızım
bilmiyorum bana da bişey koymuşlarmıdır canım
milupa gögüs pedi falan koymuştu numune

mutlukıs ben o konuda hiç şanslı değilim.
milupaya üye oldum ilk paketimi göndermediler. bende üyelikten çıktım hala mesaj mail geliyor.
hiçbiryerden ne numune ne bişey gelmedi.
sadece hastande küçük bir çanta vermişlerdi.
bez, şampuan, anne çayı, mama bol bolda broşür koymuşlar ama bebelac dergisi çok işşime yaradı.

[ı]

benim pakette ped falan yoktu canım
ama indirim kuponları falan var 10 tane kadar[/ı]

cnm sonradn gelıyor bebegın 1yasına kdr gelıyor hatta 1 yas mumu gonderıyorlr balonlarla bırlıkte dogum gunu ıcın hehehe:):) kuponlr hıc eksık olmuyor tabe

ben çok memnunum canım
milupa ilk paketi yanlış hatırlamıyorsam
3,5-4 aylıkken göndermişti
8 tane bebek bezi çıkmıştı minicik minicik
hastane de de veriyorlar sepet ama hiç bakmadım ben
içinde neler var diye

güneş hayırlısı olsun canım. senet işinden korkarım ben.
foto koymadım saçımı fönletemedim, akşam duş alrım diye.
onu bile yarım yamalak aldım. oğlan mızırdanınca saçlarımı yıkamadan çıktım.
kv. dün gece diyorki eğer geldiğimde böyle huysuz olsaydı 2. günü çeker giderdim.
içimden dedim zaten sevmeye gelince sevin zoru görünce kaçın.
eeeeeeeeee kışın yazı da var değil mi?

bizede gelir inş
güneş annemde kardeşimi vermek istiodu 500 tl + her 2 ayda bi 250 tl kırtasiye malzemesi + 100 tl servis parası hem dini hemde normal eğitim veriolardı ama aktiviteleri çok fazlaydı annem yazdırcaktı babamda tamam dedi kardeşimm gitmicem diye tutturdu yazdıramadılar hatta alerjisi var strese girince vücudunda ödem oluşuo çocuk okuun stresinden mafoldu kabardı şişti heryeri garibim bakalım ilk okula nasıl gitcek

şimdi milupaya girip şikayet formu dolduracağım.
2 ay milupa kullandım, gaz için aldığım mama çocuğumun kakasını sarıdan yeşile çevirdi hiç bir işede yaramadı.
bebelaca geçtim çok memnunum.
2 ay bizi batırtı milupa.

iyiymiş yaaaa
zaten doğumdan önce bi paket daha gelecek
bildiğim kadarıyla

ay bende korkarım meloş ama yapcak bişi yok bakalım cok yer arastrdm orası nasıp oldu belkıde vazgecrm dur bakalımmm servıs olayı olmasn ıstıyorum yaaaaaaaaaa cunku kucuk daha oglm yollrda yazık onaaaa

yaknda baska nereler vardı bılmem ama sabah bayada cocuk geldı analr babalr bırkyrlrdı cocuklrını hatta esımde arabada butun anne babalar kızmıs :):) işte cocukları opmedn el sallamadn bırakıyorlr cocuklarını nasıl anne baba dıye hehe bende dedım sen cocugunu bırakacgn yere adım atmadn ne mıllete laf soyluyorsn dıye arabada bomba etkısı oldu kocemm kaldı ölee herks koptu o baska o baska demeye basladı bu defa

bilemicem canım
daha kullanmadığımız için
yorum yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…