Hoşbulduk buble :)
Melodi iyi olmuş boyatman :) bebişinede geçmiş olsun.Benim kv.de de yap ben bakarım yap ben bakarım dio bende dedim o kdr çok bakmak istiyosan bi tane doğur otur baksanki doğursak oturup bakcak hey allam kendime lacivert süper bi şapka örüyorum kızlar bugn servis gecikince geç çıktım evden evi topladım vs.oturdum 2 sıra şapkamı ördüm şip şak eve gidince bide şapkayla uğraşıyorum yarın ütü yapmam lazım akşam gidince nohut yemeği yapcam yarında pilav yaparım inş
bi numara aradı biraz önce
prima ilk hediyem kampanyası için aramıştım dedi
size en yakın kargo şubesi neresi ise oraya yönlendirelim
hediye paketinizi dedi
hehehe adres yazmamısmıydın kuzuuuu aramdn dırek eve gonderyrlrdı yoksa sana ozl paketmı gelıyorrr ama hıc akstmıyorlr vallaaa
güneşcim çekinmesine gerek yok biraz mantığını çalıştırsa yeter. hani 5 yaşında çoccuğa söyler gibi çorabını çıkar ağzını sil bilmem ne demek tuhaf geliyor. içinden demesin beni salak mı snaıyor diye.
çünkü 1-2 defa bişey söyledim ben bilinçsiz değilim diyor.
süt verme olayındada şöyle verin dedin hemen cevap buluyor.
dün bütün günü çorba içerek geçirmişler. halbuki dolapta barbunya var. görümceme siz yemeğinizi yiyin diye mesaj attım. onlar çocuk bakıyor yemek yesinler istedim.
yememişler. makarna sepette yapmamış. dolapta oğlanın çorbası var.
açıp karıştırmazmış. eşime demiş, oda böyle aç kalırısınız o zaman demiş.
sabah bende söyledim e ben baksamda o çorba mı bilemem dedi, güldüm bende.
kendi eviniz gibi yiyin için laf mı edicem.
yazın gidersek bende açmam dolabını görsün. ben gayet rahat açıp istediğimi alıp yedim.
kreş için niye senet imzaladın anlamadım? kaç aylık senet yaptılar?
keşke senet yapmasaydın sonuçta deneme süresi olmalı çocuk için. olmadı napıcan boşa para mı vereceksin? hem niye ilk hafta yarım gün gitsin harbi para gözlermiş.
mutlukız hoşbuldum canım.
saç rengimi tam bilmiyorum katologtaki resimden seçtim. birebir aynısı olmadı biraz daha açık ama biraz renk otursun yarım ton koysu boyanacak.
karamel arası balyaj yaptırdım. rengin adını tam öğreneyim kocemden.
güneşcim çekinmesine gerek yok biraz mantığını çalıştırsa yeter. hani 5 yaşında çoccuğa söyler gibi çorabını çıkar ağzını sil bilmem ne demek tuhaf geliyor. içinden demesin beni salak mı snaıyor diye.
çünkü 1-2 defa bişey söyledim ben bilinçsiz değilim diyor.
süt verme olayındada şöyle verin dedin hemen cevap buluyor.
dün bütün günü çorba içerek geçirmişler. halbuki dolapta barbunya var. görümceme siz yemeğinizi yiyin diye mesaj attım. onlar çocuk bakıyor yemek yesinler istedim.
yememişler. makarna sepette yapmamış. dolapta oğlanın çorbası var.
açıp karıştırmazmış. eşime demiş, oda böyle aç kalırısınız o zaman demiş.
sabah bende söyledim e ben baksamda o çorba mı bilemem dedi, güldüm bende.
kendi eviniz gibi yiyin için laf mı edicem.
yazın gidersek bende açmam dolabını görsün. ben gayet rahat açıp istediğimi alıp yedim.
kreş için niye senet imzaladın anlamadım? kaç aylık senet yaptılar?
keşke senet yapmasaydın sonuçta deneme süresi olmalı çocuk için. olmadı napıcan boşa para mı vereceksin? hem niye ilk hafta yarım gün gitsin harbi para gözlermiş.
mutlukız hoşbuldum canım.
saç rengimi tam bilmiyorum katologtaki resimden seçtim. birebir aynısı olmadı biraz daha açık ama biraz renk otursun yarım ton koysu boyanacak.
karamel arası balyaj yaptırdım. rengin adını tam öğreneyim kocemden.
böcük hoşbuldum bebemm iyi olmana sevindim bende uykusuzum valla uyuyamadım gece hiç
Güneş öyle dedim valla yok bnm kv.olmaz demio sana inat doğurcam bitane görcen dio bende hodri meydan diyorum
mutlu hediyeleri çok severim bayılırımgüle güle kullansın bebişin sanada bişi koyarlar belki
böcük hoşbuldum bebemm iyi olmana sevindim bende uykusuzum valla uyuyamadım gece hiç
Güneş öyle dedim valla yok bnm kv.olmaz demio sana inat doğurcam bitane görcen dio bende hodri meydan diyorum
mutlu hediyeleri çok severim bayılırımgüle güle kullansın bebişin sanada bişi koyarlar belki
HEEE OP PAKETLEREDE ANNEYE SUT CAYI 1 DEMLEMELIK , GOGUS UCU KREMI VS GELIYOR TABISII HEHEHEHE:):) BİRDE PED GELIYOR 1-2 TANEEEE
melodi foto koysaydn kıss
[ı]
benim pakette ped falan yoktu canım
ama indirim kuponları falan var 10 tane kadar[/ı]
mutlukıs ben o konuda hiç şanslı değilim.
milupaya üye oldum ilk paketimi göndermediler. bende üyelikten çıktım hala mesaj mail geliyor.
hiçbiryerden ne numune ne bişey gelmedi.
sadece hastande küçük bir çanta vermişlerdi.
bez, şampuan, anne çayı, mama bol bolda broşür koymuşlar ama bebelac dergisi çok işşime yaradı.
cnm sonradn gelıyor bebegın 1yasına kdr gelıyor hatta 1 yas mumu gonderıyorlr balonlarla bırlıkte dogum gunu ıcın hehehe:):) kuponlr hıc eksık olmuyor tabe
ben çok memnunum canım
milupa ilk paketi yanlış hatırlamıyorsam
3,5-4 aylıkken göndermişti
8 tane bebek bezi çıkmıştı minicik minicik
hastane de de veriyorlar sepet ama hiç bakmadım ben
içinde neler var diye
bi numara aradı biraz önce
prima ilk hediyem kampanyası için aramıştım dedi
size en yakın kargo şubesi neresi ise oraya yönlendirelim
hediye paketinizi dedi
güneş hayırlısı olsun canım. senet işinden korkarım ben.
foto koymadım saçımı fönletemedim, akşam duş alrım diye.
onu bile yarım yamalak aldım. oğlan mızırdanınca saçlarımı yıkamadan çıktım.
kv. dün gece diyorki eğer geldiğimde böyle huysuz olsaydı 2. günü çeker giderdim.
içimden dedim zaten sevmeye gelince sevin zoru görünce kaçın.
eeeeeeeeee kışın yazı da var değil mi?
iyiymiş yaaaa
zaten doğumdan önce bi paket daha gelecek
bildiğim kadarıyla
şimdi milupaya girip şikayet formu dolduracağım.
2 ay milupa kullandım, gaz için aldığım mama çocuğumun kakasını sarıdan yeşile çevirdi hiç bir işede yaramadı.
bebelaca geçtim çok memnunum.
2 ay bizi batırtı milupa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?