slm kızlarrrrrrrrr..........
size dedim kampanyayı beni arıyan soran yok :)))
bizede gelir inş
güneş annemde kardeşimi vermek istiodu 500 tl + her 2 ayda bi 250 tl kırtasiye malzemesi + 100 tl servis parası hem dini hemde normal eğitim veriolardı ama aktiviteleri çok fazlaydı annem yazdırcaktı babamda tamam dedi kardeşimm gitmicem diye tutturdu yazdıramadılar hatta alerjisi var strese girince vücudunda ödem oluşuo çocuk okuun stresinden mafoldu kabardı şişti heryeri garibim bakalım ilk okula nasıl gitcek
ben hep bebelac kullandm doktrmz ole önermşti dedı mılupayla bebelac aslnda aynı bebelac yurt dısnda pahalı mılupa burda dedı oranlr da dedı bırnde bırı azsa dıgernde coksa baska vıtnmde dıgernda ters oratıda vs vs sımdı burda anlatamdm ama hehe cok az devam sutu kullandım yanı onuda bebelac kullandımşimdi milupaya girip şikayet formu dolduracağım.
2 ay milupa kullandım, gaz için aldığım mama çocuğumun kakasını sarıdan yeşile çevirdi hiç bir işede yaramadı.
bebelaca geçtim çok memnunum.
2 ay bizi batırtı milupa.
slm kızlarrrrrrrrr..........
size dedim kampanyayı beni arıyan soran yok :)))
bi numara aradı biraz önce
prima ilk hediyem kampanyası için aramıştım dedi
size en yakın kargo şubesi neresi ise oraya yönlendirelim
hediye paketinizi dedi
dranis sağol canım. aman diyim sakın kimseye güvenme. herkes yap bakarım der. sonra çocuk olunca
ama ben böyle zor olacağını düşünmedim, evdeki hesap çarşıya uymaz der.
böcüğüm sağol canım. pazarda benim 20 lik dişim ağrıdı. daha doğrusu etişişmiş. yemek yerken zorlandım mızıldandım. yavrum kimbilir nasıl acı çekti.
vete kv. bişey diyorum.
şunu yaptık diyor iyi yapmışsınız diyorum.
böcük hoşbuldum bebemm iyi olmana sevindim bende uykusuzum valla uyuyamadım gece hiç
Güneş öyle dedim valla yok bnm kv.olmaz demio sana inat doğurcam bitane görcen dio bende hodri meydan diyorum
mutlu hediyeleri çok severim bayılırımgüle güle kullansın bebişin sanada bişi koyarlar belki
bişi dıycemm
ya benım kızım olsun ıstıyorum hemde cok oğlum olursa ne ederım bılmem
hep kız kazakları patıklerı ördürdüm ya yanlış yaptım galıba
:26:
Ayy sağlıcakla kızm olur ınş.tabı daha cocuk düşünmuyorum ama içimden geldı dıdım
allah saglıkla gonlune gore nasıp etsın inşş..
Brck uyuyamıkaldı acep:):)
amın cnm
kış uykusu mu yoksa
sıkıldımmm çok sıkıldımmmm
güle güle kullan cnmm
ne güzel tebrık beklıo
bende öleyımdır
yemek yaparım eşim bı demesın ellerıne sağlık yada cok süper olmuş döferım heee
eşim derde demeyene cok kızarımm
emek sonuçta
bızımaşçıya bıle dıom makarna edınce
bgun uyksuzlar günü zaar
evt brck yok
balımmmm
bişi dıycemm
ya benım kızım olsun ıstıyorum hemde cok oğlum olursa ne ederım bılmem
hep kız kazakları patıklerı ördürdüm ya yanlış yaptım galıba
:26:
ayy sağlıcakla kızm olur ınş.tabı daha cocuk düşünmuyorum ama içimden geldı dıdım
benide şimdi aradılar...prima paketi için....
nıyekü
benım işim cok fatura kestım baya rahatladımm
ya ben yenı kıtaba başladım
ama cok sıkıcı geldı osmanlı tarıhı bıdepoffff
sülüman ı anlatıyoo
baydı ama okumam lazım osmanlı tarıhı bızım tarıhımızı
böcük oku sülümanı bizede anlat :d ya bu prensesle geçmişte hiç tanışmamışlar bile dio dizide adamın koynuna ble girdi :d
sonra hatice sultanın dizide ölen çocuğu hiç olmamış çok uzun seneler yaşamış diyolar :d bi mantık bulamadım çok ta merak ediyorum ne yapmak lazım acep :d çok sıkıldım bugün niye bilmiyorum hiç iş yapasım yok
AMANN off poff..
ne gıcık bi gün bee
patroncuk cinss müşteri cinss..
nasılsınız güzeller..
biz iyiyiz kuzumla
bugün annemin doğum günühafta sonu gitmeseydik bugün giderdik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?