Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende sıkılmaya başladım...
ne uyuz bigündü yaa...
eve gitsem yatsammm hiç iş yapasım yokkk
cteside büyük temizlik olcak .((

slm.lar
nasılsınız ikili testimi yaptırdım bugün kızlar....ultrason sonucunu hemen verdiler zati,kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım.....
13+2 miş bebişim,cinsiyet belli olabilir mi sizce :))))))

slm.lar
nasılsınız ikili testimi yaptırdım bugün kızlar....ultrason sonucunu hemen verdiler zati,kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım.....

işllh herşey güzel çıkar adacık...
kiminin belli oluyo kiminin olmuyo..benim 16 haftalıktı sanırım...erkekler daha çabuk belli oluyomuş ama..sorsaydın keşke...

slm.lar

maşaşllh 14 e gırmssnzz benm erken belli olmuştu 14 bitmydı ama cogu doktrlar belli olsa bile soylemıyorlar nede olsa cok kucuk yanlma payı var dıyeee 16 da genlde cogu kişi ögrenyr

balcım kendi hastanemde yaptırdım testi dr.um aşağıya gönderdi röntgen bilmem ne bölümü var işte ultrason odası yazıyordu girdim röntgen uzmanıymış bakan kişi.....o kız tahmin etti :)))))))
sonuç ultrason fotosunu alıp kendi dr.ma çıkardım ama herşeyin normal olduğunu cinsiyet için erken olduğunu söyledi........

güneşim ne biliyimmmmm yaaaa heyecan yaptım o kız deyince de kendi dr.um sessiz kalmayı tercih etti.....

ikranın annesi napiyorsun canım,ses ver bir :))))
sen de bakalım neyim olcek

cinsiyetimi tahmin etti???

evet kız diye tahmin etti de eden dr.um değil ultrasona bakan adam :)))))
ben eve yeni geldim bir mutfağa geçeyim :)))))

ayy hayırlısı cnm ..ben hep erkektir diye düşünüyordum..sende sanki erkek istiyordun?? sağlıklı olsunlarda cnmm...

hep erkek istiyordum ta ki bebeğimi beklediğimi duyuncaya kadar.....kız evlat başka oluyor be balcım çok başka....ne bileyim annesinin dert ortağı,arkadaşı,sırdaşı,keyifdaşı....herşeyi oluyor...o yüzden isterim ki kız olsun....az önce babamıza çıtlattım pek bir keyifsizleşti sanki o ne biliyormuş dedi ne güldüm ne güldüm.....

aynen öyle cnm...babası fena hüsrana uğramış ama :))) artık ikinciye dersin istediğin olur :))

günaydınnnnnnn bugün ben açayım ilk :))))
okuldayım,dersim boş.....
slm vereyim çıkayım.....
güzel geçsin gününüz,biz pek bir iyiyiz hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…