ayy balımm ıykk onu demesin sakın :)
hakkaten çok meraklı ya
bebekten önce hastaneye gittim bi kaç kez kadın hastalıklarından problemin yok dimi dedi
anamm nasıl utanmıştım ya olsa bile nasıl deim he ona gidiom die
hah şöle
karar verdim adam sapık
yandan yandannnn
hamişşn yavaş doğurcan ha
bişi olmass şekerimmm kırkyılda bi oynamaya kalktım :))
slm.lar
nasılsınız ikili testimi yaptırdım bugün kızlar....ultrason sonucunu hemen verdiler zati,kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım.....
13+2 miş bebişim,cinsiyet belli olabilir mi sizce :))))))
slm.lar
nasılsınız ikili testimi yaptırdım bugün kızlar....ultrason sonucunu hemen verdiler zati,kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım.....
13+2 miş bebişim,cinsiyet belli olabilir mi sizce :))))))
balcım kendi hastanemde yaptırdım testi dr.um aşağıya gönderdi röntgen bilmem ne bölümü var işte ultrason odası yazıyordu girdim röntgen uzmanıymış bakan kişi.....o kız tahmin etti :)))))))
sonuç ultrason fotosunu alıp kendi dr.ma çıkardım ama herşeyin normal olduğunu cinsiyet için erken olduğunu söyledi........
evet kız diye tahmin ettide eden dr.um değil ultrasona bakan adam :)))))
ben eve yeni geldim bir mutfağa geçeyim :)))))
ayy hayırlısı cnm..ben hep erkektir diye düşünüyordum..sende sanki erkek istiyordun?? sağlıklı olsunlarda cnmm...
hep erkek istiyordum ta ki bebeğimi beklediğimi duyuncaya kadar.....kız evlat başka oluyor be balcım çok başka....ne bileyim annesinin dert ortağı,arkadaşı,sırdaşı,keyifdaşı....herşeyi oluyor...o yüzden isterim ki kız olsun....az önce babamıza çıtlattım pek bir keyifsizleşti sanki o ne biliyormuş dedine güldüm ne güldüm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?