günaydın kızlar, nasılsınız?
sabah sabah arı soktu elimi.
oğlumun odasına girdim. onu karyolasına oturttum çekyatın üzerinde yıkanmış çamaşırlar vardı katlayamamıştım. alıp yatak odasına koyayım akşam katlat kaldırırım dedim. çamaşırları aldım elimde bir acı, iğne battı sandım çamaşırları yatağa asttım ama acı yayılıyor ne oldu anlamadım. odaya döndüm bir baktım lambanın üzerinde kocaman bir arı. kv. geldi arı girmiş dedim. camı açtım o da dışarı çıkardı. dedim elim acıyor arı soktu herhalde dedim. allahtan iğnesinı batıramamış. arının nerden oraya geldiğini ve çamaşırların içine nasıl girdiğini anlayamadık.
sanırım dışarı asıldığında içine girmiş o çamaşırlarıda kv. çekyatın üzerine koymuş. 2 gündür orda ve ben gece oğlumu çekyatta uyuıttum sabahta üzerini değiştirdim. oğluşum kıpır kıpr çamaşırları çekiştirir. ya onu soksaydı
elime buz koydum ama hala sızlıyor.
balcım geçmiş olsun canım. sebebi neymiş yediğin bişey mi ağır geldi acaba?
kelebek geçmiş olsun kendini fazla yorma bu haftalarda normal bulantılar.
dranis afiyet olsun. yarın bende simit alıp iş yerinde yiyeyim.
güneş kaldır totoyu yap güzelım benım cektı hemenn yaptım bakkk
meloş gecmıs olsun cnm
bal bak bın defa soyledım yıne soluyorm ben 7 ayı gectı cantamı hazrlamadm herks dedıkı hazrla harzla dedım hazırladgm gunn ertesı gunu mutlaka doguma gıdıcemm ben tabi espri yapıyordumm.. veee ınanaaamazsn gerck olduuu parcaları bırleştrdm cantaya koydum aksam ertesı gun hop doguma:) sen sen ol canta hazrla hatta arabnzda hatta kapınnn eşiğinde dursunn:)): )
gecmzse tekrar gidicem doktoraa böle cop kadına doncemmmiyiyye gıtmıyorm hehehe:)
bal doğurdun doğurcan hazırlık yapmadın mı kız anam herşeyciğini hazırla bak yaramazlık yapmaya başladı
kelebekim canım benim geçmiş olsun inş çok yakın bi zamanda düzelirsin
ayrıcada tşk ederim afiyet bal şeker oldu valla ohh misss
yaa hem çok komik geldi hemde korktum..çünkü doğrudürüst sancım yok ve gıda zehirlenmesidir diye gittim ya..nan diyom keşke gelmeseydim nasıl olsa istifra ettim zorla doğurtçaklar bu akşam..eşimide içeri almadılar doğumane giremessiniz dediler..ebeye diyorum eşim olmassa zaten hiç doğuramam :)) neyse biraz tecrübe kazandım..önce o odada yatıcam sancı çekçem(
güneş sağol cnm bi doktora gözüksen sende...yada git sağlıkocağına onlarda tahlil yapıyolar...
he walla çok oynadım dün başıma iş açtım :))
nan yaptıysak yanımda bişey yoktu evde herşeyim bi kısmı annemde..çantaya koyulcak vs..eşim evde onları bulup getirene kdr..ooo çocuk gelirdi..
geçmiş olsun melodicimmm hemen yoğurt sürseydingünaydın kızlar, nasılsınız?
oğlumun odasına girdim. onu karyolasına oturttum çekyatın üzerinde yıkanmış çamaşırlar vardı katlayamamıştım. alıp yatak odasına koyayım akşam katlat kaldırırım dedim. çamaşırları aldım elimde bir acı, iğne battı sandım çamaşırları yatağa asttım ama acı yayılıyor ne oldu anlamadım. odaya döndüm bir baktım lambanın üzerinde kocaman bir arı. kv. geldi arı girmiş dedim. camı açtım o da dışarı çıkardı. dedim elim acıyor arı soktu herhalde dedim. allahtan iğnesinı batıramamış. arının nerden oraya geldiğini ve çamaşırların içine nasıl girdiğini anlayamadık.
sanırım dışarı asıldığında içine girmiş o çamaşırlarıda kv. çekyatın üzerine koymuş. 2 gündür orda ve ben gece oğlumu çekyatta uyuıttum sabahta üzerini değiştirdim. oğluşum kıpır kıpr çamaşırları çekiştirir. ya onu soksaydı
bal hazrlık yapsan ıyı olur hacı dünde cok tepındın gördun mu gününü
kelebenk senınkı zor gececeğe benzıyo yaa
casper nasıl oldukı onun mıde bulantısı cok oluyordu
drınes ne hava atın lenn bende mıs gıbı yaptımm
bak elmalı turtam bıle var
cnm herşey hazır bi çantaya koyulcak..hem ptesi kontrole gittim daha bebiş dönmemiş bile doktor 1 ay daha durur dedi..o sebeple pek öenmsemiyorum..ctesi annem gelicek odası çantası herşey bitmiş olucak işllh...
heheh foto koycanmı odasınn bakımm:):)
işllh cnm koyarım...
kelebek garusu sen hazırla nan ben doğurmıcam ala ala
Günaydın hanımlar....
bal geçmiş olsun umarım erken doğum olmaz..
kelebek seninde bulantılarıların geçer umarım...
melodi sanada geçmiş olsun cnm.
böcük çok güzel görünüyorlar tarif verirmisin
akşam eve gitmeden 1 durak önce indim tatlıses uğradım cnm çiğköfte çekmişti.ordan eşime 2 tane kazak aldım eve geçtim baya yürümüşüm.yorulmuştum zaten eşim geldi yemek yedik bayılmışım saat 10 da...eşim uyandırdı 11.30 da git yerine yat die.dedim kaldır 10 dk ya duş alıcam...oda içerde uyuyakalmış gece gelmiş yanıma:)
çocuk çıkcakta donsuz kalcak diye korkuyommm :) teyze kalbi dayanmıyo işte
brck hoş geldin bacımm inşallahh geçer
eşimde çok üzülüyooo ya yatağa çeşit çeşit şey getirdi akşam ama midem almıyo ki bi çıkarsam rahatlıcamda çıkmıyo kii
brck hoşgeldin cnm...ohhh tatlısesle geçiştirdin dimek yimeği :
yok cnm barbunya bulgur pilavı adana kebap ve salatam vardı:)
hatta çiğ köfteyi yiyemedik çok doymuştuk ben gece yedim bu akşama kalır artık:)
ya çiğkftesi mükemmel ama yaaa alıştım başka yerden yiyemiyorumm
ev yapımıda çok güzel olur hiç yemedim arkadaşım yapıyorum yumurtalı dio nasıl oluyo bilmiyorum aslında denemek istiyorum evde bende biigünooo doğu yöresinden takılmışsınız...bende ev yapımı yedim ya dışardan hiçbiyerden yiyemiyorum..kayınvalidecim süper yapıyo ve hemen tüketmek lazım..dışardakiler bana şimdi çamur gibi geliyor..sende evde yapılmış yesen dışardakileri beğenmessin...
GÜNAYDIN KIZLARRR
tükkan niye boş????
gece acildeydim kızlar..doğum tatbikatı oldu :))
tam işten çıkmamıza yakın acayip bi bulantıyla istifra ettim...gıda zehirlenmesi sandım hemen doktoru aradım gel dedi...
gittim baktılar ettiler nst ye soktular sancım varmı diye azcık sancı çıktı..ay dedim doğurmam dimi yok dedi ebe merak etme bukdr sancıyla olmaz :)) yattığım yer doğumhanenin sancı odası..korkmadım desem yalan olur..neyse sonra bebişte iyi çıkınca dahiliyeye gittik oda kan testi yaptı oda temiz çıktı çok şükür..bugün turp gibiyim..doğuma bukdr yaklaşıcağımı düşünmezdim :))
Günaydın herkesee
dün eve kendimi zor attım mide bulantım çok kötü artık arabada tutuyor beni
eve grdil direk koltuğa uzandımm eşim hazırladı yedi bişeler ben bişey yiyemedimmm
sonra odaya gitti yattım sabah zor kalktım
abim getirdi beni işe onu beklerken savaş alanı gibi olan mutfağımı topladımmm odayı topladım
akşama çamaşır yıkayıp yemek yapmam şart ...
bugün biraz daha iyiyiz sabah tostumuzu yedik umarım bugün iyi geçer :)
günaydın kızlar, nasılsınız?
Geçmiş olsun melodi
geçmiş olsu güneşim
noluyonuz ulee kendinize gelin toparlanınherkes hasta bende gribim
ay böcük yirim kız senin elmalı turtanı nasıl da canım çekti flloyu aradım gelio senin yanına koy kutuya turtayı yolla
çocuk beklemekte ne stresli iş heeben sınava girerken bile stresten ölüorum çocuk doğursam ne hale gelirim acep
Günaydın hanımlar....
bal geçmiş olsun umarım erken doğum olmaz..
kelebek seninde bulantılarıların geçer umarım...
melodi sanada geçmiş olsun cnm.
böcük çok güzel görünüyorlar tarif verirmisin
akşam eve gitmeden 1 durak önce indim tatlıses uğradım cnm çiğköfte çekmişti.ordan eşime 2 tane kazak aldım eve geçtim baya yürümüşüm.yorulmuştum zaten eşim geldi yemek yedik bayılmışım saat 10 da...eşim uyandırdı 11.30 da git yerine yat die.dedim kaldır 10 dk ya duş alıcam...oda içerde uyuyakalmış gece gelmiş yanıma:)
ev yapımıda çok güzel olur hiç yemedim arkadaşım yapıyorum yumurtalı dio nasıl oluyo bilmiyorum aslında denemek istiyorum evde bende biigün
Mutlukız hoşgeldin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?