Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunydn gecmş olsun cnm

yavrunu allah korumuss işte sukur bunaaa

bend ede buyuk arı korkusu var cunkuu cok soktu benı bırkere arı cagızın ustune otrmusmmm oturmamla kalkmam bır olmştu

güneş kaldır totoyu yap güzelım benım cektı hemenn yaptım bakkk

meloş gecmıs olsun cnm

nan böcuk ben totomu kaldırdımmı dogru wc ye kosuyrm suaralrr

cnm herşey hazır bi çantaya koyulcak..hem ptesi kontrole gittim daha bebiş dönmemiş bile doktor 1 ay daha durur dedi..o sebeple pek öenmsemiyorum..ctesi annem gelicek odası çantası herşey bitmiş olucak işllh...

inşallah kuzum yyaaaa inşallah bugün iyiyim ama

sen çantanı hazır tut bence hatta arabada taşıyın ne olur ne olmaz

http://b1112.hizliresim.com/s/g/13688.jpg

günaydınnnn
hamişler bakmasın karışmam

:26::26::26::26:

geçmiş olsun melodicimmm hemen yoğurt sürseydin

deme böcük öle yawwwww inşallah uzun sürmezz

eşim bayadır istiyodu elmalı turta tarifini verir misin bende yapem bari

cnm herşey hazır bi çantaya koyulcak..hem ptesi kontrole gittim daha bebiş dönmemiş bile doktor 1 ay daha durur dedi..o sebeple pek öenmsemiyorum..ctesi annem gelicek odası çantası herşey bitmiş olucak işllh...

heheh foto koycanmı odasınn bakımm:):)

Günaydın hanımlar....
bal geçmiş olsun umarım erken doğum olmaz..
kelebek seninde bulantılarıların geçer umarım...
melodi sanada geçmiş olsun cnm.
böcük çok güzel görünüyorlar tarif verirmisin
akşam eve gitmeden 1 durak önce indim tatlıses uğradım cnm çiğköfte çekmişti.ordan eşime 2 tane kazak aldım eve geçtim baya yürümüşüm.yorulmuştum zaten eşim geldi yemek yedik bayılmışım saat 10 da...eşim uyandırdı 11.30 da git yerine yat die.dedim kaldır 10 dk ya duş alıcam...oda içerde uyuyakalmış gece gelmiş yanıma:)

Son düzenleme:
işllh cnm koyarım...

kelebek garusu sen hazırla nan ben doğurmıcam ala ala

çocuk çıkcakta donsuz kalcak diye korkuyommm :) teyze kalbi dayanmıyo işte

brck hoş geldin bacımm inşallahh geçer

eşimde çok üzülüyooo ya yatağa çeşit çeşit şey getirdi akşam ama midem almıyo ki bi çıkarsam rahatlıcamda çıkmıyo kii

gunaydınnn yiiruumm

brck hoşgeldin cnm...ohhh tatlısesle geçiştirdin dimek yimeği :))

sanane nan donmu yok piyasada alırık PP
ne getirdi nan çeşit çeşit sanki evde yemek yaptığı varda

sağolun kızlar ayyyy oğlum arıyla aynı odada uyumuş. ah iyiki beni soktuda çıktı odadan. elim hala ağrıyor ay çocuğum hiç dayanamazdı zaten hasta ve dişi çıkıyor.
rabbim yavrumu korudu çok şükür.
bana kızmayın hemen ama bende içimden kv. kızdım.
yahu çamaşırların çocuk odasında ne işi var diyorum ki yatağın üzerine koyun ben orda katlarım.
neyse aman hiç üzmeyim kendimi ucuz atlattık şükür rabbime.

kızlar dün akşam kreşin müdüresi ile konuştum uzun uzun. aklımdaki tüm soru işaretlerini kaldırdım.
nelerden rahatsız olduğumu ne istediğimi söyledim. beni dinledi ve çok olumlu yaklaştı.
ısırılma olayını da anlattım. dedimki yapan çocuk elbet kızmam ama bunun saklanması beni üzdü ve güvenimi sartı. cumartesileri getirmek istemiyorum.
öğretmenle konuşacağını ve cumartesi günleri kreşe geldiğini söyledi.
diğer konuları da anlattım. güzel bir konuşma oldu.
birşey olduğunda benimle paylaşın dedi.
ben dedim sizi tanıyorum size güveniyorum içimi rahatlattınız dedim.
inşallah herşey daha güzel olacak bu konuda mutlu oldum.
kv. bu haftasonu gidiyor buna da üzülmüyorum artık.
kendileri bilir kafama artık fazla bişey takmak istemiyorum tokadan başka.
rabbime bol bol dua edicem kendimi üzmek yerine.
mutluyum
mutlusun
mutluyuz

Son düzenleme:
brck hoşgeldin cnm...ohhh tatlısesle geçiştirdin dimek yimeği :

yok cnm barbunya bulgur pilavı adana kebap ve salatam vardı:)
hatta çiğ köfteyi yiyemedik çok doymuştuk ben gece yedim bu akşama kalır artık:)
ya çiğkftesi mükemmel ama yaaa alıştım başka yerden yiyemiyorumm

ooo doğu yöresinden takılmışsınız...bende ev yapımı yedim ya dışardan hiçbiyerden yiyemiyorum..kayınvalidecim süper yapıyo ve hemen tüketmek lazım..dışardakiler bana şimdi çamur gibi geliyor..sende evde yapılmış yesen dışardakileri beğenmessin...

ev yapımıda çok güzel olur hiç yemedim arkadaşım yapıyorum yumurtalı dio nasıl oluyo bilmiyorum aslında denemek istiyorum evde bende biigün

canım çok geçmiş olsun
zeynep ela harekete geçmiş artık
çantanı hazır tut canım artık

geçmiş olsun canım

http://b1112.hizliresim.com/s/g/13688.jpg

günaydınnnn
hamişler bakmasın karışmam

nefis görünüyo böcüğüm
tarif verirmisin lütfen

geçmiş olsun canım

sanada geçmiş olsun canım

afiyet olsun canım günaydın bu arada

ev yapımıda çok güzel olur hiç yemedim arkadaşım yapıyorum yumurtalı dio nasıl oluyo bilmiyorum aslında denemek istiyorum evde bende biigün

yanında bi bilen olması lazım..öyle bir denemeyle tutturulmaz kıvamı filan bence..zamanla yapa yapa öğrenirsin..yumurtalı bizimkilerde yapıyo..yoğurduktan sonra yumurta kızartıp köfteye ekleyip tekrar biraz yoğuruyolar..ama ağır geliyo bana..etlide yapıyolar ama ben hamişlikten beri etli yemiyorum diye sade yapıyolar..bende öğrenmek istiyorum aslında..çiğköfte tepsisi bile aldık eve :)

böcük eline sağlık.
bu elmalı kurabiyemi? bende doğumgününde yappmıştı nefis oluyor
benim tarifte hamuru elinde açıp harcı koyuyorsun. kenarlarını tepede birleştirip düzeltiyorsun.
şekli oval oluyor. tarif versene hamuru nasıl merak ettim. birde ben kendi tarifimi havuçla denedim oda nefis oldu.

kelebek yoğurt hiç aklıma gelmedi buz koydum. hala ağrısı var.
7. haftada midenin bulanması halsiz olman bişey yiyememen normal ağır geçmez merak etme. 12. haftadan sonra geçer. mide bulantısına tuzlu çubuk kreker, sarı leblebi ye,
yemek yiyemezsen peynir ekmek iyi geliyor ben hep öyle yapmıştım.
birde muz yemeye çalış zorlada olsa.

brck afiyet olsun tatlısesin burda da şubeleri vardı lahmacunu filan orda yerdim hep ama kapandı hepsi. damak zevki yok bu milletin yaw!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…