Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

GÜNAYDIN KIZLARRR
tükkan niye boş????

gece acildeydim kızlar..doğum tatbikatı oldu :))
tam işten çıkmamıza yakın acayip bi bulantıyla istifra ettim...gıda zehirlenmesi sandım hemen doktoru aradım gel dedi...
gittim baktılar ettiler nst ye soktular sancım varmı diye azcık sancı çıktı..ay dedim doğurmam dimi yok dedi ebe merak etme bukdr sancıyla olmaz :)) yattığım yer doğumhanenin sancı odası..korkmadım desem yalan olur..neyse sonra bebişte iyi çıkınca dahiliyeye gittik oda kan testi yaptı oda temiz çıktı çok şükür..bugün turp gibiyim..doğuma bukdr yaklaşıcağımı düşünmezdim :))

günaydın adacım iyi olmanıza sevindim :)

günaydın buble :)

kızlar süper bi kahvaltı ile güne başladım sıcak simit krem peynir üçgen sıcacık çayy bide deniz manzarası olaydı iyiydi
hepimize hayırlı günler diliyorum

Günaydın herkesee

dün eve kendimi zor attım mide bulantım çok kötü artık arabada tutuyor beni
eve grdil direk koltuğa uzandımm eşim hazırladı yedi bişeler ben bişey yiyemedimmm

sonra odaya gitti yattım sabah zor kalktım
abim getirdi beni işe onu beklerken savaş alanı gibi olan mutfağımı topladımmm odayı topladım
akşama çamaşır yıkayıp yemek yapmam şart ...

bugün biraz daha iyiyiz sabah tostumuzu yedik umarım bugün iyi geçer :)

ayyy canım benim ya geçmiş olsunn nasıl da heycanlanmışsındır iyi olmanız çok güzel maşallah size :)

ayyy canım benim ya geçmiş olsunn nasıl da heycanlanmışsındır iyi olmanız çok güzel maşallah size :)

sağol cnm..heyecan oldu tabii..kimse yok eşimden başka..hazırlığım yok anam dedim doğurmam ben bugün :)) ebe gülüyo...

kelebeğim geçmiş olsun cnmmm...desene akşam sende arızaydın bende :))

oyyy bal ben bile heyecan yaptımmm kuzum ya ama ii olmanıza sevindim o an ne hissettin kız :)

ohhh afiyet bal şeker olsun kuzummmm

günaydınlar herkese umarım herkess iyidirrr...

benımde karın agrısı devam kızlarr gecmek bılmıyor yaaaa

aa cnm cok gecmiş olsun sana dedım dımı dun oynama okdr dıyeeee

şaka bir yana nedn öle olduki acabaa neyse aman zamanında saglıkla gelsın inşallahh bebişin geçmiş olsun

günaydınnnnnnn bugün ben açayım ilk :))))
okuldayım,dersim boş.....
slm vereyim çıkayım.....
güzel geçsin gününüz,biz pek bir iyiyiz hamdolsun

bal doğurdun doğurcan hazırlık yapmadın mı kız anam herşeyciğini hazırla bak yaramazlık yapmaya başladı

kelebekim canım benim geçmiş olsun inş çok yakın bi zamanda düzelirsin

ayrıcada tşk ederim afiyet bal şeker oldu valla ohh misss

oyyy bal ben bile heyecan yaptımmm kuzum ya ama ii olmanıza sevindim o an ne hissettin kız :)

ohhh afiyet bal şeker olsun kuzummmm

yaa hem çok komik geldi hemde korktum..çünkü doğrudürüst sancım yok ve gıda zehirlenmesidir diye gittim ya..nan diyom keşke gelmeseydim nasıl olsa istifra ettim zorla doğurtçaklar bu akşam..eşimide içeri almadılar doğumane giremessiniz dediler..ebeye diyorum eşim olmassa zaten hiç doğuramam :)) neyse biraz tecrübe kazandım..önce o odada yatıcam sancı çekçem (

güneş sağol cnm bi doktora gözüksen sende...yada git sağlıkocağına onlarda tahlil yapıyolar...
he walla çok oynadım dün başıma iş açtım :))

nan yaptıysak yanımda bişey yoktu evde herşeyim bi kısmı annemde..çantaya koyulcak vs..eşim evde onları bulup getirene kdr..ooo çocuk gelirdi..

günaydın kızlar, nasılsınız?
sabah sabah arı soktu elimi.
oğlumun odasına girdim. onu karyolasına oturttum çekyatın üzerinde yıkanmış çamaşırlar vardı katlayamamıştım. alıp yatak odasına koyayım akşam katlat kaldırırım dedim. çamaşırları aldım elimde bir acı, iğne battı sandım çamaşırları yatağa asttım ama acı yayılıyor ne oldu anlamadım. odaya döndüm bir baktım lambanın üzerinde kocaman bir arı. kv. geldi arı girmiş dedim. camı açtım o da dışarı çıkardı. dedim elim acıyor arı soktu herhalde dedim. allahtan iğnesinı batıramamış. arının nerden oraya geldiğini ve çamaşırların içine nasıl girdiğini anlayamadık.
sanırım dışarı asıldığında içine girmiş o çamaşırlarıda kv. çekyatın üzerine koymuş. 2 gündür orda ve ben gece oğlumu çekyatta uyuıttum sabahta üzerini değiştirdim. oğluşum kıpır kıpr çamaşırları çekiştirir. ya onu soksaydı
elime buz koydum ama hala sızlıyor.

balcım geçmiş olsun canım. sebebi neymiş yediğin bişey mi ağır geldi acaba?

kelebek geçmiş olsun kendini fazla yorma bu haftalarda normal bulantılar.

dranis afiyet olsun. yarın bende simit alıp iş yerinde yiyeyim.

bal hazrlık yapsan ıyı olur hacı dünde cok tepındın gördun mu gününü

kelebenk senınkı zor gececeğe benzıyo yaa

casper nasıl oldukı onun mıde bulantısı cok oluyordu

drınes ne hava atın lenn bende mıs gıbı yaptımm
bak elmalı turtam bıle var

sağol cnm..heyecan oldu tabii..kimse yok eşimden başka..hazırlığım yok anam dedim doğurmam ben bugün :)) ebe gülüyo...

kelebeğim geçmiş olsun cnmmm...desene akşam sende arızaydın bende :))

hemde nasıl cnmmm

bi yudum bişey yiyemedim
sabahta bi bulantı hemen basdım pekmezi bayıştı sanırımm meleğim :)

bal bak bın defa soyledım yıne soluyorm ben 7 ayı gectı cantamı hazrlamadm herks dedıkı hazrla harzla dedım hazırladgm gunn ertesı gunu mutlaka doguma gıdıcemm ben tabi espri yapıyordumm.. veee ınanaaamazsn gerck olduuu parcaları bırleştrdm cantaya koydum aksam ertesı gun hop doguma:) sen sen ol canta hazrla hatta arabnzda hatta kapınnn eşiğinde dursunn:)): )

gecmzse tekrar gidicem doktoraa böle cop kadına doncemmm iyiyye gıtmıyorm hehehe:)

Geçmiş olsun melodi
geçmiş olsu güneşim
noluyonuz ulee kendinize gelin toparlanın herkes hasta bende gribim
ay böcük yirim kız senin elmalı turtanı nasıl da canım çekti flloyu aradım gelio senin yanına koy kutuya turtayı yolla

çocuk beklemekte ne stresli iş hee ben sınava girerken bile stresten ölüorum çocuk doğursam ne hale gelirim acep

melodi geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsın..evt oğluşuna iyiki zararı olmadan atlattınız...öğlen lahmacun yemiştim o dokundu sanırsam yada ağır geldi...sağol cnm...
herkes bugün gazi ya :))

böcük nan hava atma..linklerine bakmıyorum özellikle..dün çok sıkılıyodu ya içim demek başıma gelcek varmış..10 dakk tepindim nan kıskanmayın PPPPPPPP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…