günaydınnnnnnn bugün ben açayım ilk :))))
okuldayım,dersim boş.....
slm vereyim çıkayım.....
güzel geçsin gününüz,biz pek bir iyiyiz hamdolsun
GÜNAYDIN KIZLARRR
tükkan niye boş????
gece acildeydim kızlar..doğum tatbikatı oldu :))
tam işten çıkmamıza yakın acayip bi bulantıyla istifra ettim...gıda zehirlenmesi sandım hemen doktoru aradım gel dedi...
gittim baktılar ettiler nst ye soktular sancım varmı diye azcık sancı çıktı..ay dedim doğurmam dimi yok dedi ebe merak etme bukdr sancıyla olmaz :)) yattığım yer doğumhanenin sancı odası..korkmadım desem yalan olur..neyse sonra bebişte iyi çıkınca dahiliyeye gittik oda kan testi yaptı oda temiz çıktı çok şükür..bugün turp gibiyim..doğuma bukdr yaklaşıcağımı düşünmezdim :))
ayyy canım benim ya geçmiş olsunn nasıl da heycanlanmışsındıriyi olmanız çok güzel maşallah size :)
GÜNAYDIN KIZLARRR
tükkan niye boş????
tam işten çıkmamıza yakın acayip bi bulantıyla istifra ettim...gıda zehirlenmesi sandım hemen doktoru aradım gel dedi...
gittim baktılar ettiler nst ye soktular sancım varmı diye azcık sancı çıktı..ay dedim doğurmam dimi yok dedi ebe merak etme bukdr sancıyla olmaz :)) yattığım yer doğumhanenin sancı odası..korkmadım desem yalan olur..neyse sonra bebişte iyi çıkınca dahiliyeye gittik oda kan testi yaptı oda temiz çıktı çok şükür..bugün turp gibiyim..doğuma bukdr yaklaşıcağımı düşünmezdim :))
günaydın adacım iyi olmanıza sevindim :)
günaydın buble :)
kızlar süper bi kahvaltı ile güne başladım sıcak simit krem peynir üçgensıcacık çayy bide deniz manzarası olaydı iyiydi
hepimize hayırlı günler diliyorum
GÜNAYDIN KIZLARRR
tükkan niye boş????
günaydınnnnnnn bugün ben açayım ilk :))))
okuldayım,dersim boş.....
slm vereyim çıkayım.....
güzel geçsin gününüz,biz pek bir iyiyiz hamdolsun
günaydın adacım iyi olmanıza sevindim :)
günaydın buble :)
kızlar süper bi kahvaltı ile güne başladım sıcak simit krem peynir üçgensıcacık çayy bide deniz manzarası olaydı iyiydi
hepimize hayırlı günler diliyorum
oyyy bal ben bile heyecan yaptımmm kuzum ya ama ii olmanıza sevindim o an ne hissettin kız :)
ohhh afiyet bal şeker olsun kuzummmm
bal doğurdun doğurcan hazırlık yapmadın mı kız anam herşeyciğini hazırla bak yaramazlık yapmaya başladı
kelebekim canım benim geçmiş olsun inş çok yakın bi zamanda düzelirsin
ayrıcada tşk ederim afiyet bal şeker oldu valla ohh misss
sağol cnm..heyecan oldu tabii..kimse yok eşimden başka..hazırlığım yok anam dedim doğurmam ben bugün :)) ebe gülüyo...
kelebeğim geçmiş olsun cnmmm...desene akşam sende arızaydın bende :))
güneş sağol cnm bi doktora gözüksen sende...yada git sağlıkocağına onlarda tahlil yapıyolar...
he walla çok oynadım dün başıma iş açtım :))
nan yaptıysak yanımda bişey yoktu evde herşeyim bi kısmı annemde..çantaya koyulcak vs..eşim evde onları bulup getirene kdr..ooo çocuk gelirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?