ah canım çok geçmiş olsun çok merak ettik hepimiz seni.iyisindir biraz daha şimdi.. eşin de insan evladıymış sağolsun ellerine sağlık...ne varsa eşte var beeeaaa sevin kocalarınızı çemkirmeyin lendelikafaduldennihayet gelebildim..
herkes nasıl iyi mi ?
insan tüm gün yatar mı ,hatta uyur mu öğrendim yani bugün...
sabah kociş kalkmış erken şu bnm hastalıklardan bir türlü yapamadığım dere otlu poğaçayı yapmış..ben gündüz aç kalmıyım die cnm bnm..biliyo bişi ısıtıp yapıp yiyemicem..birde güzel olmuş...Adacığımın tarifydi yazmıştım kağıda...
kalktım duş aldım ,hemen geldim..Saolsun Adakız iletti selamınızı ,hepinizi öpüyoruuumm opuyorumnanaktan
ay valla böyle şeyler anlatıldı mı nasıl seviniyorum tükürmekten ağzımda salya kalmadı allah nazarlardan saklasın bir ömür böyle olun emi cutecim:))cutecim tekrar geçmiş olsun
eşinide yılın eşi seçiyorum
ama anlatmayın kızlar yaaa nazar değicekk
iyisin dimi şimdi cnm...
ben mi??? neden kısss:)sabah pek suratsız oluyon lennnnnnnnnn
vay annaaaaamm çamaşırlarım balkondaydıııı.
gettii getttiiii bembeyaz çamaşırlarrr...
nihayet gelebildim..
herkes nasıl iyi mi ?
insan tüm gün yatar mı ,hatta uyur mu öğrendim yani bugün...
sabah kociş kalkmış erken şu bnm hastalıklardan bir türlü yapamadığım dere otlu poğaçayı yapmış..ben gündüz aç kalmıyım die cnm bnm..biliyo bişi ısıtıp yapıp yiyemicem..birde güzel olmuş...Adacığımın tarifydi yazmıştım kağıda...
kalktım duş aldım ,hemen geldim..Saolsun Adakız iletti selamınızı ,hepinizi öpüyoruuumm opuyorumnanaktan
casper gelmişsin hoşgelmişsin
cutecim'le de konuştum sabahkine nazaran sesi daha iyi geliyordu
zaten o da gelmiş bile :)))
eee belliydi bukaa çağırmandan yağmuru
olsun bişi olmaz kudret berekettir yağmur :)
caspersy sen nerdeydin bgn kuzum??
sanada canımıYı AKŞAMLAR CıSıL KAÇAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?