bitane kız nişanlımla birlikte oluyorum prezervatifle korunuyoruz korkuyorum yazmış millet te üstüne çullanmış nasıl yaparsın falan die.onu konuşuyoruzyaf anlamadmm ne konuşuyonuz siz bacılarrr
ben 1 senelik evliyim korunma işini elime yüzüme bulaştırdım hala bi yol tuturamadık normal yani.hele böyle gizli yapıosa napsın??nurdancım yargılamıyorum ki
o işi yapmayı çok güzel biliyor ama korunmayı nasıl bilmiyolar ben ona gülüyorum açtığı konu komik
tatlıya bağla canım adam haklıdır ama tedbiri elden bırakma canım mankenim:)kızlar eşimle konuştum
sinir oldum sana bugün dedim listende o kızı görünce pofilinden silmişsin arkadaş olduğunuzu tesadüfen listene baktımda farkettim yabancı birisini eklediğini dedim
ne var bunda canım güvenmiyor musun bana üzülüyorum bunları sorun etmene falan dedi
dedim sorun etmiyorum ki sadece sinir oldum ama neden bilmiyorum dedim
yanlış bir şey yapsam kızı listeme eklemem falan dedi
neyse konuştuk konuştuk ben sana güveniyorum dedim bana yalan söylemiyorsun bir şey saklamıyorsun kız kim dedim ilkokul arkadaşım dedin neden eklemiş seni konuştunuz mu dedim hayır dedin ee konuşsanız söylerdin güveniyorum ben sana yalan söyleyecek halin yok ya dedim
sustu demedi konuştum diye neyse canım uzatma hadi geliyorum ben sana doğru yoldayım falan dedi kapattık
hala bişi söylemedi ama içi içini yemiştir herhalde ben öyle diyince
sabah öpüşürüz bolbolopuyorumnanaktanNurdannnnnnnnn gel Öpem la senı mckkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?