Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar eşimle konuştum
sinir oldum sana bugün dedim listende o kızı görünce pofilinden silmişsin arkadaş olduğunuzu tesadüfen listene baktımda farkettim yabancı birisini eklediğini dedim
ne var bunda canım güvenmiyor musun bana üzülüyorum bunları sorun etmene falan dedi
dedim sorun etmiyorum ki sadece sinir oldum ama neden bilmiyorum dedim
yanlış bir şey yapsam kızı listeme eklemem falan dedi
neyse konuştuk konuştuk ben sana güveniyorum dedim bana yalan söylemiyorsun bir şey saklamıyorsun kız kim dedim ilkokul arkadaşım dedin neden eklemiş seni konuştunuz mu dedim hayır dedin ee konuşsanız söylerdin güveniyorum ben sana yalan söyleyecek halin yok ya dedim
sustu demedi konuştum diye neyse canım uzatma hadi geliyorum ben sana doğru yoldayım falan dedi kapattık
hala bişi söylemedi ama içi içini yemiştir herhalde ben öyle diyince

nurdancım yargılamıyorum ki
o işi yapmayı çok güzel biliyor ama korunmayı nasıl bilmiyolar ben ona gülüyorum açtığı konu komik

nurdancım yargılamıyorum ki
o işi yapmayı çok güzel biliyor ama korunmayı nasıl bilmiyolar ben ona gülüyorum açtığı konu komik
ben 1 senelik evliyim korunma işini elime yüzüme bulaştırdım hala bi yol tuturamadık normal yani.hele böyle gizli yapıosa napsın??

kız böcük aklıma geldi fikir verdim hiç uygulamadım
sizi nasıl koruyo Allah bilmem
bigün dicem midem bulanıyo
ozmn üstüstede taksan yok bacım
artık sende bişiler yap bak yol yakınkene PP

bu yemekteyızde bu gacı var
nan ne bıcım gıyıno yaa
te allam yaa
pembe yırtık bişi gecrmış altına fusya tayt taytın ustune püsküllü mavı bişi

tatlıya bağla canım adam haklıdır ama tedbiri elden bırakma canım mankenim:)

Allah nasıl verdiyse öyle korunuyoz bizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu zamana kadar hamile kalmadıysa ki bizde kalmadıysak demekki doğru yoldayız

nihayet gelebildim..
herkes nasıl iyi mi ?

insan tüm gün yatar mı ,hatta uyur mu öğrendim yani bugün...

sabah kociş kalkmış erken şu bnm hastalıklardan bir türlü yapamadığım dere otlu poğaçayı yapmış..ben gündüz aç kalmıyım die cnm bnm..biliyo bişi ısıtıp yapıp yiyemicem..birde güzel olmuş...Adacığımın tarifydi yazmıştım kağıda...

kalktım duş aldım ,hemen geldim..Saolsun Adakız iletti selamınızı ,hepinizi öpüyoruuumm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…