Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cesaretine hayran kaldım maşallah
acıya dayanırım iğne yapmayın dedin bir de öylemi
maşallah yani

ewet normal dogum içimde kaldı kontrole gıttgmde doktoruma sormstum daha sonra normal dogum yapabılrmıym yıne dıye hayr dedı dırek cok sınr oldm onu doktrluktn reddettım

ama 5-6 senen gectkten sonra sezryan bıle olsa 2. de normal doguran olabılıyormus dıye duydum eger ole bişi varsa sırf norml dogum ıcın yaaprm 2. yi

sezryana alırlarkende tembıhldm sakın bayltmayn benı dıyeee cocugu ılk ben gorcm ddedımm tamam dedıler cok kıskanccım hahaha

bilmiyorum yaaaaa

peki izinden sonra işe dönmen zorunlumu :)

keleboşum bende geri dönmücem ya işe
ve ssk 1 sene olunca işsizlik maaşı alıosun ya
haziranda doluo benim..

nisan mayıs haziran temmuz ayının ssk sını işe başlamış gibi yatırmaya devam etcem sonra patroncuma dicem kov beni
umarım işsizlik maaşı alabilirmm

muhasebeci arkadaşlarım olur mu böylee

mutlukıs 32 . hafta çalışabilir raporunu ve 37. hafta işgöremez raporunu alıyorsun.
hastane bunu sigortaya faxlıyor ama bunu mutlaka sor.
belgenin asılları sende kalacak.
doğum raporu alıyorsun hastaneden bebek sağ doğdu diye.
işyerinden visite kağıdı alıyorsun.
bu belgelerin birer kopyasını da iş yeri alıyor.
ben 56. günü gittim sigortaya.
işlemler yapıldı tarih veriyor o tarihta postaneden alıyorsun.
2 defada aldım ben.

bana fikir vereek yok sanırım.
sadece casper yazmış.
güneşte bilmem demiş.

cnm hedıye olayında cok bcerıksızmmm acaba o cokmu ucz kacr bu benm butceme uygn dııl dıye rezl rusva ederm herbıseyı hele not işinde dhada beterım hehehe...

ama bluz şal mutfak esyası alabılrsn benceee

brck tansıyon dusklugu ıı deıl amaaa kansızlık da vardr snde ozmn heee dıkkat et kenduneee bacum

bend edogum paramı alıp şirketime verdim...

cunku onlar her ay duznlı maasımı yatrdılar benı magdur etmedıler sırket kuralı böle ... karda bile oldum dogal olrk

senin patronun gıcıklık olsun die kovmaz kız

brckm öyle bi durumda inatlaşma yaparsa
şikayet ederim..
ssk mı geç başlattı derim bu birr..
naylon fatura kesio arada haberimiz yok sanıo bu iki..
ihaleye fesat karıştırıyo derim bu üç

nasıl bi yerde çalışıom bee patronum pek fena

hamile bayanı işten cıkrtmak yasak diye biliyorum...ama emn olmamakla bırlkte tabe

kelebek doğumdan sonra 6 ay maaş almadan izin kullanabiliyosun canım yasal hakkın bu

hımm anladım cnm
evrağı işyerine vercen dedin ya
geri dönmessem kimevercem :)

seninki ondan para çıkmadıktan sonra sorun yapcağını sanmam

biblo ve şal başka fikri olan yokmu?

meloş maşllh sana valla nasıl aklında tutuyorsn bunlrın hepsını yaptn sen yazdkca aklıma gelyr hayal mayal ama sorsanz anlatammm hıcbırı hafızmda kaytlı dııl

bende öyle bişi okumuştum canm ama doğumdan sonra geri gelmiş gibi yapıcam ama gelmicem

hah ozmn işszlk parasıda alabılyrsn sanrm cocugma bakcak kımse yok dıye işi bırakıyorsun. arkds yapmstı bır ara soraym bebek zıyaretıne gıtcz nasılsa sorrm ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…